08 septiembre 2023 4:52
Fent una volta amb bici, vaig ensopegar amb un cartell de La Teatral.
En aquell moment travessava un moment personal i mental molt difícil. A dins meu, hi havia alguna cosa que em deia "sempre ho has volgut fer, prova-ho, tot i que no estiguis bé, intenta-ho".
Va ser la millor decisió que vaig prendre. M'ha ajudat a trobar-me bé un altre cop i a més a desenvolupar la creativitat, la confiança en mi mateix, fer noves amistats i ha sigut una constant diversió.

El professorat és la clau. L'enginy, imaginació i coneixement de les arts escèniques et fan veure que al darrere de tot hi ha una planificació, ordre i direcció.

A més a més, n'organitzen sortides al teatre, colònies teatrals i fins i tot una xerrada amb un actor professional.fantàstic.

La Teatral, molt recomanable! Diversió assegurada!
07 septiembre 2023 16:10
Desde perfil de persona adulta:
Socializas con un grupo de personas que mutan, como tu mismo, cada semana.
Se construyen momentos, donde todo vale y nada importa.
Despiertas todos los yos que llevas dentro y los sacas a pasear.
La Teatral No es lo que buscas. Es lo encuentras.
La Teatral No es lo que aprendes, que es mucho… Es lo que descubres, que es Más.
02 septiembre 2023 22:46
La Teatral es un lloc on pots descobrir qui ets, on pots vèncer la por i demostrar que es el que realment sents quan actúes. És viure una experiència única.
02 septiembre 2023 9:43
Fa set anys que sóc alumna de La Teatral en un dels grups d´adults. La teatral per a mi, és casa, és familia, és aprendre, és passió, és bona feina i milllor companyia!
02 septiembre 2023 8:59
Ho vam provar l’any passat, va ser un èxit, i aquest any repetim. Molt instructiu i entretingut per als nens. Potencia la comunicació i expressió verbal i no verbal.
31 agosto 2023 0:17
La Teatral és un espai únic, màgic, on pots oblidar-te de qui ets i on aprens a descobrir que pots ser moltes persones diferents, pots crear i experimentar i trobar sempre nous aspectes teus en aquest procés!
Es alliberadora i és sortir de la zona de confort, però alhora fer-ho en confiança, amb companyerisme i generositat, en família i gaudint i rient com ho fan els nens petits! A lo grande!
La Teatral és arribar, treure filtres mentals limitants i viure-el procés d’aprenentatge apassionadament. També és compromís, disciplina i treball d’equip. És professionalitat de l’equip docent i és experimentar i transmetre tot aquest cóctel amunt d’un escenari, provocant emocions transformadores. És moltes coses més segurament que em deixo.
Resumiría per mi que és començar a comptar els dies de la setmana que queden quan acabes la classe, desitjant que arribi el dia d’anar a TEATRE. Es estimar el TEATRE!
30 agosto 2023 11:07
Super guay y muy divertido! Una excelente manera de participar en actividades grupales y conocerse unos a otros.
29 agosto 2023 17:35
La Teatral es como Las Vegas: lo que pasa en La Teatral, se queda en La Teatral y algunas cosas se representan en el escenario.
La Teatral es el tándem Aina + Oriol y toda esa energía de aprendizaje, emociones y compañerismo que generan.
La Teatral es un antes y un después.
25 agosto 2023 1:41
La teatral per a mi és … un lloc on puc ser qualsevol cosa, on puc sommiar que vull ser i convertirme en ell
23 agosto 2023 6:33
La teatral es teatro, es familia, es pasión, es ser tú mismo, es ser alguien diferente, es crear, es aprender, es experimentar, es reir, es compartir.es algo tan complejo que realmente no se lo que es.
21 agosto 2023 4:04
La Teatral és increible! És el lloc perfecte per aprendre teatre sense saber que estàs aprenent.l'Ambient és increible i el professorat també. S'han creat grups molt macos i els nens s'ho passen increiblement bé! Super recomanable!
20 agosto 2023 17:07
Per mi ha estat una experiència increíble. Rialles, bons companys i millor mestres. Totalment recomanable.
20 agosto 2023 7:53
Ha estat una experiència molt bonica i ho he passat molt bé, me ha fet no tindré vergonya, de fe cosas, els companys són fantàstics
20 agosto 2023 2:51
Em dic Josep, tinc 25 anys i en fa 4 que sóc alumne de la teatral.el motiu? Més enllà del fet que he après multitud de recursos actorals i he pogut desenvolupar-me molt com a esser huma sortint de la seva zona de comfort e.assajos i obres de teatre. El cert és que segueixo ilusionat cada any de continuar perquè em fa feliç. Anar cada dimarts a teatre de 19: 30 a 21: 30 em dona una energia extra que valoro moltíssim.
Són les meves dos hores de la setmana per desconectar de totes les preocupacions que acumulo i convertirme en un nen explorador que només ha de jugar amb el teatre.

A més, els professors (Aina i Oriol) són dos persones meravelloses que et fan sentir part d'una gran familia.
17 agosto 2023 1:31
Des dels 8 anys que vaig a la teatral. Al principi no era el que més il.lusió em feia, i si hagués sigut per mi, no m’hi hagués apuntat. Però ara amb 21 anys, dono les gràcies per haver-hi seguit i haver après tantissím i conegut a persones increïbles, i que ara mateix pugui estar formant-me per aconseguir el somni de tota la meva vida, així que part d’això és gràcies a ells, i el que queda!

Escribe una reseña



Calificación general: