27 diciembre 2019 19:46
La nostra experiència, com sempre, ha estat molt positiva. Estem molt agraïts dels coneixements que hem après.
27 agosto 2019 14:02
He trabajado en varios proyectos con LaAnet y recientemente pude disfrutar del curso de Neuromárketing para Ventas. Fué sin dudas una experiencia muy enriquecedora, tanto a nivel profesional como personal. El contenido del curso así como Silvia Guinart, la formadora, nos han aportado nuevas técnicas para ventas y un conocimiento sobre el comportamiento racional e irracional del ser humano que podemos aplicar desde el primer minuto a tanto a nuestras profesiones como en nuestras relaciones. Muy recomendable.
26 agosto 2019 5:35
Molt recomanable el curs de Neuromàrqueting per adquirir habilitats comercials. A més, tant la Sílvia com el Melchor, han tingut un tracte impecable amb nosaltres. Moltes gràcies per tot!
31 julio 2019 18:44
Varem estar en una conferència i va ser molt interessant, es va fer curt.
Amb ganes de saber mes, bon assessorament i grans profesionals.
02 junio 2019 21:37
Interessant Conferència de Neuromarketing a través de LaAnet, grans especialistes amb un tracte molt professional. Moltes gràcies i fins la propera!
06 mayo 2019 9:06
Ja coneixia a la Silvia Guinart d'un altre event i em vaig quedar amb ganes de més. Per això, valoro positivament la seva ponència ja que hi havia més contingut i la seva exposició va ser amena i a bon ritme. Gràcies LaAnet per organitzar-ho i comptar amb una professional com ella.

Escribe una reseña



Calificación general: