28 marzo 2023 9:38
Intento comprar en "botigues de proximitat" i entenc que el preu pot ser una mica més car però. Tongil Nivelflex 100 capsules a l'Arrel val 39,70€ i per internet surt a 18,50€ + 5€ de despeses d'enviament (si en compres 3 te'ls envien gratis). El vaig comprar diumenge i dimarts al matí me'l entregaven.
31 enero 2023 22:33
Servei de dietista insatisfactori. La persona que actua com a dietista està més enfocada en vendre el que anomena “un xarop quemagrasa” que en fer una bona valoració nutricional i antropométrica. La dieta no és personalitazada en absolut: em dona un full imprès amb el membret d’una marca de produces i una dieta estàndard, hi fa un parell de canvis i tot seguit l’explica de manera general molt rápida. No hi indica quantitats d’aliments, quan les hi pregunto només dibuixa un un crecle que reprenenta un plat amb les proporcions de verdura, proteïna i “pasta” (veure foto) ; tot molt imprecís. He d’insistir en els meus dubtes per a que hi doni una explicació raonada (també imprecisa). Quan després de pagar a la dependenta li comento el meu decontent, aquesta no s’interessa pels motius de la insatisfacció sino que em respon a la defensiva dient que mai s’havia queixat ningú
09 diciembre 2022 22:02
Muy Profesionales, siempre me han recomendado productos que me han sentado fenomenal. Gracias!
12 marzo 2021 5:54
Tienen cosas de granel que rellenan ellos mismos sin fecha caducidad, ni marca ni nada, esto está prohibido, tienen miel bajo el mostardor que no pasa por sanidad muchas cosas sin fecha y sin revisar, no sabemos lo que comemos de alli. Les deberian acer una revision de y no permitir eso. Es denunciable, alguna vez baamos y compro con marca no son de fiar.
11 octubre 2020 8:47
Molt bona atenció. Molt assortiment de productes naturals i si necessites alguna cosa q no tenen t'ho demanen.
12 mayo 2020 14:28
Vàrem anar a buscar algun tipus de repelent de mosquits i en tenien per nadons de menys de 1 any. Totalment natural.
24 octubre 2019 3:32
Me encanta, tienen lo que necesito. Soy vegana y sus productos tanto alimenticios como de cosmética como de herboristeria son geniales. El personal muy amable y atento siempre. Si tienes algún problema puedes acudir a ellas.
08 junio 2018 22:04
Bona botiga de productes d'herbolari i dietètics, professionals i experts. Bona situació, cèntrica.

Escribe una reseña



Calificación general: