07 marzo 2024 18:24
Encantadísima con su trato , su profesionalidad y su cariño, venimos para solucionar un problema fonético de nuestro hijo y Pat ha sido todo un acierto, ha solucionado el problema en un tiempo mas que razonable y con mucha ternura
Sin duda la recomendaría, gracias por tu labor Par
30 abril 2023 10:09
Logopeda professional que ens ha resolt el problema, anant al graa l'hora de treballar-ho, i amb poques sessions.
Gràcies per no fer-nos fer estudis i proves innecessàries que només fan pagar de més.
Preus ajustats. Agraïts i segueix així. A la gent ens agrada que ens tractin de manera justa.
13 marzo 2023 8:15
La Pat és una gran professional, ens està ajudant amb la nostra filla petita amb qui ha connectat molt bé i va encantada!
28 febrero 2023 12:32
Vaig anar amb el meu fill per un problema de deglució atipica. El problema s'ha solucionat en un temps acceptable. El tracte ha estat excelent. Molt recomenable.
02 febrero 2023 8:59
Fa dos mesos i mig que el meu fill de tres anys va amb la Patrícia per dificultats amb la parla. Des del primer moment s'hi va sentir molt a gust, treballen molt i de forma molt amena, i a poc a poc els progressos es van notant. Ell hi va encantat, i de fet normalment no vol marxar. Moltes gràcies per tota l'ajuda!
28 enero 2023 23:10
100% recomendable muy profesional, a mi hija le a ayudado muchísimo, ademas de ser una mujer amable, cariñosa, muy cercana con toda la familia y eso se agradece mucho
04 diciembre 2022 10:01
Molt bona experiència.
Les sessions han estat molt amenes i eficaçes.
Ha solucionat el meu problema de deglució amb rapidesa.
És flexible, i molt propera fent la sessió molt agradable.
Altament recomenable!
28 junio 2022 9:52
La Patricia m'ha ajudat moltíssim amb el meu problema de disfonia! M'ha donat eines i exercicis per continuar millorant pel meu compte i m'ha acompanyat durant tot el procés! Super propera i simpàtica, hi he estat molt a gust! Mil gràcies:)
19 mayo 2022 18:28
Patricia es una persona admirable, cariñosa, trabajadora y sumamente cuidadosa con su trabajo.una excelente profesional.
Podría describirla con cientos de palabras.y me quedaría corta! Eres imparable! Recomendable al 100%! GRACIAS POR HACER TU GRAN TRABAJO CON TANTO AMOR!
28 abril 2022 5:25
Encontramos en Patrícia lo que hacía tiempo estábamos buscando. Una profesional de la logopedia, que empatizara con nuestro problema y nos ayudara a resolverlo, implicándose al máximo con nuestro hijo. Un placer conocerla. Os la recomiendo! Gracias!
06 abril 2022 22:58
Mi experiencia con Patricia ha sido altamente gratificante, las consultas con ella, han sido muy amenas mostrandose siempre muy cercana. Me he sentido muy cómoda con ella, y me ha ayudado a resolver mi caso con bastante rápidez y eficacia.
Es una excelente profesional y un amor de persona. Un millón de gracias Patricia? ️️
02 abril 2022 20:22
La Patrícia és una gran professional y amb una capacitat extraordinària per connectar amb els nens i nenes! El meu fill hi va encantat!
18 marzo 2022 3:44
Eficiente, profesional, persona muy empática y resolutiva, establece con facilidad conexiónes con pequeños y grandes ayudandolos en resolver sus problemas logopédicos. Excelente persona qué se supera cada día, luchadora y muy recomendable!

Escribe una reseña



Calificación general: