12 enero 2024 22:29
Personal muy agradable y buenas profesionales, hacen que te sientas bien en todo momento,lo cual se agradece mucho. Lo recomiendo 100%
31 diciembre 2023 8:10
Hola soy Asmae!
Estoy muy contenta con este centro! Llevo ya como 11/12 sesiones en todo el cuerpo y estoy muy a gusto con todas las chicas que me han tratado! De momento tengo súper buenos resultados y voy a seguir las instrucciones de todo lo que me dicen hasta terminar el tratamiento completo.
Las chicas en todo momento te hacen sentir a gusto y para nada incomoda.
No voy a hablar de una sola porque me han tratado casi todas y con todas estoy contenta!
01 agosto 2023 4:35
Avui he anat a fer-me la meva cinquena sessió a Laser Factory. Totes les treballadores del centre són molt profecionals, tracte genial i els preus molt correctes. Estic molt contenta, ja que es comencen a notar els resultats en molt poques sessioms.
17 julio 2023 6:03
Recomendable al 100%.
Las chicas súper profesionales, te explican todo a la perfección y te hacen sentir muy cómoda.
El láser súper efectivo, en mi caso notables cambios en la primera sesión. Doler sí duele (ya te lo explican las chicas) pero te preguntan en todo momento por la tolerabilidad y lo hacen al cambiar en cada zona, lo mismo te preguntan a cada momento si tienes frío para ajustar la temperatura del aire.súper atentas.
Si eres más tímid@ o te da reparo te aseguro que te sentirás cómod@.
30 mayo 2023 21:43
Làser ràpid i eficaç, es noten canvis des del primer dia. Les noies són molt simpàtiques, recomanable 100%!
24 mayo 2023 0:05
La meva experiència en aquest centre està sent molt gratificant! Estic molt contenta dels resultats que estic tenint, portades a terme les sessions i sobretot amb les professionals amb les quals compte el centre. En totes les sessions han tingut molta cura, i sempre hi ha hagut un tracte molt atenciós i delicat.
Estic molt contenta d'haver escollit i confiat en aquest centre per realitzar-me la làser.
18 mayo 2023 13:09
Els preus de la làser que ofereixen són molt bons i assequibles. I, el servei, genial. A mi, m'acostuma a fer l'Alma i és la millor. Estic molt agraïda per la cura i les ganes amb les que treballa.
14 mayo 2023 11:17
Recomiendo 100% este centro, una experiencia muy buena a manos de la trabajadora Raquel en el centro en Girona, súper simpática y amable y muy profesional. Si tuviera que volver a escoger un centro, volvería a Laser Factory 100%
05 mayo 2023 19:04
Totes les noies son molt profesionals i agradables. El laser es casi indolor i molt rapid. Recomano l'experiencia!
13 enero 2023 13:24
Ha estat molt be la sessio a sigut molt rapid y no fa cap tipo de dolor per lo menys amb mi
13 diciembre 2022 10:03
Una experiencia muy positiva a manos de la trabajadora Alma, súper amable, da conversación agradable para que sea más amena las sesión y se hhnote menos la sensación de dolor. Muy profesionales, recomendables 100%
09 noviembre 2022 22:36
Recomiendo Láser Factory, noto cambios y muy contenta con las trabajadoras, muy agradables.
04 octubre 2022 17:11
Fa dos anys que vinc als centres Lase Factory i sempre he estat molt contenta del resultat i el tracte professional i proper, tant al centre de Figueres com al de Girona. Vaig tenir la sort de guanyar un sorteig que realitzen, el del març passat, d'un val de 100€ en depilació, em vaig comunicar amb la central perquè estic embarassada, visc a 575km del centre així que programo amb antelació les cites i el val caducava al setembre, i surto de comptes al setembre. A més, una complicació ginecològica va aparèixer essent impossible de fer la sessió làser fins al final de l'embaràs. La resposta que vaig obtenir va ser d'allargar un mes més el val, o sigui fins a l'octubre, però amb un nadó un viatge tan llarg al poc de néixer potser no és gaire adequat, i que si no em convenia li donés el val a algun conegut per tal que l'utilitzi, sabent que quan pugui anar-hi haig de seguir amb el tractament làser. Així doncs, m'he vist obligada de rebutjar el val donant-li a un conegut, tot i podent justificar clínicament el meu cas i sabent que l'hagués fet servir si una opció d'allargar el val fins al febrer hagués estat acceptada. En resum, és un bon centre, però a l'hora de ser comprensius no ho són, així que després de dos anys estic decebuda, i en cap moment he dit que no vulgui anar al centre de Figueres, vaig a Girona per veure a una amiga que treballa allà. Com ja he dit, estic molt contenta del resultat i de la simpatia i professionalitat del personal.

Escribe una reseña



Calificación general: