12 diciembre 2022 10:15
La veritat és que no soc gaire curosa amb la pell però, reconec que quan vaig la Laura m’aconsella força bé. Normalment faig us de serveis com la neteja facial i quedo encantada. La Laura és una gran professional i compta amb marques de qualitat. Totalment recomanada.
17 noviembre 2022 1:16
La propietaria es muy maja, siempre te espera con una sonrisa. Y te hace asesoramiento pensando en lo que más te conviene, la verdad es que asi da gusto hacerse cosas.
Todo muy limpio y ordenado
27 septiembre 2022 4:38
Me he hecho pedicura, limpieza facial y un cool lifting y estoy encantada. Son muy profesionales, muy amables, muy puntuales y el tratamiento que te dan es excepcional. Te explican lo que te hacen y te aconsejan de manera totalmente personalizada. Cuidan mucho los detalles. Mis pies han mejorado mucho y mi cara también. Los precios son muy razonables. Sin duda es muy recomendable este centro.
31 agosto 2022 7:22
Desde el primer momento sientes que estas en manos espertas, su ambiente te hace entrar en una relajacion increible, tu cutis lo dejan super satinada e iluminada.me encanta todo lo que hacen.
19 agosto 2022 7:37
Fa uns dies que vaig anar per primera vegada i vaig sortir pensant en deixar la ressenya. Ho havia de fer, perquè va ser tot un encert. Necessitava el servei de manicura i pedicura amb una mica d’urgència per un event d’última hora. Aixi que vaig mirar per Internet i les opinions van fer que m’animés a provar i vaig reservar. Al arribar, Laura em va comentar que justament el formulari que vaig fer no l’utilitzaven des de fa temps per a fer reserves i no tenien hores en aquell moment. Vam mirar per canviar, però per horaris de feina era impossible. Aixi que Laura, no s’ho va pensar massa que em va atendre tot i anar molt enfeinada i tenir tot ocupat. Vaig sortir molt contenta amb el tracte i amb el servei. Sense dubtar, tornaré a deixar-me mimar per elles. Moltíssimes gràcies!
07 agosto 2022 7:38
Me encanta! El trato y el resultado genial! Buen precio! No te lo pienses y pide hora. Yo volveré seguro!
04 agosto 2022 15:55
Molt professionals amb el tracte amb la clientela. Super amables al mateix temps. Trobe que és el centre d’estètica ideal per a l’acció diària!
25 julio 2022 8:16
Súper bien todo, el trato fantástico y el servicio con delicadeza, ella muy dulce y profesionalidad, ya que hablamos de depilación eléctrica.
Estoy muuuuuuuyyyyyyyyyyy agradecida ya que siempre se preocupa de conciliar horarios y evolución posterior del tratamiento
Gracias Laura

Escribe una reseña



Calificación general: