11 marzo 2023 16:02
Me encontré con una supuesta avería eléctrica, que finalmente no era tal y los electricistas vinieron rápidamente, en breve averiguaron cuál era el problema. Amabilidad y eficacia desde el minuto 1 en la llamada pidiendo ayuda.
19 octubre 2022 7:07
Vaig decidir trucar a Lampisteria Roser ja que té bones valoracions.
En el meu cas, m'he trobat amb que una de les feines estava mal feta (la vaig haver de refer jo), deixadesa a l'hora de recollir i un component instal·lat que va resultar ser massa car.

Resumint, m'han cobrat més del que em sembla raonable, sembla ser que, principalment, és pel cost elevat d'un component (protector sobretensions).
Hauria agraït que m'informessin del cost d'aquest component abans de venir, ja que n'hauria pogut comprar un pel meu compte a meitat de preu.

No es tractava de cap emergència, de fet, vaig esperar una setmana a que tinguessin un electricista disponible, ja que van molt enfeinats.

També vaig haver de fer d'ajudant en algunes tasques, cosa que en principi no em molesta, sempre i quan es tingui en compte a l'hora de facturar.
L'electricista, que, per altra banda, va tenir bon tracte i bona disposició, una de les feines la va fer malament (la vaig haver de refer jo un altre dia), tampoc no va recollir la brossa abans d'anar-se'n ni va molestar-se a tapar la caixa de registre que havia obert.

A nivell d'atenció i tracte tot molt bé, però a nivell qualitat-preu i rigor professional, els he de suspendre, malauradament.

Total, que estic decebut i no penso contractar els seus serveis en el futur.

Escribe una reseña



Calificación general: