04 marzo 2024 9:27
Personal súper implicado. Me atendió Salva por un problema ajeno a la tienda y no dudaron en ayudarme hasta que se ha podido solucionar. Tienda muy recomendable si quieres comprarte una bici no lo dudaría tanto por el trato recibido como por la profesionalidad y el servicio postventa. Tienda de 10.
19 agosto 2023 0:35
Grans profesionals i botiga de confiança! Ja portem 2 bicis compradas a la Squadra!
04 abril 2023 6:45
Gran tienda de ciclismo con un muy buen asesoramiento de profesionales
16 marzo 2023 3:16
Estic molt content d'haver trobat una bona botiga com aquesta, fa un mes en vaig comprar una megamo i en menys de dues setmanes ja la tenia, també vaig portar un recanvi de la bicicleta de muntanya i me'l van reparar i muntar, quan necessites qualsevol cosa ells estan allà per assessorar-te i ajudar-te una botiga de 10!
14 diciembre 2022 10:42
New big cycling shop in Sant Fruitos de Bages. Very close, friendly and competent people. A pleasure to have met them.

Nova gran botiga de ciclisme a Sant Fruitos del Bages.
Gent molt propera, amable i competent.
Un plaer haber-los conegut.

Nueva gran tienda de ciclismo en Sant Fruitos de Bages. Gente muy cercana, amable y competente. Un placer haberlos conocido.
28 octubre 2022 10:39
Grandíssims profesionals per vocació. El Gus com sempre un 10, mecànic de confiança amb una experiència molt dilatada on sempre trobes asessorament. I que dir del Salva, exactament igual. Si estimeu la vostre bici aquest és el millor lloc on portar-la. Llàstima que hagin plegat a Sant Cugat perque ara agafa més lluny però tot i així val la pena sens dubte.
19 septiembre 2022 2:06
Muy amablemente aceptan tu bici como parte de pago, pero cuando llega la hora de tasarte tu bici con 2 meses, resulta que tu bici vale 10 veces menos de lo que te costó, pero la que te venden ellos va a PVP. Así es como se hace el dinero, engañando a la gente amigos.

Escribe una reseña



Calificación general: