08 octubre 2023 12:45
Vam anar dissabte a fer una Cata de vins que ens va recomanar una amiga, i la veritat és que molt recomanable. El tracte rebut i la manera d'explicar d'Alexandra va ser excel·lent. La visita va ser com una història on nosaltres érem els protagonistes, ens van ensenyar el funcionament del celler i posteriorment vam fer una Cata de vins blancs, negres i dolços. Nosaltres vam demanar pícnic per degustar després de la cata i vam quedar molt contentes del contingut de la cistella. Repetirem
06 octubre 2023 20:28
Fuimos a un desayuno entre viñedos. La experiencia si te gusta el mundo del vino y vivir algo diferente es muy recomendable. El desayuno está muy bueno, pruebas diferentes productos locales acompañados de vino y café, con vistas a las viñas. Todo se completa con una ruta explicativa por los viñedos y una cata en el interior de la bodega. El personal muy amable y todo muy familiar. Salimos muy contentas!
17 septiembre 2023 15:01
Ens van regalar, un esmozar entre vinyes la visita guiada i el tast de vins. Felicitar aquests joves emprenadors. Tot va estar genial i fantàstic!
05 septiembre 2023 11:14
Las primeras veces molan y como no podia ser de otra forma nos ha sorprendido conocer el celler
La Vinyeta, nos ha encantado.

Nos invitaron al desayuno entre viñas, para a continuación hacer la visita por ellas, conocer el terreno y todas sus instalaciones y degustamos 5 deliciosos vinos:
2 blancos
2 tintos
1 dulce
Parada obligatoria, si te encuentras turisteando por el Empordà
02 septiembre 2023 4:01
L'esmorzar entre vinyes boníssim i l'entorn preciós.
La visita a les caves molt interessant i molt ben explicat. Totalment recomanable. Nosaltres repetirem segur.
01 septiembre 2023 3:07
Cogimos desayuno+cata, se nota que los dueños aman lo que se hacen. Nos sorprendieron sus productos y la sostenibilidad con el medio ambiente, muy recomendable la experiencia
23 agosto 2023 2:55
Repito y repetiré! La experiencia magnífica, vinos auténticos y el personal excelente hemos disfrutado mucho
20 agosto 2023 13:11
Una bonica experiència que recomano viure. És molt interessant com ho fan tot de manera ecològica i el tast és dinàmic. Al tanto amb el vent que bufa fort!
20 agosto 2023 7:27
Excelente explicación de Judith. La bodega preciosa y el proceso de elaboración totalmente en armonia con la calidad de los vinos. Para la próxima intentaremos conseguir el vino de la ánfora…. Moltes gracies
18 agosto 2023 18:42
Tarde encantadora, buen vino y delicioso almuerzo en un entorno idílico. Bien vale la pena el viaje.
17 julio 2023 9:41
Experiència muy buena con esplicaciones muy precisas i alegres por parte de Alejandra buenos vinos, lugar, Natural i acogedor recomendable
29 junio 2023 21:08
Qué decir. Alejandra es, además de Sommelier y Enologa, una maravillosa persona. Se ve, se nota y se vive la pasión por lo que hace. Disfrutamos de unas horas muy especiales y sensoriales de su mano. El Picnic fue el broche de Oro. Realmente nos sentimos acogidos. La Vinyeta es, sin ninguna duda, un lugar que visitar. Si o si. Mil gràcies. Sens dubte tornarem.
18 febrero 2023 15:04
No suelo hacer reseñas pero la verdad me ha parecido que este lugar merece una buena. Te cuentan toda la historia que es brutal. Creo que sus dueños Marta y Josep han puesto mucho cariño y esfuerzo aqui. Cada detalle en este lugar esta perfectamente cuidado al igual que sus productos. Cuidan mucho del medio ambiente y el vino fue increíble. La comida ni hablar. Supero mis expectativas en todos los sentidos. Fuimos a celebrar un cumpleaños y la verdad me ha parecido el mejor plan. Recomendado 100%
06 febrero 2023 13:04
Vins molt bons i formatge excel.lent!
Un projecte jove amb molta empenta!
Tot excel·lent!
03 febrero 2023 8:10
La visita es muy interesante, entretenida y amena. Productos de alta calidad y un trato inmejorable. Sin duda muy recomendable.
27 enero 2023 17:35
Genial. Hemos venido a celebrar unos 40 años de mi marido ya que le gusta mucho el vino y quería que fuera especial.
11 enero 2023 13:17
La visita de la mà de la Marta ha sigut fantàstica.
Donant valor al nostre territori.
Molt bons feina!
12 diciembre 2022 23:35
Experiencia muy gratificante. Paseo y almuerzo entre viñas, con historia de amor incluida.
Gracias Alejandra!
Experiencia para compartir en familia.
26 noviembre 2022 4:51
Una fantàstica jornada con un riquísimo desayuno, una visita muy amena y divertida con Alejandra (una crack) y una cata de vinos que bien merece la pena. Producto de 1ª y una atención personal incomparable. Un 10
19 noviembre 2022 2:13
Em estat vàries vegades i la veritat que super be. Aquesta última vàrem fer el piknic entre vinyes. Tot molt recomanable. Ho tenen molt ben muntat i són gent agradables i super emprenedors. Gràcies i fins aviat
03 octubre 2022 8:14
Whilst La Vinyeta has an element of fame thanks to its wines, their experiences are simply terrible. Really tried hard to like it as I have been a few times.
Breakfast in the vineyard.unfortunately a complete waste of money. Food was very poor quality, flies everywhere, unfriendly staff. The following tour was brisk, and extremely poorly presented. Wasn't interested in hearing the faults of others.
There are far better winery experiences in Emporda. Try harder guys.
30 septiembre 2022 11:09
Una estat perfecte, el passeig per les vinyes, el sopar i el concert de jazz. Tot maridat amb els vins seus, el seu oli, els formatges fets allà, el tracte i l'amabilitat d'en Josep, compartint els nous projectes de la vinya. Ha estat una vetllada diferent, molt maca, molt recomanable. Potser hi tornarem en temps temps de verema.
19 septiembre 2022 4:58
Una experiència increïble! Allotjament fantàstic amb tot el necessari i més per no haver-nos de preocupar de res. La visita molt interessant i entenedora dins la meva desconeixença. Molt professionals i molt interactius amb els visitants. La meva parella i jo en vam sortir molt contents. Una experiència molt recomenable per gaudir d’un cap de setmana envoltat de vinyes i tranquilitat.

Els vins, formatges i oli, boníssims.
09 septiembre 2022 20:54
Nada más llegar, nos atendieron, el apartamento muy limpio todo delante las viñas, al día siguiente desayuno completísimo, y cata de vinos, trato exquisito, volveremos
06 septiembre 2022 22:35
El lloc és molt maco. Recomanem fer cata de vins més pícnic que es de molt bona qualitat. Hem vingut dues vegades, la primera genial perquè la cata ens la va fer el propietari, la segona ha sigut poc propera, pot millorar amb aquest aspecte. Tot i així, el lloc és molt recomanable.
01 septiembre 2022 16:40
Bonica experiència d'enoturisme un dia d'estiu. Un gran encert per a un regal d'amic invisible entre amics. Activitat comprada a través de la web oficial del celler, concretament el "Pícnic entre vinyes" de 35,50€/x persona. Hi podem trobar moltes altres alternatives com; "Esmorzar entre vinyes" de 25,50€, "Verema en família" de 29,50€, "Veler i tast d'ampolles submergides" de 65€.
Dissabte 23 Juliol a les 12: 30h, vam iniciar amb una petita xerrada entre vinyes i oliveres sobre; on estàvem situats, els origens i evolució del celler i altres curiositats interesants que, de manera divertida, vam endinsar-nos dins el món de les bótes i els ferments. Vistes les instal•lacions interiors, vam passar a una sala amb vistes per procedir a fer el tast de vins. 5 vins en total, 2 blancs, 2 negres i 1 dolç. Tots ells amb la seva explicació i anàlisi grupal, acompanyats en tot moment d'en Josep, el mestre de cerimonia. Destaquem 2 vins molt inusuals i que ens van sorpendre moltíssim, 1 de blanc i el vi dolç. Acabada la classe, amb les nostres cistelles ben farcides, vam escollir un lloc fresc i a l'ombra per dinar. Sota una olivera, enmig de les vinyes, vam menjar embotits de producció local-km0, amanida amb formatges de producció pròpia, pa amb tomàquet i oli, vi negre i postre.
Menú? Més que correcte, tot estava molt bó, bona quantitat per a 2 persones i amb l'avantatge que tot el sobrant te'l podies guardar en una totebag per emportar-te'l. Per millorar? No estaria malament que introduïssin algun altre plat més el•laborat i variat com; un pinxo de truita de patates feta amb els seus ous, un postre fet amb la seva llet i/o formatge, mel de la seva collita. En tot moment teniem la llibertat de fer el que vulguessim, no hi havia pressa per deixar el recinte. Tot era molt familiar i els seus treballadors molt trempats. Es respirava molt bona harmonia. Ens van convidar a un café abans de marxar. Era obvi que no anavem a tornar a BCN sense passar per la botiga.preus correctes: ous, mel, vins, formatges, oli. En el meu cas, el lot que vaig fer va sortir per 28€. Públic moderat, activitats de grups reduits.

VALORACIÓ FINAL: 4,5/5
Molt bona relació qualitat-preu. Recomanable 100%. Si sou principiants en aquest àmbit, és un bon lloc per començar. Una tendre i divertida escapada en parella (o sense). Millor anar-hi per primavera o tardor (sobretot per evitar l' excés de calor). Si esteu de vacances per la zona, sempre podeu passar-vos per pendre una o dues copetes sense contractar cap experiència. Tenen un espai bar habilitat just a l'entrada. També podeu anar directament a comprar els seus productes a la botiga. Es troba a 1h 45min aprox de bcn ciutat.
29 agosto 2022 6:36
He visitat avui La Vinyeta i he de dir que estem molt contents amb el tracte que hem rebut. Anava amb dues persones que no parlaven castellà ni català i hem pogut fer la visita en anglès (fantàstica la guía!) sense problemes. L'esmorzar amb embotits i formatge de molt bona qualitat, la visita per les vinyes gaudint del paisatge de l'Alt Empordà i la cata (6 vins) han estat a l'altura del que ja ens havien comentat de la bodega. Molt recomanable!
18 agosto 2022 7:19
Excel·lent experiència! Molt bona relació qualitat-preu, productes molt interessants i molt ben explicat. Totalment recomanable:)
12 agosto 2022 8:52
Muy buen servicio y mucha atención de los propetarios Josep y marta recomiendo coger el establecimiento con cena y desayuno
El paraje es muy bonito y tranquilo y poder pasear entre los viñedos es un relax total
Ideal para gupos y familiad
09 agosto 2022 5:50
Espectacular! Muy bien montado todo y realmente gran calidad-precio. Nos quedamos una noche allí y los apartamentos son espaciosos y tienen buenas vistas a los viñedos. Además, con el precio entra un desayuno que está muy bien y quedas llenísimo + el tour y la cata de vinos, que la verdad ha sido muy entretenido y nos ha encantado. En fin, repetiría con mis suegros guiris para que vean algo bueno de verdad fuera de su rango de actuación (Fuengirola).
05 agosto 2022 21:11
Espectacular paseo entre viñedos acompañado de una bien argumentada explicación e historia familiar para terminar con una deliciosa y variada cata de vinos de sus cosechas. Totalmente recomendable para compartir con familia o amigos. Felicidades por vuestro trato esquisto al visitante
04 agosto 2022 2:35
La visita nos gusto mucho, las explicaciones de Josep sobre la historia del lugar y como elaboraban el vino fueron super claras y amenas, nos sentimos muy agusto. Nosotros hicimos la cata de vinos y estaban todos riquíssimos. Lo recomendamos 100%
22 junio 2022 0:56
We had an amazing time at the winery. Josep is so passionate about the land and was an amazing host and tour guide. The food they made was so delicious and fresh tasting, especially the cheese and olive oil from their vineyard. Highly recommend this place.
09 junio 2022 18:47
Hem estat molt a gust, descobrint l'entorn, la història i els vins de la vinyeta. Gràcies!

Nico i Glòria
09 junio 2022 3:49
Ens ha agradat molt l’estada a la Vinyeta, bon esmorzar, bonica passejada entre vinyes i cata de vins genial! Tornarem!
04 mayo 2022 12:27
Una bona experiència, bones explicacions pels poc entesos degustació i descobriment de sabors i sensacions, molt ben atesos per en Josep Miquel
13 abril 2022 14:43
Pícnic entre vinyes, bé, normal, l’embotit bo…
Molt de mèrit la sinceritat i transparència de una de les seves propietàries en les seves xerrades, tal com la seva feina realitzada en aquests anys sense ser autòctons de la terra.
Ens ha faltat la màgia i l’entusiasme, nosaltres som empordanesos i sortim amb la sensació agredolça de que purament l’interès primordial de la vinyeta es fer negoci, sense l’essència més pura i sentida del camp.
Es un showcase per intentar vendre no tan sols vi, si no mel, ous, oli i també formatge.
12 abril 2022 11:34
Molt bones explicacions per a les persones amb pocs coneixements en aquest àmbit vinícola. Una visita agradable i molt ben preparada.
29 marzo 2022 3:07
Un celler amb una història bonica. Una parella amb ganes i confiança en el seu projecte. Repetirem segur…
07 marzo 2022 3:15
Fue una experiencia muy agradable y los embutidos estaba todos buenísimos, la cata de vinos muy buena la verdad, nos encanto todo, súper recordable! Gracias!
06 marzo 2022 3:12
Excellent accueil, une vraie démarche de qualité écologique et pédagogique, des produits magnifiques.
14 enero 2022 19:59
Les vins sont excellents, particulièrement le reus et le puntiappart.la visite du domaine est aussi à faire.
05 enero 2022 21:55
Visita super entretinguda, didàctica, amena i molt diferent a altres bodegues que hem visitat. La Marta és una guia excel.lent. Es nota que viu amb passió la seva feina q ja és un estil de vida. Només un però: Tot i que per a nosaltres no és un inconvenient, creiem que part del grup no acabava d'entendre el català i potser va ser un impediment per poder gaudir de l'experiència. Esperem q a la propera el tast sigui una mica mé generós!
22 diciembre 2021 22:35
El “Pícnic entre vinyes” és una activitat espectacular. La visita guiada a la vinya i a les instal·lacions és molt interessant. El tast està prou bé. El pícnic és el millor: un cistell ple de productes de qualitat amb pa, formatges, xoriço, llonganissa, vi, tomàquets, amanida, oli… i t’ho pots menjar allà on vulguis i tota l’estona que vulguis. Després encara ens van fer uns cafès i vam poder xerrar una estona amb la formatgera (perdó no en recordo el nom) que va ser la cirereta del pastís, per la passió que ens va transmetre per com gaudeix de la feina. Un 10!
11 diciembre 2021 14:11
M' agradat molt i moltes gracies al guia en Miquel ens ho explicat molt be! Una experiencia per recomanar
06 diciembre 2021 0:56
Simplemente increíble. Hicimos el pack del picnic empezando la cata a las 12: 30. La verdad que perfecto todo. El chico (ahora no recuerdo el nombre), un sommelier excelente —teniendo en cuenta que no tenemos ni idea de vinos, sabe explicarse de manera genial— te hace pasar un rato muy muy divertido.
A las 3 más o menos acabamos la cata y no dieron las cestas para el picnic. Somos 4 y comemos bastante y la verdad que genial en tema calidad y cantidad. Te dejan estar en el sitio que más te guste de la vinya. Teníamos miedo por si hacía mucho frío ya que es Diciembre, pero te dan la opción de hacer el picnic dentro de un comedor si quieres. Por suerte, no ha hecho falta y hemos estado solos en la vinya disfrutando de las vistas y los sabores.
Se lo recomendaré a todo el mundo.
02 diciembre 2021 12:44
Fué la primera vez que visitaba unas vinyas con su cata de vinos. Tanto la explicación de sus origenes como la forma en la que se elaboraban las diferentes variedades de vino muy completa. Cogimos la opción de comida haciendo picnic en la zona. La verdad es que nos encantó y pasamos una tarde completa y aprendimos sobre su elaboración.
27 noviembre 2021 22:21
Muy amable el chico que nos hizo la visita, con un desayuno casero muy bueno y el vino las cinco variedades que nos dieron a catar fantastico. Como hacen de muchas variedades de productos pues genial, compramos queso, aceite, miel, vino.
27 noviembre 2021 2:18
La Vinyeta és un celler situat a l'alt Empordà. Hem fet l'activitat de dormir en un dels seus apartaments, esmorzar de productes de la terra i la visita amb tast de vins. El tracte excepcional, el paratge meravellós i la qualitat dels productes excel·lent. Sopar amb la llum de les estrelles, veure la sortida del sol entre vinyes, tot és pau i tranquil·litat. Recomanable al 100%
15 noviembre 2021 21:59
Una experiència muy buena. Muy recomendable. Cogimos noche con cena y a la mañana siguiente desayunamos antes de la visita guiada por las viñas y la cata de vinos. Todo perfecto. Enhorabuena por como vivís vuestro sueño.
31 julio 2021 4:12
Una activitat súper complerta, esmorzar a un paratge increïble envoltat de vinyes i tranquil·litat, un recorregut molt maco i un tastet de vins superior i tot plegat acompanyat de unes esplèndides explicacions que fan que tot sigui molt amè i et trobis com a casa, molt i molt recomanable encara que no sigueu de vins, dons gràcies a les narracions aprens coses molt interessants i tot plegat et fa veure que aquesta parella de emprenedors u viuen al *
03 mayo 2021 1:05
Hemos estado 3 días con alojamiento, cena, desayunos, cata y cava, todo incluido, y la experiencia ha sido inmejorable. Trato exquisito, excelente ubicación, productos de primera calidad, todo magnífico!
Sin dudar lo recomendamos para parejas, familias, grupos.
Muchas gracias por vuestra atención. Personas trabajadoras, profesionales y de gran corazon.
07 abril 2021 22:52
Es un lugar que no te puedes perder, nunca mejor dicho es como un buen vino, hay que saborearlo, verlo todo y bien acompañado queda un día perfecto
31 diciembre 2020 10:26
Una molt bona experiència? Visitem La Vinyeta en super petit Comitè, les explicacions molt planeres i entenedores per un parell de super aficionats i el pícnic entre vinyes fantàstic. Molt recomanable. Visca el Pa, Visca el Vi i Visca la Fusta que et va parir!
30 diciembre 2020 1:34
Gran treball d'aquesta parella i el seu equip per apostar per un projecte personal increïble. Desde la responsabilitat amb el medi i la comunitat. Molta consciència i amor. Gràcies per facilitar-nos aquesta experiència
27 noviembre 2020 1:33
Pequeña ruta andando por la viña. Explicación del guía, muy majo y muy simpático.
Cata de sus vinos y picnic dentro de la bodega con productos suyos y de proximidad.
Lo recomiendo 100%
17 noviembre 2020 1:30
Vàrem anar a una experiència on teniem inclosa dormir una nit a una de les dues cases que tenen per hospedar-se. I despres d'un passeig per la finca i un passeig fins el galliner, vàrem sopar amb l'ampolla de vi de benvinguda. Al matí, com plovia, vem fer l'esmorzar "entre vinyes" al menjador. Per despres fer la visita organitzada a les finques i un tast de diferents vins. Tota la experiència molt bona i cal esmentar l'amabilitat de tothom que ens va atendre tot i estar en temporada de barema, que sempre es va més de corcoll. A més varem aprofitar per comprar diferents vins i oli del celler. Tot fantàstic, moltes gràcies La Vinyeta!
31 octubre 2020 21:03
Una experiència molt gratificant! Tracte súper agradable i lloc amb un encant meravellós, a cada passa una sorpresa.
Tornarem!
14 junio 2019 4:55
Un lugar encantador con personas encantadoras, y degustación de vinos y productos ecológicos excelentes.
30 abril 2019 17:38
Ha estat una visita molt agradable, molt ben explicada. És un celler molt recomanable de visitar. Un lloc fantàstic de l'alt Empordà
18 abril 2019 4:51
Es un celler jove amb encant hem fet un esmorzar, visita i cata de diferents vins, amb un guia molt de la conya pero que ens ha, explicat la historia i les diferents varietats de raim amb el que elaboren els seus vins.
14 abril 2019 17:02
Celler amb degustació i venda directa dels vins, situat al mig de les vinyes. Vins excel·lents. Produeixen tambe
oli, d'oliveres centenàries, ous de les seves gallines, criades en llibertat que s'alimenten de les restes de premsar el raïm, formatges de les ovelles que netegen les "males herves, " de sota els ceps i mel de les abelles que són espècie indicadora del bon estat fitosanitari de l' explotació.
30 marzo 2019 1:49
Un celler espectacular en tots els sentits. Normal que hi facin alguns dels vins més bons de Catalunya.
21 marzo 2019 3:01
Ha estat genial, una passejada guiada per les vinyes i bodegues i després una cata molt ben feta. La persona que ens va acompanyar durant la visita ho va explicar tot genial. El vi i el dinar eren molt bons, el tracte del personal també, et feia sentir com a casa.
04 marzo 2019 15:17
Hem passat una dia espectacular, moltes gràcies per fer-nos sentir com a casa
Un 10
Grans amfitrions!
19 enero 2019 18:49
Ha estat una gran experiència molt recomenable. Esmorzar amb embotits exquisits en vistes a un paratge espectacular i la visita guiada i cata de vins molt interessant, amena i divertida a càrreg d’en Josep Miquel.
23 diciembre 2018 13:16
Disfrutamos de una visita muy divertido e informative. Los anfitrones eran muy amables. Han creado un negocio por via de mucho trabajo, esta' claro, y con Buena imaginacion.
08 diciembre 2018 13:07
The best picnic ever! The owner is passionate and it’s a pleasure to spend time with him and listen to his stories:)
25 noviembre 2018 12:44
Vam fer la " verema en família". Experiència molt recomanable i divertida, especialment pels nens.
02 octubre 2018 5:30
Hem fet visita vinyes i celler, amb guia, i tot seguit tasts de vins i després dinar de pícnic. Al mateix celler. Molt bé tot correctissim.
01 octubre 2018 20:56
Vam fer la verema en família, ens vam quedar a dormir en els apartaments, millor impossible tot genial, la gent estupenda, súper amables i atents. Una experiència que recordarem sempre, dels vins ja ni comento.increïbles. Un 10 seguir així!
01 agosto 2018 20:05
És una experiència molt recomanable, si t'agrada el vi. L'indret perfecte, l'esmorzar molt bo i els vins sensacionals.
30 julio 2018 18:46
En 2018 considerado el mejor Celler de Catalunya por 600 someliers de la Asociación Catalana. Todo empezó en un regalo y terminamos conociendo la historia de una familia del Empordà con sus mejores productos, y grandes proyectos: Vino, Aceite, Miel, Queso. Terminando con la Cata de sus Vinos y una sorpresa que te recomiendo vengas a descubrir.
20 junio 2018 18:02
Bons vins
Un indret preciós
Hi hem passat la nit
Bon esmorzar
I millor gent.

Escribe una reseña



Calificación general: