05 septiembre 2022 9:51
En primer lloc, vam fer reserva per les 15 hores sis persones, quan pasaven 10 minuts i estavem a la taula tots mirant la carta, el camarer o encarregat (no sabem quin càrrec tenia) ens va començar a donar presa dons, segons ens va dir, a les 16 hores tencava tot el restaurant (no nomes la cuina, sino que teniem que sortir del local!) - Quin estrésss.
Al demanar els plats per menjar, resulta que no tenien un tipus de pasta que va demanar un de nosaltres i tampoc tenien per fer-nos el plat de carpatxo de vedella que va demanar un altre de noaltres (vaja!).
Un altre detall: Mentres demanavem els plats i el que prenia nota estava devant nostre, em va caure la forquilla a terra.imagineu amb el soroll que fa i el camarer mirant-ho. (Dons el camarer no va fer ni tan sols el gest de oferir-se a canviarla - (Vaja. Quin profesional!).
El menjar no estava malament, pero hem de dir que a altres restaurantsTagliatela de Barcelona l'hem menjat millor.
Quan encara mancaven uns 15 minuts per les 16 hores, ja van apagar l'aire condicionat (nomes dono una dada: era el día 26 de Juliol a Barcelona.imagineuvos si es notava o no).
Encara faltaven uns cinc minuts per les 16 hores, i anant al lavabo, que està al pis de dalt, et trovavas cuiners camviant-se corrents pel mitg del pasillo, en concret un en cançotets, per sortir ràpidament.

Després de tot això, posar una estrella em sembla massa puntuació.
Ara entenc que sempre que paso per devant d'aquest local, mai està ple, sempre està mig buit.

L'experiència va ser pitjor que NEGATIVA i no l'aconsello a ningú.

CREC QUE AQUEST RESTAURANT, NO LI FA CAP BE A LA MARCA 'LA TAGLIATELA' I PENSO QUE ELS GERENTS DE LA MARCA, EN COMPTES DE CONTESTARME DEMANANT DISCULPES I DIENT QUE LI PASAN LES MEVES QUEIXES AL RESPONSABLE DEL LOCAL, TINDRIEN QUE FER UN SEGUIMENT MOLT SERIÒS D'AQUEST RESTAURANT I, SI CAL, TREURE AQUEST LOCAL DE LA FRANQUICIA.

Pel que fa a mi, almenys: ÉS QUE NO EM TORNARÀN A VEURE MÉS A LA VIDA.
08 marzo 2022 19:40
El menjar és ok, ja sabem el què és la Tagliatella, però la mala ressenya és per l’encarregat. Ni saluda, ni pregunta què vols, casi que t’exigeix. Et prèn comanda des de la barra (a 2 metres de distància). No vam acabar de dir-li les coses què voliem que va marxar. No haviem acabat de dinar i ja es volia endur els plats. Molt mala actitut, desganat, com enfadat amb tot i tothom i es notava que castigava als altres empleats. No tornaré per ell ‍️
30 agosto 2019 13:14
Bon lloc per dinar amb familia o amics. Es una mica car pero el menja esta bonissim. Es com un restaurant per alguna causa especial, per alguna celebració o així.
20 julio 2019 8:51
Had a lovely dinner here with friends. The menu had a lot of variety as they let you pick the pasta and sauce you would like made to order, while offering pleasant wine pairings.
15 julio 2019 15:34
Excelente opção de italiano em boa localização de Barcelona. Pratos grandes e bem servidos para uma pessoa. Na prática, a pizza dá pra ser dividida entre 2 tranquilamente (só não sei se a casa permite). A Pizza pedida estava muito boa e a massa (gnochi 4 formaggi) estava perfeita! Recomendo! Preço dos pratos em torno de 15 euros cada.
23 junio 2019 6:23
Had lunch here. Serving was pretty large so my wife & I could not finish. Pity cos wanted so much to try their desserts!:)

Had the Lomo Consenza which was pretty good. I'd recommend that!
10 junio 2019 6:29
No falla. Sabes lo que vas a encontrarte. Buen lugar para ir en familia. Si eres un purista de la comida italiana, no es tu lugar. Si quieres comer abundante con buen servicio y mantel de los de antes, aquí estarás bien.
05 mayo 2019 4:56
Sitio acogedor, bonito, buen servicio, pero platos excesivamente caros para lo que son (ensaladas que llegan a los 12€, pizzas con poco relleno que llegan a los 15€). Para comer italiano, hay alternativas más económicas y con mejores platos. Para comer en un sitio elegante, es recomendable, ya que son ultra bonitos todos los restaurantes de esta cadena. Aparcamiento gratuito imposible en la zona.
30 abril 2019 3:55
Típico sitio de comida italiana con platos muy variados y casi infinitas posibilidades de combinar tipos de pasta con salsas. El pero que le pongo es la cantidad de comida que ponen, no puedes arriesgar a probar porque si no te gusta estás perdido. Buenísimo los panes que ponen de entremés con queso, aceitunas y con tomate. El precio muy correcto para la cantidad y la calidad
23 abril 2019 3:48
Voy a menudo porque tiene un trato afable, el servicio es rapido y la comida excelente en calidad y cantidad. Mi pizza favorita la Bismark.
07 abril 2019 19:08
Excelente el plato de pastas a elección con tres salsas. El postre que sería el tradicional volcan de chocolate decepciona frente a la entrada y plato principal. Un tanto caro pero buena la comida. Respecto a la atención dos camareras para atender todas las mesas un domingo concurrido hizo que la pobre chica demorara en traer hasta una gaseosa pero su trato fue correcto.
04 abril 2019 12:06
Céntrica ubicación. Platos abundantes. Buens relación calidad precio. Aconsejable a los amantes de insalata, pasta e pizza
14 marzo 2019 23:18
El restaurante es grande. Servicio muy amable, la comida muy buena y raciones inmensas. Lo único incómodo, el baño, está un pelín escondido y en el piso de arriba
12 marzo 2019 22:24
Aquest establiment es troba pels volts del passeig de Gràcia i la Casa Milà. Moltes pizzes i sabors possibles, i una àmplia varietat de salses per a casar-les en tant que sigui possible amb totes les opcions de pastes, i postres molt delicioses. Per gaudir d'una autèntica cuina italiana. Bons preus. Segueix la línia de la cadena.
28 febrero 2019 5:32
La comida normal, nos dimos cuenta que es precocidad al pedirle el arroz Mar y Montaña sin sal. La respuesta de la camarera fue que ya viene así:) esto lo dice todo. Por el precio se puede encontrar algo mejor sin duda.
23 febrero 2019 22:24
Acabo de darme cuenta de que no quedó registrado el texto que había escrito. Resumiendo, hice la reserva por El Tenedor, el restaurante me la confirmó y cuando llegamos dicen que no la tenían. Lograron colocarnos en una mesa. Pero acto seguido todo fue de mal en peor, se olvidaron de traernos un plato, con otros dos se equivocaron, se olvidaron varias veces del vino y el pan de aperitivo estaba a medio descongelar. Bastante mal. Me encanta La Tagliatella, pero nunca había venido a este local y desde luego que no volveré, la experiencia fue muy mala.
22 febrero 2019 7:32
Excelente restaurant italiano. Pastas muy abundantes y de excelente calidad. Carta muy extensa con variedad de pastas, rellenas o no, de salsas, carnes, postres y vino. Muy bueno. Gran atención. Lo único negativo, un plato vino súper frío y hubo que cambiarlo. Con ello de lado, sin duda recomendable. Un anexo de Italia en el centro de Barcelona.
05 febrero 2019 11:43
Ils ont oublié de prendre la commande de mon épouse.
Du coup, tous les plats sont arrivés sauf le sien.
02 febrero 2019 2:59
The size of the pasta dishes are HUGE! Unfortunately, too large is also unappetizing, and the taste is so-so.we did not finish half of it.
29 enero 2019 15:44
Excelente atención, la comida es íncreible y no es tan caro, los restaurantes de la tagliatella suelen ser muy bonitos y acorde con la temática de cocina italiana
28 enero 2019 21:48
La relació qualitat/preu no és dolenta, el menjar és senzill, però ben cuinat i ben presentat.

Els cambrers molt bons, professionals i amables.

La decoració és molt carregosa, per a mi, m'aclapara, em dona sensació d'estar confinat en un cau.

Les taules estan molt juntes i la sala és sorollosa.
25 diciembre 2018 23:23
Por el mal servicio y atención no debería ostentar la marca. Después de 3 oportunidades a la 4 no llegué ni a sentarme esperando a ser atendido

Escribe una reseña



Calificación general: