19 enero 2023 0:15
Restaurante de comida de proximidad, con una carta variada en un entorno diferente y original. La relación calidad precio excepcional. Repetiremos!
09 enero 2023 7:17
100% recumanable, sobre tot per personas celíacas, ambientació fantàstica, espai molt ampli, menjar de gran nivell, atenció esplèndida, la cap de sala, t’informa al detall de cada plat que li preguntes, amb molta amabilitat i atenció.
26 abril 2022 18:35
Restaurant molt guay, fora de lo convencional, decorat de forma original on fa que sigui acollidor i amb un ambient agradable, com si estiguessis a casa.
Tant es pot anar en parella, colla d'amics, família amb nens, on tenen un lloc molt maco pels més petits.
Recomano anar-lo a veure i provar els seus plats elaborats amb productes naturals i sans.
La meva familia ha sortit molt contenta i el personal molt amable i atents. Felicitats!
23 abril 2022 18:27
El lloc, com ja han comentat, es molt curiós i te molt d'encant. Genial per anar amb nens i animals. Com a punt a millorar sobre el menjar diria que li manca algo de gust. Jo em vaig demanar l'hamburguesa i simplement torrant el pa, en comptes de pepino, posar pepinillos, afegir alguna salsa amb més sabor (la maionesa no em sabia a res) ja guanya. Tampoc vaig veure bé que el personal de cuina anés sense mascareta. I els cambrers i cambreres quan es quedaven a la barra se la treien. Inclús vaig veure com sorbia amb la mà, gratant-se el nas, una de les cambreres. Després es va rentar les mans, però per a mi no prou. Una esvandida i prou. L'atenció per això va ser molt correcta i bona.
20 abril 2022 15:27
Me gusta el ambiente y las hamburguesas veganas son espectaculares pero el precio me parece exagerado. Creo que cuatro estrellas es demasiado
04 abril 2022 21:05
Lugar sobre todo para familias con niños pequeños. Carta pequeña pero para todos los gustos. Cocina simple y a la vista pero con gusto, ganas y buen hacer.
21 marzo 2022 23:26
Me encanto el.concepto de este restaurante. Disfrute la comida que estaba riquísima así como, las infusiones y postres. Sin duda repetiré cuando vuelva a Vic.
21 febrero 2022 1:31
Lo mejor Lugar espacioso ideal para ir con tus peques, tienen una casita bastante espaciosa, donde los niños se entretienen, muy bonito ambiente, buen servicio, la comida por mejorar
19 febrero 2022 15:15
Una gozada encontrar un lugar como este! Nos hemos enamorado de cada rincón del restaurante por su decoración, originalidad y el buen rollo q se respira! Y de su buenísimo menú q estaba todo riquísimo. Una fantástica experiencia q sin duda vamos a repetir y eso q nos pilla a más de media hora!
03 febrero 2022 2:38
Molt bona experiència a la Reciclària. L'espai ens ha encantat, molt original, pensat i cuidat fins al mínim detall. El menjar molt bo i de qualitat i el servei molt amable. Repetirem aviat!
31 enero 2022 7:29
Segunda vez que voy y no puedo decir nada malo. Fuimos con un montón de niños y pueden entretenerse en un espacio ideal para ellos. La comida buenísima, como siempre. Muy buen servicio. Volveré seguro cada vez que vaya a Vic!
28 enero 2022 0:22
La major part dels plats són vegetarians o vegans, cosa que no és fàcil de trobar a una ciutat com Vic. Cal dir que el servei és molt amable i el local té un encant especial. A més, m'agrada veure que tenen una part activista i conscient important, una necessitat en els moments que estem vivint. Gràcies a tots i totes.
18 enero 2022 21:15
Menjar, local i servei excel·lent i sense discriminar a ningú. Moltes gràcies Reciclaria. Tornarem!
11 enero 2022 17:00
Molt bé tot. Un espai totalment diferent i acollidor. El menjar, correcte. Va molt bé si ets un grup amb diversitat d gustos o preferències gastronòmiques. El preu.ens hi han convidat
09 enero 2022 13:24
El lloc molt maco però estava ple de gent, el servei és molt lent i hem hagut d'esperar força a que ens atenguéssin.el menjar és una mica escàs en quant a qualitat/preu, he trobat el lloc força car i les hamburgueses tampoc són res de l'altre món, vaig demanar una vegetal i el pa era molt més gran, amb una mini hamburguesa a dins que no em tocava ni a la sola de la sabata, la qualitat no està malament però podrien posar més quantitat, la guarnició deixa força que desitjar també, 3 tallets de patata i poc més. Referent a l'hummus.millor no el demaneu, te'l porten dins de llaunes reciclades, possiblement no vull pensar-ho, però em vam semblar llaunes de menjar per a gat i les verdures d'acompanyament.totalment crues, ni tan sols haber-les passat una mica per la planxa ni res. Els preus de les begudes són excessius. L'únic bo que li vaig trobar és que no demanen el passaport Covid pels qui no estem vacunats. Vam pagar moltíssim per tres plats i a més a més ens vàrem quedar amb gana. No hi tornarem i tampoc el recomanaria com a restaurant, és un lloc per a prendre una cervesa, veure la antiga fàbrica i adéu siau.
09 enero 2022 4:29
Una troballa espectacular! Bon menjar, bon ambient, molt acollidor i.deixen entrar amb animals. Tot fantàstic.
Moltissimes gràcies.
Molt recomenable
07 enero 2022 19:07
Hi vam anar a fer cap d’any. La veritat és que el local és molt bonic.
Però el menjar deixava molt a desitjar, tot portava canyella i la vedella freda. 50€ per un menú molt molt senzill…
05 enero 2022 6:54
Un lloc fantàstic amb gent meravellosa al càrrec. Un ambient acollidor i amable. Més llocs així fan falta al món. Moltes gràcies
28 diciembre 2021 5:22
Lo mejor es que no te piden el certificado de esclavos. Si así siguen tienen otro cliente fijo cada mes
27 noviembre 2021 21:12
Un lugar con mucho encanto, una decoración muy original. La comida muy buena pero no le doy 5 estrellas por el precio un poco caro (80€ para 4 personas) y los postres, la comida estaba buenísima y los postres nos decepcionaron un poco, pocas cantidades y no muy buenos. Pero por lo demás un sitio precioso. Repetiré si alguna vez vuelvo a Vic.
27 noviembre 2021 0:26
Lugar muy curioso y una carta digna de visitar. Amables y precios correctos. Xon de juegos para los pequeños.
05 septiembre 2021 10:33
¡Genial! Recomendamos 100%. Espacio para los más pequeños, lo que se agradece muchísimo. Espacio muy original y abierto. Servicio rápido y amable. Gran variedad vegana/vegetariana pero con opciones de carne/pescado. Volveremos:)
05 septiembre 2021 9:11
El local és absolutament fascinant: una antiga nau redissenyada com a espai gastronòmic, cultural i social. No és només un restaurant. És tot un concepte, tota una manera d'entendre la nostra relació com a humans amb el món que ens envolta. Decorat fins a l'últim detall amb mobiliari i objectes reutilitzats, amb gust i magnífic sentit estètic. El menjar, pura delícia. I el tracte, amabilíssim i proper. Totalment recomanable.
07 agosto 2021 10:36
El menjar està bé i no es per res car. Hi ha opcions veganes, vegetarianes i sense gluten que no son la típica amanida dolenta.

Parlant d'amanida, no és enciam de bossa, cosa que s'agraeix moltíssim.

El local esta molt ben decorat i té una casa a l'arbre perquè hi juguin els nens! Si, una casa a l'arbre!
07 agosto 2021 4:08
Fantastic i singular restaurant, molt bon genere en base a productes de proximitat, el-laboracio cuidada entre vegana i vegetariana tal com indica la seva carta. Atencio per part del personal rapida, eficaç, amable i molt empatica. Sens dubte tornarem i el recomenarem.
28 julio 2021 22:41
Ens va sorprendre negativament la poca varietat de plats vegans (sense crueltat animal) en un lloc on es promou tant el tema mediambiental. Ens va encantar el concepte i l’espai i tant de bo en el futur es converteixi en un espai més ètic i coherent en els propis valors.
28 julio 2021 5:19
El local, la decoració i la carta, genials. Vam escollir el cremós d'anacards que era boníssim i la raclette, també molt bona.
L'hamburguesa i els fideos també bons però menys espectaculars i menys sorprenents.
25 julio 2021 5:05
Molt bona proposta per sopar amb amics o amb la parella. Música en viu. Servei molt amable. Carta una mica curta però plats ben preparats.
16 junio 2021 2:18
Sencillamente espectacular. Si vienes a Vic no puedes dejar de pasar por este sitio. Comida increíble, el mejor ambiente y si vas un viernes música en directo. Por no hablar de los espacios y decoración tan chulos de los que dispone.
24 mayo 2021 4:05
Lloc original i molt bon servei. Tot i així, la qualitat-preu no és gaire bona, preus massa elevats per la poca quantitat de menjar que entra.
Esta bé ser crític amb el sistema, pero tampoc hem d'ignorar la realitat del covid, els papers dels taulers del principi sobre aquest tema sobren.
20 abril 2021 11:04
Sitio original, la comida buenissima con opciones veganas; no obstante el trato a los clientes, teniendo en cuenta la falta de atención de la propietaria, es mejorable.
En cuanto a la normativa COVID llevan mascarillas que hacen sentir poco seguro al cliente.
11 agosto 2019 0:35
És un lloc fantàstic per anar-hi amb nens, el menjar normalet. Personalment no m'agrada gens que els gots siguin pots de iogurt, que les cadires siguin incòmodes i els coberts siguin tots diferents. Es pot ser eco i reciclable sense ser deixat.
02 agosto 2019 15:25
Restaurant molt ben ambientat a la ciutat de Vic. La decoració és xula. Hi ha una zona específica per la canalla, on hi ha jocs i una cabana, molt xula.

Els plats són molt correctes. Plats amb algun encant o toc internacional.

El servei del personal, molt correcte.
01 agosto 2019 16:41
Fuimos porque pensábamos que era típico de hacwr brunch, pero no es así. Estábamos solos y pedimos un bloodymery dos platos para picar algo y una cerveza. Uno de los platos ni lo sirvieron. La atención nefasta. Les importaba muy poco fidelizar y cuidar al cliente, que pensa porque no saben como les puede afectar en un futuro muy próximo
21 julio 2019 0:10
Un lloc imprescindible de visitar. Sembla que t'endinsis a un món màgic, super divertit i agradable. Un deu. A més, sovint fan música en directe.
19 julio 2019 20:42
Restaurante muy original, como un antiguo almacén reformado, con temática enfocada en el reciclaje y la reutilización. El personal es muy amable. Opciones veganas y vegetarianas. Tienen una hamburguesa vegana muuuy lograda.
17 julio 2019 4:34
Un lloc original per dinar o sopar vegetarià, vegà inclús per flexivegetarians. Decoració molt simpàtica on tot és reciclat i et transportes a la teva infància.
23 junio 2019 8:22
This place is amazing. The food is delicious, the portions might seem small but you end up full, trust me.
They have live music at night and the decoration is astonishing. I'll be back soon!
19 junio 2019 2:34
Ens ha agradat el lloc, i amb espais per poder jugar els petits. Si està molt ple deu ser una mica sorollós però be. El menjar bo, no és el típic
10 junio 2019 22:49
Molt original en tema reciclatge, la carta excelent i el menjar super bo. Bon ambient, tranquil I molt divertir per la canalla.
04 junio 2019 8:27
Un local diferent, amb un encant especial. El menjar el fan molt bo i saludable! No és econòmic però val la pena anar-hi i gaudir de l'espai i del servei
30 mayo 2019 19:27
Ens ha encantat, local molt original, el menjar molt bó i l'atenció inmillorable.repetirem segur! El pastis vegà de xocolata i nous impresionant
25 mayo 2019 1:15
Decoración muy original, cuidando todos los detalles. Separación de ambientes muy adecuada. Espacio para niños.
Música en directo, muy agradable.
Comida Healthy, carta con variedad, especialmente para veganos, aunque la carne de hamburguesa era de alta calidad.
A mi parecer la única pega el precio algo alto.
04 mayo 2019 5:00
Original y buena comida, aunque no es abundante y deberían evitar el exceso de aceite en el fondo del bol
30 abril 2019 15:05
Restaurant principalment vegetarià, molt curiós amb la decoració i amb el concepte general de negoci. Val la pena la visita. Amb zona d'esbarjo per nens (una caseta a l'arbre!)
25 diciembre 2018 7:51
Menjar saludable en un entorn molt creatiu amb elements reciclats. Ideal per anar amb nens (tenen una casa de fusta al 2on pis on cada cop que hi vaig m'entren ganes de pujar)
19 octubre 2018 4:11
Espai ideal per anar-hi amb canalla, molt original gairebé enterament reciclat amb molts detalls originals. Menjar apte per vegans, sa, bo i assequible. La mestressa és una persona fantàstica.
15 octubre 2018 3:23
Espai sorprenent. A destacar la decoració i la qualitat del producte. Opcions veganes i vegetarianes. Molt adequat per anar-hi amb infants. Té una casa d'alt d'un arbre espectacular. Fan programació cultural. Llibres de cuina i salut per consultar. Hi ha un espai-taller per a fer reparacions molt interessant
12 octubre 2018 0:37
Un lloc molt acollidor i decorat de manera molt peculiar. Ideal X anar amb nens tot i que el menú si els nens no estan acostumats al menjar vegetarià hi ha poc a triar
Tot el que vam tastar era boníssim. El servei una mica lent
08 septiembre 2018 4:08
Un restaurant vegetarià diferent i molt acollidor. Música en directe cada nit de 21: 00-23: 00. Plats vegans i tambe per infants. La decoració es molt acurada i sobretot la caseta de fusta pels nens. Molt recomenable.
25 agosto 2018 4:44
Està bé si vas amb canalla perquè tenen lloc per jugar, però ho hem trobat car i han trigat molt en servir-nos. A l'hivern hi vam anar un dia i feia molt fred, ara a l'estiu calor. El lloc és bonic i el menjar és bo, això sí.

Escribe una reseña



Calificación general: