25 octubre 2023 14:55
La pizza un poco pequeña pero estava brutal de buena y crujiente.
El carpaccio de buey muy rico pero un poco soso. El entrecot estava bastante bien y en el punto en el que lo pedi. La salsa cafe de paris (suplemento 2€) estava buena de sabor pero me parecio una aberracion. Eso era nata liquida con especias.
He probado salsas cafe de paris que nada tienen que ver con eso, empezando por el color, siguiendo por el aroma y acabando por el gusto. La tarta de queso del monton, congelada pero buena
Las porciones son un poco justas.
Mi pareja se comió la pizza, yo me comi el carpaccio, el entrecot i el pastel de queso y me quede con un poco de hambre.
Pd: por fin una pizzeria con un aceite picante de verdad.
06 agosto 2023 23:18
Situat al centre de Vic. Disposa de terrassa i part interna. Servei molt eficient i molt bon tracte. Pizzes de massa fina molt bones. Relació qualitat-preu molt bona. Ideal per estiu amb la bona ubicació del local. Varietat a la carta. Van per feina i no et fan esperar gens. Molt bé la veritat!
01 agosto 2023 17:40
Hemos pedido tallarines al pesto y estaban muy buenos, por decir algo le faltaba sal. Igual que la pizza adriática, muy muy rica, aunque le he tenido que añadir aceite picante porque también le veía falta de sal. Pero eso es muy subjetivo. Nos ha gustado mucho y hemos disfrutado.
28 julio 2023 10:30
El lugar parecía vacío, pero abrimos a las 20: 00, no hacemos reservas, nos dijeron que fuéramos a la hora de apertura. Nos sentamos justo al lado para tomar una copa mientras esperábamos. Sin embargo, tomaron las reservas de los que vinieron después de nosotros y anotaron sus nombres. Al final, nos sentaron en una mala mesa. Nos costó decidirnos a la hora de hacer el pedido. Pensamos por un minuto o dos y dijeron que ordenarán de inmediato. Francamente, esta mala y grosera experiencia nos entristeció después de los buenos recuerdos de nuestro viaje a España.
En cuanto a la comida, la ensalada de burrata estaba rica y había una gran variedad de vinos, nos gustó mucho. Pero no nos gustaron mucho las pizzas.
26 julio 2023 18:04
Las pizzas están magníficas, muy muy buenas, pero en verano hay que cenar fuera. No tienen aire acondicionado, y al final de la cena estábamos sudando a chorros.
26 julio 2023 16:01
Feia algun temps que no hi anava i ha empitjorat en diferents aspectes. Pel que fa al menjar, la carta és bastant similar: centrada en pizzes i quelcom de pasta. Primerament assenyalar que les pizzes són més petites que anteriorment al mateix preu. A favor: tenen opció de massa sense gluten. Preu mig i bastant ajustat, atenent que han reduït racions.
Si és estiu i cap de setmana estàs perdut: NO RESERVEN. Si no arribes molt d'hora, et posaran en una llista que tenen i hauràs d esperar molt més del temps aproximat que et puguin dir. Finalment vam menjar a dins per no haver d esperar lloc a terrassa que estava molt plena.
Ubicat al costat de la plaça major, el que dificulta notablement l aparcament si no vols pagar.
EL PITJOR de llarg: la majoria de cambrers són gent jove de bon portar exceptuant una senyora més gran el tracte de la qual deixa MOLTÍSSIM que desitjar. Si us toca, sapigueu que les males formes no són personals. Pel que he llegit ho fa amb tots els comensals. A nosaltres en deixar les aigües casi les trenca dels cops que va fer. Si li demanes quelcom, et contesta a desgana i de mala manera. Inclús vam presenciar com parlava un dels cuiners estranger que hi tenen dient-li " aprende a hablar que no te entiendo". Una pena.
En resum. Lloc que no destaca. No quedarà gravat a la teva memòria com un dels millors llocs per menjar. La ubicació al centre de Vic es correcta i per un tema social en aquesta localització, sempre està ple els caps de setmana.
29 abril 2023 14:31
Pizzes de massa fina i molt bones. Ens van servir molt ràpid i molt contents amb el servei. Espero trobar-los a Passo de Cuinar algun dia per poder demanar des de casa.
24 marzo 2023 12:51
Restaurant al centre de Vic al costat de la plaça major. Un restaurant Italià on es pot menjar bastant bé. La pizza de les més bones que he provat a Vic i la pasta correcta. Es recomanat si vols un lloc amb bona qualitat preu.
17 marzo 2023 1:03
Feia anys que no hi anava. No en tenia cap record en especial. Hi vàrem anar a tastar pizza.

Crec que no reserven: més o menys comprensible. De totes maneres, nosaltres hi varem trucar i tot i no reservar, ens van apuntar en una llista d'espera. No ho vaig entendre gaire.

Quant a les pizzes, bé. Crec que tenen opció sense gluten però cap altra canvi (per exemple, formatges sense lactosa). Massa fina i bones, però de mida petita. En el nostre cas, en vàrem demanar tres per a dues persones.

Quant a la varietat, n'hi ha força. Com arreu, poques opcions vegetarianes. Malgrat això, permeten fer canvis d'ingredients.

Preus correctes: pizzes generalment entre 10 i 15 euros em sembla. A més, pits pagar amb targeta.

En resum, bé, correcte. Cap cosa de l'altre món, però segurament hi tornarem.
19 enero 2023 23:51
Pizzas buenísimas, a mi parecer les falta un poco más de tamaño. Recomiendo la Boira, buenísima. La masa sin gluten, la mejor q he probado. Personal amable, te hace recomendaciones.
23 septiembre 2022 7:13
Experiència NEFASTA!

A més de no voler-nos reservar taula, ens van instar a ser allà a les 8 en punt si volíem sopar perquè no altrament ens quedaríem sense taula. Quan ens hi presentem a les 19.50 ens volien fer esperar drets sense cap raó, malgrat que el local estava buit i que una de les clientes estava embarassada. Molt males maneres i un tracta gens educat amb els clients. NO EL RECOMANEM GENS!
19 septiembre 2022 23:59
Bon restaurant de pizzes, el preu molt ajustat, a Vic qualitat preu dels millors.
El noi que ens va atendre molt amable, has d’esperar bastant si vas a sopar tard que es el que ens va passar a nosaltres però l’espera val la pena.
Tornarem segur, ho recomano.
A l’hivern a de ser xulo sopar a dins, a l’estiu fa massa calor per això la terrassa és el més recomanat i s’està de luxe.
11 septiembre 2022 3:58
He trucat i m’han dit que em posaven a la llista a les 20: 30. He arrivat i no hi havia lloc i m’han dit que sigues jo qui estigues pendent de quan s’aixecava algu. La mestressa et tracte i et parla de males maneres!
12 julio 2022 7:16
No ha estado mal, fui a cenar en pareja, me pedí una pizza y mi novia una pasta, he de decir que mi pizza estaba regulera aceptable. Y la pasta vastante bien. El servicio fue agradable también nos atendió una chica en la terraza. No llegué a entrar al local. Pero la terraza es bonita y estaba llena.
18 mayo 2022 18:07
Racions petites i un servei molt lent un divendres al vespre (45 minuts d'espera per les pizzes).
31 marzo 2022 3:40
Sempre perfecte. Bona atenció, bon menjar, bon preu. Productes de qualitat.
Recomano pizza Picantina, brutal cruixent, complerta, ni molt picant ni dolça, axoriçada, sense gaire orenga no amaguen cap gust, no hi falta ni sobra res.
14 febrero 2022 20:54
Calidad precio está bien. El servicio muy amable y atento. Pastas y pizzas ok pero el carpaccio no es su especialidad.
12 enero 2022 23:01
Restaurant de menú italià a Vic, bones pizzes i una carn com no la trobareu a cap altre lloc de la comarca. Molt reconegut les seves salses per entrecots que són boníssimes.
Visita obligada si sou per el casc antic.
08 octubre 2020 19:36
Pizza al gusto.piemontesa con añadido de anchoa. Lleva atun i bacon y huevo.

A 50 m de la plaza mayor en pleno centro.

Un 0 en covid la cocina. Estamos en piso superior frente a la cocina abierta y un cocinero llevaba mascarilla quirúrgica y en la barbilla y el otro moreno no lleva ninguna

Con reserva en lista llegamos a las 21.15h y llevamos una hora i nadaaaaa de comer. Lentos no lo siguiente.

Me quejo y me entero que solo caben 6 pizzas en el horno. Mal muy mal.

Que me expliquen el orden que siguen porque otra mesa vecina llegados 1/2 mas tarde han comido incluso minutos antes que nosotros. Intolerable.

Solo que reconozco que la pizza era de masa fina y crujiente y deliciosa. De las mejores que he comido nunca. Las cosas como son. Digo lo bueno y lo malo.
12 septiembre 2020 15:21
Buen lugar para cenar en el centro de Vic. Pedimos unos escalopes de lomo con salsa de Roquefort y una pizza de bacon con huevo. La comida esta rica y el ambiente es ideal. Lugar recomendable, buena calidad/precio.
28 marzo 2020 19:28
Tot deliciós, tracte molt amable i acurad preu correcte, productes de qualitat, ens ha encantat
04 marzo 2020 16:45
Vam trobar aquest lloc tot passejant pel centre de Vic, ple de gent i demanant taula a la cua. Vaig menjar a preu no gaire car, pizza bona normal, amanida i beguda, tracte familiar, lloc mogudet i curiós.
26 febrero 2020 14:56
L’amanida variada escassa: 4 fulles d’enciam i poc embotit (impossible compartir per 2).
La pasta carbonara amb un regust a llet amarg i salsa molt aigualida.
La brotxeta bona però quatre patates de guarnició.
Els postres molt bons.
Car per lo que vem menjar i la qualitat del mateix.
21 noviembre 2019 10:07
Pizza molt bona. Llàstima que el coulant de 4,80 € era una sola peça sòlida (sense xocolota fosa), encara i així era bo.
09 agosto 2019 8:21
Fantàstic bon menjar a un bon preu, pitzzaria em carta molt extensa em molta varietat (no només pitzza) pasta carns amanides etc.molt molt be
16 junio 2019 21:06
Bon lloc per anar amb amics, parella i família. Bona qualitat preu. Les pizzes estan molt bones i són grans.
05 marzo 2019 2:31
Bon Lloc per menjar pasta o alguna de les moltes pizzes de la carta. Lloc agradable i acollidor.
12 noviembre 2018 3:26
Muy buenas las pizzas los camareros muy atentos la sangria de cava genial hacia mucho tiempo que no bebía una tan buena calidad precio correcto repetiremos seguro
26 octubre 2018 8:55
La millor pizzeria de Vic sens dubte. Les pizzes i pastes boníssimes. També tenen un cheesecake molt bo. El local és acollidor i amb terrassa. El personal molt agradable i professional. Molt recomanable i surt a molt bon preu per la qualitat que ofereixen.
16 octubre 2018 7:53
Les pitjors pizzes de Vic, dolentes, petites i escasses d'ingredients, mil vegades millor trinacria, la flama i la gruta totes fetes al forn de llenya i no parlem de l'atenció al client deunido els falta fer un curset.
02 octubre 2018 18:04
Un restaurant molt complet els gelats com els de l'àvia i les pizzes com si fóssis a italia una qualitat preu molt compatible
01 septiembre 2018 14:00
El temps d’espera per sopar és molt llarg i només et donen la opció d’esperar allà per sentir el teu nom. No et donen ni la opció de trucar. Després amb aquestes preses el tracte amb el client es descuida una mica, allargant el temps d’espera encara més. Per altra banda tenen plats estrella que val la pena esperar per poder-los probar com els raviolis d’espinacs. Els plats no són gaire complets més quantitat no estaria malament.
05 agosto 2018 0:36
Les pizes són boníssim es, la massa és fineta i cruixent. La sangria de cavano té pèrdua. El personal és divertit i eficaç.
09 mayo 2018 18:03
Unes pizzas excel.lents, pasta molt bona. Es un lloc molt acullidor esta ben ubicat. Molt be per dinar o sopar.
24 abril 2018 15:17
Pizzeria agradable, tracta amable, possibilitat de menjar a dins el local o fora a la plaça. Pizzes molt bones.

Escribe una reseña



Calificación general: