14 diciembre 2022 7:31
La passió i l'amor per la música omplen tot l'estudi. L'Aleix fa que et sentis com a casa i és un gustàs treballar amb ell, sempre disposat a ajudar-te i a la feina ben feta. És professional i de confiança. També recordo acabar ballant samba després de masteritzar una peça.meravellós tot! Gràcies Aleix
05 noviembre 2022 7:05
Incrível! Estúdio muito bem feito e trabalho muito profissional e cuidadoso! Indico para todo tipo de música!
01 noviembre 2022 4:34
La Planta del Mig és casa. Les orelles de l'Aleix també són casa.

Estudi preciós, amb un equipament de primera gamma i un professional enorme. (Músic, tècnic i enginyer de so.)

L'Aleix és una d'aquestes persones que es fan admirar i estimar. Desde el minut zero cura, escolta, sensibilitat i molt de gust.

Molt recomanable a tots!
22 octubre 2022 21:30
Molt bon estudi i molt bon tracte!
L'Aleix és un crack i val molt la pena treballar amb ell!
Molt recomanable!
15 octubre 2022 18:41
L'Aleix és un gran professional de la música. Guitarrista, cantant, cantautor i també enginyer de so. En el seu estudi (construït per ell mateix i cuidat al mil·límetre) grava i produeix tant els seus projectes com els dels diversos músics que hi han passat. Treballar amb ell és un gust, ja que t'acompanya en tot el procés perquè et sentis còmoda amb el resultat dels teus projectes tant en la gravació com en la producció. Familiar i proper, sens dubte el meu estudi de confiança.
12 octubre 2022 14:21
Experiència boníssima tant per l'espai com per l'Aleix. A part de ser molt professional, fa que t'hi sentis a gust en tot moment. Súper recomanable a tothom!
09 octubre 2022 11:01
L’Aleix apart de ser un gran amic, és un super músic i sonòleg. Vaig gravar amb ell el meu primer EP, i l’experiència i el resultat va ser inmillorable! L’estudi és completament nou i preciós… en resum, la Planta del Mig és un projecte ple de ganes i cor.
Gràcies per tot Aleix, i fins la pròxima!
06 octubre 2022 10:26
Un gran profesional, com un equipo de alta gama, pero sobretodo, un musicazo. 100% recomendable!
01 octubre 2022 9:39
Meravella d'estudi, meravella d'equipament, meravella de tècnic i artista i meravella d'Aleix! Màxima professionalitat, criteri i cura amb allò que fa i amb qui ho fa. 100% recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: