11 junio 2023 8:47
Bon lloc per anar-hi a comprar té i Infusions. Té complements de vi, cervesa, sabons artesans, encens aromàtic. Vaja que si entres, hi estaràs més estona del previst. El millor, el tracte rebut.
21 mayo 2023 20:33
Un lloc on es pot comprar te cava o vi, em va agradar el noi que ho porta amable, i tot género d'aqui
Ajustat a un preu asequible
Tambe te llibres que es poden intercanvia.
07 noviembre 2020 15:23
La Teteria del Barri Vell és un espai únic a Banyoles. En el seu interior s'hi pot trobar una gran varietat de tes, cerveses artesanals locals i importades, vins i altres licors. Tot acompanyat de l'amabilitat del seu propietari, en Carles.
15 noviembre 2019 11:48
Un lloc molt tranquil on hi pots trobar de tot relacionat amb te i altres productes. En Carles ens ha atès molt i molt bé, una persona molt professional i molt propera que ens ha fet sentir com a casa. Hi tornarem segur!
04 diciembre 2018 20:12
Lloc especial on poder trobar tot allò relacionat amb el món del te de molt bona qualitat i amb molta varietat a la vegada. També, es poden trobar alguns productes destacats i/o ecològics dins del món del vi, el cava, les xocolates o melmelades.
El personal i l'atenció al client, un deu!
23 noviembre 2017 11:23
Íntim, per amants del te de qualitat i servit amb cura i cerimònia. Hi trobareu també altres delicadeses com vins, licors, confitures, xocolates, etc.
04 junio 2017 18:22
Una bona selecció de tes i infusions procedents directament de la Xina, el Japó, Sri Lanka, l'Índia, el Vietnam i Pakistan. La venda es fa a granel amb diferents opcions a escollir. Bons consells i orientacions del responsable de l'establiment durant el procés de compra.

Escribe una reseña



Calificación general: