05 agosto 2023 20:31
L'Oriol i la sònia fan de les seves classes un lloc acollidor i amb armonía, per relaxar-te i escoltar totes les parts del teu cos per poder treballar dia a dia, segons les necessitats de cadascú.
em costaría molt canviar de centre de ioga.
11 julio 2023 4:20
Comencé yoga hace un año y medio, después de una cirugía de tobillo que me había dejado la movilidad y la fuerza por el suelo. Realmente toda mi experiencia ha sido y sigue siendo maravillosa. Comienzo a conectar la mente con el cuerpo como nunca antes lo había hecho. Muchas gracias Oriol y Sònia por poner tanta dedicación y excelencia en las clases!
06 junio 2023 3:41
Molt bona escola de ioga! Amb un tracte molt proper i atent a les alumnes. Ideal per tots els nivells, per a aprendre i millorar de manera progressiva. La recomano a tothom qui senti curiositat per a provar el ioga o bé vulgui seguir amb la seva pràctica.
05 junio 2023 9:56
Porto més d'un any anant a la porta verda.
Les instal.lacions estan molt bé, l'ambient és agradable. El grup és reduït per a què hi pugui haver una atenció personalitzada.
L'Oriol dóna les indicacions molt correctes. Et mostra com s'ha de fer l'exercici.
Et corregeix les postures, això evita males posicions i possibles lesions. També et fa prendre consciència del propi cos.
T'adapta les postures en cas que no les puguis fer.
Els grups s'adapten en funció del nivell.
Ho recomano sense cap mena de dubte.
31 mayo 2023 18:56
Fa tres anys que faig classes de ioga a La Porta Verda i n'estic molt contenta.
És un moment cada setmana per escoltar el cos i dedicar-me una estona a mi mateixa, com un ritual. La Sònia i l'Oriol son una parella molt maca que han creat un espai on tot això és possible.
100% recomanable!
29 mayo 2023 22:52
Ha estat una experiència inoblidable! Durant aquests dos mesos he après les eines necessàries per poder dur una vida plena i en pau amb mi mateixa i amb els altres. Un curs molt recomanable ;)
27 mayo 2023 17:23
Ara farà pràcticament dos anys que vaig començar a practicar ioga a "La Porta Verda" i des de llavors s'ha convertit en el meu ritual de la setmana i en un espai segur on poder descansar el cos i la ment.

No puc estar més agraïda a la feina que fan la Sònia i l'Oriol, tots dos tenen la capacitat de transmetre els seus coneixements a través de les classes i ajudar-nos a trobar pau mental a través de les diferents tècniques de meditació que es posen en pràctica en algunes classes.

No m'imagino fent ioga a un altre lloc, gràcies per la feina que feu!
27 mayo 2023 17:03
Amb l'Oriol i la Sònia he après a fer ioga amb una gran consciència corporal. La meva esquena i les espatlles ho agraeixen.
Estic a la Porta Verda des dels seus inicis i no m'ha passat mai pel cap buscar un altre lloc. Si vols aprendre ioga aquest és el teu lloc.
22 mayo 2023 22:40
Molt contenta amb l'escola. S'adapta a les teves necessitats i l'atenció és individualizada. L'Oriol, el meu professor, és professional i proper. Molt recomanable!
21 mayo 2023 15:22
Molt familiar. Grups reduits. Molt professionals. Durant les classes, si cal, et van corregint les postures. Es preocupen per tu i adapten els exercicis a cada persona en cas que sigui necessari. Des de que vaig, ho he notat moltíssim amb la meva esquena. Gràcies família.
18 enero 2023 22:13
Personalmente me ha encantado el curso, me ha aportado una manera diferente de gestionar el día a día. Lo recomiendo.
14 agosto 2022 1:20
Fantàstica experiència la d'haver assitit al curs de Mindfulness.
Bons professionals, bon ambient.
13 noviembre 2021 23:27
Hace veinte años comencé a practicar yoga, cuando aún los que hacíamos yoga, eramos los "raritos" y sobraban los dedos de una mano, para contar los lugares donde podíamos ir a clase en una ciudad. Ahora, hacer yoga está de moda y encontrar un lugar con la verdadera esencia es difícil. Os doy las gracias por estar, por que vuestra pasión la habéis convertido en vuestra vida, por ir a esos lugares cercanos o lejanos y conocer a personas sabias, para luego enseñarnos lo aprendido. La Porta Verda. Gracias.
02 octubre 2021 3:44
Ha estat una experiència molt positiva, una ajuda da posar la mirada dins nostre per veure les meravelles que tenim i ajudar-nos en els moments de foscor
29 noviembre 2020 12:51
Escuela de yoga muy recomendable. Llevo un mes haciendo la clase de yoga para embarazadas y estoy encantada. Profesionalidad y atención inmejorables.
24 octubre 2020 23:56
He fet un curs de mindfulness online a La Porta Verda i he de dir que m'ha servit moltíssim, són grands professionals i súper agradables. Et donen tot el material que necessites i tot tipus d'ajuda i explicacions tant durant el curs com fora de les hores lectives.
Ha estat una experiència molt enriquidora. Una gran ajuda per començar un nou camí.
Gràcies Sònia i Oriol.
14 octubre 2020 1:56
He fet el curs mindfulness online. Per a mi ha estat una bona experiència, estic contenta d'haver-ho fet.
15 agosto 2020 22:05
N'estic molt contenta! Estic fent les classes de yoga per embarassades i m'estan anant molt bé! Són exercicis pensats per preparar-nos pel part i millorar la força i la flexibilitat.
A la meitat del curs ens ha enganxat el confinament i hem seguit en format on-line. Les classes han seguit igual i la Sònia, la professora, ens ha pogut anar corregint mirant-nos a través de la pantalla.
Molt recomanable!
14 agosto 2020 21:15
He fet un curs de mindfulness online a La Porta Verda i he de dir que m'ha servit moltíssim, són grands professionals i súper agradables. Et donen tot el material que necessites i tot tipus d'ajuda i explicacions tant durant el curs com fora de les hores lectives.
Ha estat una experiència molt enriquidora. Una gran ajuda per començar un nou camí.
Gràcies Sònia i Oriol.
21 julio 2020 15:18
Vaig entrar en contacte amb La Porta Verda a través del meu germà que feia classes de ioga fa temps i estava molt content. Jo, enmig del confinament i embarassada, necessitava poder fer algún esport online, desde casa, i el centre oferia classes per embarassades online a un preu molt assequible. La combinació de classes per embarassades i hatha suau em van permetre mantenir-me en forma durant l'embaràs i preparar-me pel part tant mental com físicament. La veritat és que va ser un gran descobriment trobar La Porta Verda no solament per la gran preparació de la Sònia sino per la seva gran calidesa i qualitat humana que et fan sentir com a casa. De veritat havia provat moltes classes de ioga per internet però definitivament aquest centre és el que encaixa amb mi per la seva filosofia i manera de fer. Mai oblidaré les trobades amb la Sònia i les altres companyes embarassades on compartiem un espai molt cuidat de confiança. Ara a per les classes postpart! Gràcies per tot Oriol.i Sònia. Abraçada! Irene Alcaraz Ruiz.
18 julio 2020 15:45
He fet el curs mindfulness online. Per a mi ha estat una bona experiència, estic contenta d'haver-ho fet.
14 diciembre 2019 12:45
Per a mi, aquest curs, ha estat tot un descobriment i com molt bé dieu, el començament d'una nova manera de percebre la vida. He trobat molt profitós el fet de rebre cada setmana els apunts i els diferents àudios que ens heu anat enviant perquè, penso que ens ha fet sentir més acompanyats.
Bé, moltes gràcies per tot i fins una altra
13 diciembre 2019 0:25
Ha estat una experiència positiva. No coneixia aquest mètode de la consciència plena. Havia fet algun exercici de respiració alguna vegada i alguns exercicis de ioga. Aquest mètode et proposa un estil de vida, que implica cuidar-se un per poder cuidar als altres. Ser conscien del control dels nostres sentiments i emocions per poder gestionar millor el nostre dia a dia. L’Oriol et transmet amb el seu to de veu molta pau i és nota un apassionat d’aquesta disciplina. Un exemple que et convida a seguir. Els seus exercicis als àudios fàcils de seguir. Ara no és tan fàcil ser disciplinat un mateix i portar-ho a la pràctica diària. Malgrat tot, no desisteixo en poder-ho practicar! També ens ha proporcionat els exercicis i el mètode per poder portar-lo a la pràctica amb els nostres usuaris. Cal dir que es pot realitzar a qualsevol edat. Amb cinc sessions ens ha quedat una mica curta l’experiència. Més endavant no dubtem de poder continuar fent més sessions amb ell.
02 diciembre 2019 23:08
La meva primera experiència en la pràctica de Yoga i gràcies a un abonament mensual que em van regalar els Reis d’Orient. Tant l’Oriol com la Sonia són molt atents i tenen coneixements suficients per dur a terme les classes.
30 agosto 2019 0:46
Curs per aprendre a aprendre a ancorar-te al moment present i viure'l amb més plenitud, amb atenció plena. Els diners més ben aprofitats, no dubteu en fer el curs. Moltes gràcies.
02 agosto 2019 9:43
Tot just fa un any que m'he iniciat amb el ioga i ja l'he incorporat al meu dia a dia com a medi de desconnexió per tornar a reconnectar.
A la Porta Verda m'hi he trobat a l'Oriol i la Sònia, uns bons professionals i millors persones que fan que quan entres a la Porta verda puguis trobar-hi un lloc de tranquil·litat, de meditació i de autoconeixement que permet recarregar-te de l'energia que et transmeten.
Totalment recomanable!
27 julio 2019 10:41
L'Orioli la Sònia, són una gran parella que porten la Porta Verda. És un espai per poder aprendre i practicar ioga, amb tranquilitat i al teu ritme.

És una de les millors escoles de ioga on he anat, on a part de les classes es fan altres activitats i tallers molt interessants. Sempre amb la tranquilitat que transmeten.
24 julio 2019 1:52
Fa mig any que estic practicant a La Porta Verda i estic molt contenta amb els resultats i amb l'escola.

La Sònia i l'Oriol són molt professionals i propers, i em sento molt ben guiada i acompanyada en aquest procés d'aprenentatge, tan a nivell físic com interior.

Vaig anar a l'últim retir i va ser una experiència meravellosa, i em va permetre iniciar-me en la meditació, aprendre i descobrir, així com passar temps envoltada de natura i en contacte amb mi mateixa i altres companys. L'escola organitza retirs i moltes altres activitats complementàries molt interessants, moltes d'elles solidàries.

Recomanaria l'escola a totes les persones que es vulguin iniciar en el món del ioga i la meditació, així com les que ja practiquen i volen aprofundir en la pràctica i el coneixement guiats amb respecte i saviesa.

Namaste,

Mariona.
23 julio 2019 21:48
Feia temps que no trobava un lloc tan especial enmig de la rutina i la ciutat. Al meu parer la millor escola de ioga per la qual he pogut aparèixer. Gràcies Sonia i Oriol!
21 julio 2019 15:30
L'Oriol i la Sònia són dos grans professionals que ens acompanyen a cada classe i a cada pas amb dedicació i senzillesa. Molt recomanable.
19 julio 2019 8:07
Molt bona escola i millors mestres. Són molt propers i amb molta experiència, fet que fa sentir molt agust a l'alumne i et permet fer una bona pràctica. Les classes són dinàmiques i hi ha de diferents tipus. A més fan retirs, classes de meditació, música en directe i sortides. Els hi estic molt agraït.
18 julio 2019 22:19
Vaig començar fa una mica més d'any a fer ioga. Quan vaig començar buscava específicament una escola de ioga i no un gimnàs on es fan classes de ioga. Sempre havia pensat que algun dia faria ioga des que vaig fer un taller de ioga amb l'escola, d'alguna manera va ser com si aquell taller hagués plantat la llavor en mi ja fa molts anys. Al buscar escoles properes a casa em vaig adonar que "La Porta Verda" era just al local on jo havia aquell taller de ioga.

Vaig començar dubtant si tenint tan poca flexibilitat com tinc podria seguir les classes, però al final el ioga és per tothom i cadascú fa el que el seu cos li va permetent.

Tant l'Oriol com la Sònia tenen un tracte proper i amable. Sempre t'ajuden a millorar diferents aspectes de les postures i si és necessari proposen variants més assequibles per als alumnes que ho necessitem.

De la Porta Verda també me n'agrada que sempre hi ha un ambient tranquil i proper al ioga, no és com fer ioga en un gimnàs, on sempre hi ha soroll. Tant abans com després de la classe sents l'atmosfera especial de l'escola.
17 julio 2019 7:22
La porta verda es uno de los mejor lugares para practicar yoga en Sabadell. Adaptan los ejercicios a tus posibilidades. Oriol y Sonia son encantadores. Muy recomendable
13 julio 2019 16:17
M'agrada la diferència entre les classes de l'Oriol i la Sònia. Perquè rebo explicacions complementaries d'una mateixa asana.
Súuuuper ;)
10 julio 2019 10:07
Una experiència genial! El ioga de la mà de la Porta Verda m'ha permès connectar amb el cos i amb la ment. A més a més, ha estat una font de desconnexió increible en el meu dia.
05 julio 2019 2:12
Molt recomanable! L'Oriol i la Sònia fantàstics!
Molt útil per millorar el nostre benestar i descobrir una nova dimensió vital.
Moltes gràcies!
30 junio 2019 13:32
El curs de mindfulness és genial, m'ha ajudat molt amb l'estrés i l'ansietat. El recomano a tothom.
Els professors saben molt del tema i són molt agradables.
25 junio 2019 19:13
Saber escoltar te. Saber relexarte. Aprendra a fer estiraments del teu cos
Sentirte be día a día. Això és el resultat de la yoga que practiquem amb la Sonia i L Oriol, excelents profesors. No podria ja no practicar ho
Si no ho heu fet mai, no ho dubteu de veritat, gràcies profes!
24 junio 2019 6:07
Ara em penedeixo de no haver començat fa anys a introduir-me al món del ioga. Però segurament era perquè encara no coneixia a la Porta Verda. Només puc donar gràcies cada dia perquè amb la seva ajuda els meus mals d’esquena han desaparegut!
Pau
23 junio 2019 5:41
Escola de Ioga amb professionals
formats i experimentats que et faran sentir no només les assanes de Ioga sino les seves millors vibracions, en un espai de meditació i tranquil.litat.una experiencia molt especial.
02 junio 2019 21:46
Per casualitat o causalitat vaig conèixer la Porta Verda a partir del Curs de Mindfulness. La veritat és que va ser un encert haver-lo fet i que m'hagi permès conèixer a la Sònia i a l'Oriol, a part d'encantadors i acollidors són bons professionals. Així és que no em vaig poder resistir a experimentar i participar del meu primer Retir. La veritat és que va ser una gran experiència i espero poder-la repetir de nou. 100% recomanable!
02 junio 2019 10:31
Buscando un curso de Mindfulness encontré por casualidad La Porta Verda. No lo conocía y me inscribí por las buenas opiniones q leí sobre ellos. No puedo estar más de acuerdo con ellas, Sonia y Oriol son encantadores y sus clases estupendas, el ambiente es muy acogedor, las prácticas q enseñan son muy fáciles de trasladar a tu día a día. Lo recomiendo.
21 mayo 2019 5:03
Gràcies a aquest curs, la Sònia i l'Oriol, m'han obert la porta al món de la meditació. La respiració concient, el body scan, la meditació de la compassió, ja formen part de la meva vida diària.

Recomano aquest curs, doncs la pràctica del mindfulness m'ajuda a tenir un major control de les meves emocions i a ser capaç de centrar-me millor, a tenir una atenció plena.
18 abril 2019 21:48
La Sònia i l’Oriol estimen el que fan. I això es nota. Són propers, entusiastes, coneixedors del que ensenyen, gens dogmàtics i oberts a qualsevol conversa.
El curs es meitat teòric, meitat practic. En la justa mesura. Han estat 8 sessions que s’ha fet curtes i que trobaré a faltar. Recomanable 100%!

Silvia Tuneu

Escribe una reseña



Calificación general: