13 octubre 2023 16:54
Ens a agradat molt totes les activitats que ia caminan descalç, el bosc elastic les tirolinas estat molt be i Bona atencio
08 octubre 2023 12:54
Recorreguts bastant més ràpids del que havien indicat, però els monis eres molt enrotllats.
03 octubre 2023 23:44
Reconec que un festiu nacional no és el millor dia per anar, però ho he trobat molt massificat, sense places on aparcar.tot i això, els nens (7 i 5) s'ho han passat super bé. Hem fet el recorregut de 'peus descalços' i el bosc elàstic. Hi ha possibiltat de fer un petit mos a la 'roulot' si coincideix l'hora de les activitats amb la dels àpats.
01 octubre 2023 3:14
El personal amable menys en tema de preus (allà són secs), com a parc està bé però els preus i la obligació de anar un adult.ja els val, si esta obligat hauria de ser un preu ajustat a la seva funció (no fico monitors i que els ajudin els pares, i els cobren més que als nens), els tobogans de elàstic es frenen a la meitat i tinc 45 trucades demostrables per reservar i res de res, i vas a taquilla i et diuen que has de reservar amb un parell ****
04 septiembre 2023 5:21
Vam fer la caminada descalços pel bosc i ens va encantar. Molt ben cuida't i amb explicacions i jocs pels més petits. El personal molt amable i atent. Repetirem segur que volem divertir-nos al bosc elàstic!
27 agosto 2023 6:03
Hem anat a fer el circuit formiga amb la nostra filla de 3 anys i li ha encantat. En Pep, que ens ha acompanyat en tot moment, un 10! Molt recomanable perquè a més l’entorn és immillorable
25 agosto 2023 10:26
Vam fer el circuit de camina descalç amb nens de 2 anys i els hi va agradar molt. És dinàmic i hi ha una zona de descans a mig camí on desprès pots triar anar per un camí més curt o bé fer tot el camí complet. Molt recomanable, segur que hi tornarem.
22 agosto 2023 5:54
Sólo se puede tomar la ruta pequeña (por debajo de 1,20 m) dos veces y la de +1,50 m una vez. Eso lo hace bastante caro para una corta diversión de escalada. Hay más rutas y cosas que hacer, pero todo hay que pagarlo aparte.
30 octubre 2021 19:56
Jo vaig anar amb el meus pares (majors de 70 anys) i vam fer "camina descalç" i a la vegada els meus nebots feien el "circuit esquirol"
El recorregut de camina descalç havien de cuidar-lo més perquè està una mica deixat (l'aigua on has de ficar la cama està molt bruta i l'aigua arriba fins els genolls depenent si ets molt alt i sinó doncs més amunt)
Si vas una mica més lent q els demés per algun problema d mobilitat, edat, capacitats, et fiques nerviós perquè no hi ha puesto on parar-te i deixar passar a la resta d famílies. El tram d'escales amb els troncs està be si fóra una mica més curt. Hi ha una part d'aquestes escales amb troncs q està en mig d'una pendent i has d tindre força per pujar així q si el teu fill, amic, familiar, té problemes d mobilitat, millor q espere a l'àrea d picnic perq fer-ho li suposarà un esforç considerable i un patiment.
Per altra banda el circuit esquirol el van fer en 1 hora. Crec q en algun lloc havia llegit q la durada era d'un hora quaranta-cinc, més O menys.
14 octubre 2021 17:32
Accrobranche vraiment agréable. Très bon accueil et très écologique, c'est une belle expérience pour petits et grands. Mention spéciale au parcours des petits qui vraiment très bien pensé
23 septiembre 2021 21:51
Vam anar amb les nostres filles de 2 i 5 anys a fer el circuit de caminar descalç i vam passar una bona estona.
Són 1'3km i vam estar algo més de 2h.
Crec que, almenys per a la vora, no trobes enlloc amb aquesta activitat. Està ben pensada, tot i que encara se li podria donar 4 voltes més.
22 septiembre 2021 6:33
Fuimos con un adolescente y una niña de 7 años y a ambos les supo a poco, por lo que repetiremos, es difícil encontrar actividades dónde puedas inquibir a dos edades tan dispares y que ambos disfruten.
La seguridad es una prioridad y aquí se cumple a rajatabla.
25 agosto 2021 11:10
Vam fer la ruta "descalç" ens va agradar molt. Vam anar amb una nena de 3 anys i la iaia ho va disfrutar molt tots! Molt recomanable per totes les edats.
10 agosto 2021 21:04
Bon lloc per gaudir aventures
Faltaria netejar una mica els circuits pq hi han arbre caiguts.
Monitors molt agradables i divertits sobretot en David
Repetirem
08 agosto 2021 18:11
Nos lo hemos pasado genial. La del 50 aniversario ha superado sus miedos! Muy amables todos, el entorno precioso y la experiencia genial! Tremendamente recomendable! Muchas gracias La Selva Aventura!
05 agosto 2021 0:05
Una experiencia diferente y divertida. Dos horas jugando, viviendo emociones, y explorando el vértigo y las alturas. Pero con una seguridad absoluta en todo momento. Volveré.
03 agosto 2021 1:00
Un buen sitio para pasar el día con los peques. Hicimos el circuito de caminar descalzo. Los peques se lo pasaron muy bien, pero si tienes los pies delicados (como es mi caso) no te lo recomiendo. También hicieron un circuito por los árboles y tirolinas.
31 julio 2021 7:26
Muy divertido para que los niños se lo pasen bien, con varios circuitos de dificultad. Monitores muy amables y atentos con los niños. Lugar 100% recomendable para disfrutar en familia
31 julio 2021 3:50
Genial experiencia. Recomiendo este lugar para familias con niños sobre todo. Nuestros hijos son peques aún así que hicimos el camino descalzo y les encantó. Luego nos quedamos a comer picnic en unas mesas que tienen allí. También había una pequeña tienda donde se podía comprar algunas cosas para beber y snacks.
23 julio 2021 20:18
I took my son here who is almost 5 and he loved it. We did the barefoot walk together which was a lovely experience, exploring our senses through music, touch etc. He also did the "ant" path which he absolutely loved. We went when there wasn't many people but its recommended you reserve before going. We spent most half the day there, we took our picnic but there is a small food truck with snacks, picnic tables and eco toilets. Staff were very friedly and helpful and I recommend this place to anyone with kids and also for grown ups as there are different activities depending on your height and age.
21 julio 2021 9:28
Experiència de 10! Un lloc especial per anar amb nens. De tots els circuits d'aventures que hem estat, aquests sens dubte és el més maco, gràcies a un entorn únic i d'un equip humà meravellós. Molta sort!
16 julio 2021 16:15
Un día fantástico con un grupo grande de niños con el que hicimos el itinerario de caminar descalzos y el circuito formiga. A todos les gustó mucho.
16 julio 2021 14:12
Un buen sitio para desconectar de la ciudad haciendo deporte y sacando adrenalina, además en un entorno paisajístico fantástico, como es el Montseny y el pueblo de Se arbucies
07 julio 2021 19:40
Mis niños se lo han pasado genial, todo muy seguro i muy divertido. El personal es inmejorable, atención espectacular. 100% recomendable
06 julio 2021 13:11
Loved it, not too pricey, children loved it too, a must even if you are from barcelona (turists might find it a bit far tbh)
04 julio 2021 17:14
Perfecto para ir con niños. El lugar es precioso y las actividades bien organizadas. Ideal para desconectar un día de la ciudad.
01 julio 2021 1:51
Un espai molt acollidor a on es poden fer diferents activitats en família: circuit per caminar descalç, circuits entre els arbres i un parell de llargues tirolines.
També tenen un petit food truck on poder demanar quelcom per menjar.
És un molt bon lloc per passar una bona estona d'activitats en família

Escribe una reseña



Calificación general: