13 noviembre 2023 11:30
Que pena! …un entorno espectacular, una masía muy bien reformada y unos días de otoño fantásticos. Lástima que personas como Arnau, el capataz de la finca, te fastidien el día con sus comentarios impertinentes y su manera de actuar tan déspota. Supongo que nosotros venimos de vacaciones y a disfrutar de la naturaleza pero Arnau está trabajando en la finca, heredada de su familia, y la verdad no creemos que esté a gusto con su trabajo. Él cree que debe actuar como un terrateniente y que si venimos de fuera perturbamos su tranquilidad. Yo que soy autónomo y siempre te debes a los clientes me sorprendió en gran medida los modos y la forma de actuar con mi familia, somos de capital según Arnau. No recomiendo para nada el trato recibido, este señor no se merece el privilegio que tiene de trabajar en este entorno.
15 octubre 2022 13:36
Confirmo totes les magnífiques ressenyes de la Plana de Sovelles, totalment merescudes. He estat amb la meva dona 11 dies a principis d’aquest mes d’Agost, amb visites esporàdiques dels nostres fills, i tot ha estat fantàstic. L’apartament, dúplex, ampli, està molt ben decorat i equipat, cuidat en tots els detalls, i disposa d’una terrassa molt gran des de la que hi ha una vista espectacular de la finca i els camps. Els exteriors, amb jardí, barbacoa i piscina d’us privat, complementen un habitatge ideal per gaudir d’unes bones vacances rurals. L’apartament comparteix amb la casa principal un espai comú en el que es troben, a cadascuna de les bandes, les entrades als dos habitatges, totalment independents.
Comentari a banda mereix l’Arnau, propietari i perfecte amfitrió, junt amb la seva dona Marta, la seva filla petita Lua, i els dos gossos, la Nea i el Raig. L’Arnau, a banda de gestionar l’apartament rural i atendre als seus clients, s’ocupa de l’explotació ramadera de la finca amb un gran ramat de vaques i ovelles. A banda d’aquesta activitat, que li ocupa força temps, sempre troba la forma d’ajudar, facilitar, aconsellar, etc.tot allò necessari per que l’estada dels seus clients sigui la millor possible,, i podem assegurar que ho aconsegueix amb escreix. Només tenim paraules d’agraïment per tot el que s’ha esforçat per fer-nos sentir com a casa.
Quan vam marxar, després de gaudir d’uns magnífics moments de tranquil·litat, de bons estones de lectura a la terrassa, de relax a la piscina, de bones excursions pels gorgs de la Riera de Merlès, de tastar la gastronomia local, d’espectaculars barbacoes, etc.només se’m va ocórrer dir-li, per acomiadar-me, que certament havien trobat un fantàstic lloc per tornar-hi,, i estic segur que tard o d’hora ho farem.
14 septiembre 2022 7:27
Fantàstic! Hem estat molt agust. És un lloc ideal per desconectar, relaxar-se i gaudir de la natura. L'Arnau i la Marta ens van fer sentir com a casa.
28 julio 2022 12:59
Un lugar único, muy bonito para pasar unos días de tranquilidad rodeado de paisajes verdes en verano y completamente blancos en invierno, sin duda un lugar hermoso con mucha paz ️
09 febrero 2022 10:56
Casa en medio de montañas, muy tranquila. Estaba muy bien equipada y el anfitrión se preocupaba de que no te faltara nada y te daba buenas recomendaciones de sitios para visitar o para ir a comer. Es un lugar fantástico para desconectar, porque la señal telefónica no tiene casi cobertura.
10 enero 2022 22:03
Casa ideal para desconectar rodeado de los tuyos. La casa está impoluta y las camas son realmente cómodas. Los alrededores son de ensueño y Arnau es de lo más atento y buena gente que nos hayamos encontrado. Raig y Nea, sus dos perros, hicieron las delicias de mis hijos. Sin duda, un lugar 100% recomendable y al que volveremos.
26 diciembre 2021 14:19
Ideal per passar uns dies tranquils al mig de la natura. L'Arnau fa tot el possible perquè gaudeixis d'una bona estada.
16 octubre 2020 2:41
La casa és una passada, amb tot el necessari i molt ben decorada i està tot més que net. L'entorn brutal, molt bonic i tranquil. La Marta i l'Arnau són uns amfitrions de luxe! L'únic inconvenient que hi trobo és que no vols marxar mai més d'allà. 5 estrelles és quedar-se curt!
14 octubre 2020 21:00
Lloc excepcional per a la família, i per gaudir de la natura. El propietari (Arnau) una gran persona, ens va ajudar en tot.

Recomano 100% aquesta masia.
27 septiembre 2020 9:58
Un entorn idíl·lic en una casa de somni! La cura, el gust i la dedicació de l'Arnau i la Marta per la feina ben feta i el seu tracte acollidor i proper fan que qui visita la Plana de Sovelles no tan sols hi vulgui tornar sinó que no vulgui marxar! Un espai increïble on el temps s'atura! Infinites gràcies per l'experiència!
27 septiembre 2020 2:42
És un lloc fantàstic! La casa es fabulosa, el lloc espectacular i tranquil i l'Arnau, és un amfitrió espectacular! Tornarem segur.
21 marzo 2020 3:44
Lloc molt tranquil en mig de la Vall. La casa està reformada amb molt de gust i es molt càlida i agradable. Cal.lefacció, llar de foc al saló-menjador, barbacoa exterior. Tot el que pots arribar a imaginar per anar a pasar uns dies de pau i desconnexió a la muntanya. L'Arnau i la Marta, els responsables de la casa, senzillament entranyables. Ho fan fàcil perqué la teva estança sigui enriquidora i plena. Molt recomanable, entorn idílic.
28 febrero 2020 10:43
Ha estat una experiència meravellosa. Buscàvem tranquil·litat, natura i relax, i en aquesta meravella casa ho hem trobat.
Hem anat dues parelles, amb una nena de 3 anys i dos adolescents, i tots hem trobat el nostre racó.
La casa és una pasada, molt be equipada, amb una decoració exquisita i amb tota la comoditat que poguis necessitar. Però l'atenció de l'Arnau, amo de la casa, ens ha enamorat. Molt bona gent, tan ell com la seva parella i família. I no podem oblidar a Nea, una collie preciosa que enamora desde el primer moment, súper obedient i treballadora amb les ovelles que en cuida.
Una experiència 100% recomenable. Nosaltres i tornarem segur.
18 mayo 2019 12:17
Un sitio estupendo para desconectar unos dias, una casa muy acogedora y muy nueva, lo mejor la amabilidad de los dueños. Los peques aprendieron muchas cosas de la granja que tienen y quedaron encantados con Nea, una perrita muy simpática. Un lugar donde repetiremos sin duda y recomendable 100%.
10 febrero 2019 21:04
Un 10 en tots els sentits! A la casa no li falta detall, instal.lacions impecables i molt ben cuidades, l’entorn és espectacular, pau i tranquilitat per fer l’estada perfecte. Felicitar a l’Arnau i la Marta perque porten l’amabilitat i l’hospitalitat al màxim, repeteixo un 10 en tot.ha sigut un plaer passar el cap d’any a casa vostre, sens dubte repetirem.
15 enero 2019 21:41
Casa rural muy acogedora, con instalación muy reciente y cómoda. Alrededores preciosos. Muy recomendable
15 enero 2019 9:18
Apartament rural en un entorn fantàstic. Dins la casa no hi falta de res, es molt confortable i esta molt net.
13 diciembre 2018 9:20
Hemos estado el puente de todos los santos 2 adultos y 5 niños. La casa es perfecta, muy bonita, práctica, acogedora y tiene todo lo necesario. Rodeada de naturaleza, prados y bosques abiertos y limpios. Hay vacas por todas partes y le da un encanto especial.
Los anfitriones, Arnau y Marta, super amables, atentos, dispuestos a ayudar en lo que sea necesario y nos daban referencias según el plan que quisiéramos hacer. Dejaron que los niños les acompañase a dar de comer a las ovejas, les dejaron tocarlas todo lo que quisieron, les explicaban costumbres de la vida rural. Tienen unos perros que son un amor.
Nos dió mucha pena irnos. Repetiremos seguro! Perfecto para ir con niños.

Escribe una reseña



Calificación general: