06 septiembre 2023 5:36
La Cuina és un lloc súper acollidor, per fer vibrar el cos i poder-te conectar amb tu mateixa. La Nina posa molt amor i energia. Les sessions sempre són enriquidores
01 septiembre 2023 8:24
La Cuina és un lloc on moure't i ballar mentre et transformes. La meva experiènca ha estat meravellosa i m'ha servit a molts nivells. La Nina fa que l'espai sigui càlid i segur, i et proporciona les eines perquè puguis explorar-te i guarir a través del moviment. A més, he compartit espai amb d'altres dones de qui he après moltíssim. Us recomano infinitament que hi aneu!
16 agosto 2023 22:45
A LaCuina hi entro moltes vegades amb emocions que ja he transitat però mai sé què se m'hi acabarà movent. Allà on la paraula ja no té més recorregut, el cos parla i expressa. Gràcies, Nina, per aquestes propostes tan cuidades, per aquests viatges que fem en cada sessió. Per algú com jo que necessita una empenta per sortir de la mal dita "zona de confort", LaCuina és tot un repte!
05 agosto 2023 18:25
LaCuina és un espai creatiu que a través del moviment espontani i l'exploració corporal permet l'obertura del cos i la connexió amb una mateixa, a partir d'un ambient de seguretat i confiança que cuida exquisidament la Nina Uyà. Professional formada, responsable i sensible, que de manera empàtica treu el millor de cadascuna de nosaltres pel seu nivell d'escolta. I ens impulsa de manera natural, a ballar-nos, escoltar-nos i sentir-nos en plenitud.
04 agosto 2023 10:00
Mi experiencia en La Cuina ha sido increíble. Al entrar en el espacio te sientes acogida por la buena energía que se genera. Y Nina tiene un don único para hacerte vibrar y crecer con su propuesta! Totalmente recomendable!
31 julio 2023 4:27
Espai corporal recomanat. Me n'han parlat molt bé, de primera mà, com espai creatiu i de moviment, cadascú pot connectar-hi amb la seva pròpia expressivitat amb un acompanyament excel·lent, recomanable 100%
Bona feina!
03 julio 2023 17:15
Un espacio muy especial, donde Nina genera con su energía y su manera de conducir las sesiones un ambiente de confianza, seguridad y calidad.

Gracias a ella me he sentido con la libertad de experimentar con el movimiento, la danza…

Increíble, gracias.

Escribe una reseña



Calificación general: