10 noviembre 2019 18:28
Bon lloc, ja ho era amb la Taverna d Smaug i ara també ho segueix sent.

Si t agrada la cervesa és de vista obligada.
03 octubre 2019 9:54
Nice place to have a good beer! They have a lot of different and not so common beers. I've tried an excellent wheat (draft). Ferran manages the place and provides good advice to customers. For dinner you can try 'tostes' (special thin and grilled bread) with meat, or escalivada&anchoves. Then, a mini glass of Ratafia with ice (catalan herbs spirit). I enjoyed and I'll come back! Thanks Ferran!
27 septiembre 2019 21:58
Per tastar les cerveses artesanes que van canviant en els cinc tiradors o en la selecció d’ampolles. Perfecte per deixar-te aconsellar i anar provant diferents estils i elaboradors mentre piques o menges alguna cosa. Bona música i ambient acollidor.
12 septiembre 2019 17:41
Amb un establiment amb el nivell d especialització de producte de La Santa, amb el tracte i confort que ofereix La Santa, és un regal per Banyoles.
31 agosto 2019 4:51
La Santa és un molt bon lloc per beure bona cervesa artesana dels cinc tiradors que canvien tot sovint o de les neveres que tenen un ampli assortit d'aquí i d'arreu. El local és molt acollidor i agradable, sempre acompanyat de bona música i també programen actuacions acústiques en directe. Situat al barri vell de Banyoles i amb una terrassa molt tranquila. Genial per passar una bona estona de tertúlia, cervesa i torrades! Ah també tenen vi a copes.
27 julio 2019 11:45
Molt a prop de la plaça major trobareu la Sånta. Una cervecería especialitzada amb cerveses artesanes de gran qualitat. Hi trobareu 5 sortidors que van canviant i una carta de cerveses d'aquí i d'allà, des de IPA's a làmbiques, passant per Stouts, de blat entre altres. Un local reformat portat per en Hope, un especialista en cerveses artesanes. No dubteu en preguntar-li qualsevol dubte sobre estils i característiques de les cerveses. A més podeu menjar torrades, humus i pastissos artesanals. Bona relació qualitat preu.
Personal amable. Bon ambient.
28 junio 2019 11:55
Bon ambient, preus ajustats, varietat de birres i bon tracte. Molt bona inauguració. Felicitats!

Escribe una reseña



Calificación general: