17 septiembre 2023 13:16
La tribu és senzillament espectacular. El personal és amable i atent, sempre amb un somriure i una actitud respectuosa envers els infants i els adults.

El que m'encanta d'aquest espai és la cura dels detalls. Les activitats estan dissenyades amb amor per fomentar el joc imaginatiu i la creativitat. A més, tenen una àmplia gamma de joguines educatives que ajuden els infants a aprendre mentre juguen.

Aquest espai és increïble i els petits i petites poden jugar, aprendre i créixer, des d’una mirada i acompanyament respectuós.

Moltes gràcies per estar i ser-hi!
17 septiembre 2023 2:40
Buscaba una ludoteca para mí hijo pequeño, por la tarde. Para unas horas. Un espacio diferente.
Porque por la mañana ya lo llevaba a la llar d'infants (guardería). Visitamos la tribu y fue un acierto! Totalmente recomendable. El espacio que han creado para los niños es súper chulo! Y se nota la dedicación, vocación y amor que hay hacía los niños de parte de Jana y Adri. La metodología que utilizan me encanta! Gracias tribu
14 septiembre 2023 5:27
LUDOTECA La Tribu, un espacio ideal para nuestra hija que va allí des del minuto 1 que abrieron! La vocación que tienen los educadores es impresionante, responsables, respetuosos, cariñosos, transmiten una confianza total, cuidan de mi hija, la quieren, etc. Mi experiencia se resume en que mi hija allí es FELIZ!
13 septiembre 2023 4:57
No podem estar més contents amb la nostra elecció, servei per hores, qualitat del material fantàstica i el tracte no pot ser més proper. Gràcies, nois per crear un espai per a tots, pares, mares i infants, feia falta una cosa similar a Badalona!
05 septiembre 2023 23:19
No he podido elegir mejor opción para mi hija. La Tribu es un sitio ideal para los peques. La zona de dentro es muy acogedora con material ideal para el buen desarrollo de los niños. El patio de fuera es precioso, un sitio muy muy tranquilo y seguro donde los niños pueden jugar. Jana y Adri son dos personas y profesionales maravillosos, muy preparados, y el trato con las familias es inmejorable. Mi hija desde que va a la Tribu se le ve mucho más feliz. Es su lugar favorito sin dudas!
05 septiembre 2023 3:08
Tambien al ser ludoteca tienen los menores de 4 años que estar acompañados de un adulto autorizado que no sea el personal del centro no? Tampoco pueden comer en el centro no?
18 abril 2023 18:04
As an Expat Family from Germany we were looking for a place for our first born daughter, which helps her to integrate, learn Spanish and encourage her to be her individual self. We can’t thank Adri & Jana more for creating such an incredible space and taking care of our little one with so much love. Lia felt like home immediately and found in you the family she doesn’t have in Spain! How Adri & Jana teach the kids individually and independently to learn, to discover, to create and to love. It’s incredible to see every day what Lia learned and how she loves every kid of her tribe. We can recommend La Tribu 10000000 percent and are the biggest fans and so thankful for all the flexibility and support! Thank you Adri & Jana - we love u!
21 febrero 2023 8:08
Es un lugar muy ameno, respetuoso con el desarrollo de los peques, se interesan por lo que les motiva, y están en constante innovación.
Se nota el cariño que han puesto en este proyecto, y eso tranquiliza
Horario un 10 para aquellos que tienen un horario laboral complejo.
31 diciembre 2022 15:49
La Tribu és un espai fantàstic, amb un tracte excel.lent als infants i les famílies. Hi portem la nostra filla i hi va feliç i contenta. La dedicació de la Jana i l’Adri a aquest projecte és immensa. El local és molt acollidor, tenen un badiu cuidat i bonic, fan sortides a l’exterior… A més, la ràtio és molt reduïda i gràcies a això els infants reben una gran atenció a les seves necessitats. Ho recomanem 100%!
23 diciembre 2022 13:08
Hem escollit aquest espai per la nostre filla i estem molt contents amb el tracte rebut. La Jana i l'Adri sempre ens han tractat de 10, moltes gràcies per el tracte proper que doneu a les famílies i gràcies per el treball amb els nostres fills.
Destaco el gran badiu que tenen al final de l'espai. Es acollidor i ampli, la meva filla li encanta jugar amb la sorra. Les joguines de fusta i les activitats que tenen exposades amb safates, de tal manera que cadascú pot jugar amb la seva i no hi han baralles. Tenen unes nines de tela que els hi encanten a tots els petits, no poden estar fetes amb més gust.
Recomano a totes les famílies aquest espai.
23 diciembre 2022 9:12
No he podido hacer mejor elección, mi hermana está encantada con las metodologías que emplean, con las instalaciones y por supuesto con Jana i Adrià. Dos chicos muy profesionales que se les nota que tienen vocación.
13 diciembre 2022 20:12
ENCANTATS!
Gràcies per crear un espai tan meravellós, gràcies per ser tan atents i respetuosos amb els infants.de veritat GRACIES!
He probat varies "guardes" i com aquesta cap.el nen va content i feliç i no plora mai
11 diciembre 2022 18:13
Moltes gracies a la Jana i a l'Adria per la meravellosa feina que fan amb els nostres infants. Son molt carinyosos i els nens i van molt contents al espai. Estan molt compromesos amb la seva feina i son molt profesionals i fins i tot fora del seu horari. Moltes Felicitats per la vostra feina
M
11 diciembre 2022 9:58
Ens sap molt greu anunciar que La Tribu ens ha fet fora a la primera de canvis. Molt descontents amb la falta de compromís i responsabilitat que han demostrat a la primera que han escoltat una crítica/ desavinença. Semblava un espai meravellós.però demostren zero tolerància a les crítiques, immaduresa amb la reacció. En definitiva, anem a una Llar on siguin més seri@s i compromes@s.
30 noviembre 2022 15:57
Vaig portar els meus fills unes setmanes al estiu s'ho van passar super bé, tinc que dir que tant l'Adrià com la Jana són una parella que et donan confiança i vam conectar molt ràpid amb els nens, penso repetir ara per Nadal uns dies. Una abraçada parella.
16 septiembre 2022 12:20
Nosotros llevamos a los dos peques allí y el trato es inmejorable, son gente super preparada y hace las cosas con muchísimo amor así que encantados de tenerlos cerca!
22 agosto 2022 5:29
Espai meravellós, amb un badiu molt espaiód, amb arbres i ombra, l’atenció immillorable. Les famílies poden acompanyar els infants, tenen servei de ludoteca i d’acolliment tot el dia. Tot ple de jocs i joguines montessori, i també ofereixen tallers. A més, surten amb els nens/ nenes sovint a passejar i visitar llocs de la ciutat. Estem encantats i apuntem a la nostra filla al setembre. Per cert! Ràtios molt reduïdes!

Escribe una reseña



Calificación general: