08 septiembre 2023 12:39
Es una zona de paseo, para toda las edades. Que transcurre a lo largo de la sequía y finaliza en el parque de agulla en Manresa, el camino prácticamente es llano.
10 julio 2023 22:35
Un paseo muy agradable y fresco porque es en sombra, tranquilo y para todos los públicos porque es muy llano
03 diciembre 2022 12:32
Una excursió molt bonica
Té molts atractius amb pocs km
Casetes d'ocells, gronxador, amfiteatre.
07 mayo 2022 7:47
Vaig estar amb la meva parella, vam fer una part de la ruta, un lloc molt bonic, un paisatge meravellós, ideal per caminar en pla, amb la Sèquia al costat, amb una mica de sort veureu ànecs i altres aus, nosaltres tornem, ens va agradar molt fer passejada per aquest indret
31 diciembre 2020 18:57
Una via verda, que segueix la Sèquia que porta l'aigua del riu Llobregat des de Balsareny a Manresa, molt recomenable per fer a peu, corrent, bicicleta o cavall. Té una llargària d'uns 25 km des de la resclosa dels Manresans a Balsareny fins el Parc de l'Agulla a Manresa. Es poden fer trams més curts segons les possibilitats i ganes dels usuaris.
27 julio 2020 15:10
Es el recorregut del canal medieval que porta l'aigua a Manresa des de la resclosa al riu Llobregat a Balsareny amb un trayecto de 25 quilómetres i un desnivell de poc més de 5 metres i que prácticament en tot el seu curs el pots seguir a peu per la vorera. De tant en tant et trobes cartells informatius, tant del quilómetre que estàs com del que hi ha d'interés en punts del recorregut, com una ermita romana, entre altres. Normalment aquest cami és per fer lo a peu, peró en l'actualitat hi han molts ciclistas a més dels que ho fan corrent. A finals de febrer primers de març és celebre una caminada popular, la Festa de La Llum en la que també hi ha algú que va en cavall. No està permés vehicles a motor. Hi ha zones molt boniques en molt arbrat.

Escribe una reseña



Calificación general: