19 julio 2023 21:33
Hace poco a vuelto La Niña de Inglaterra donde fue con LEOH y ha vuelto más que contenta . Vale la pena de verdad . Como padre quieres lo mejor para tu niño . Pues esto es lo mejor .
Nosotros hemos tratado con el señor Damián que te ayuda con todo desde el principio hasta al final . Un profesional en el sector . No puedo decir nada más , solo que ha sido una experiencia única .
23 abril 2023 10:47
Damián és molt professional, proper, eficient i ràpid en gestionar qualsevol incident o demanda. 100% recomanable!
23 abril 2023 8:24
La nostra experiència ha estat molt satisfactòria. Atents en qualsevol moment, donant una resposta ràpida i eficaç. Moltes gràcies!
13 abril 2023 21:09
Hem fet un viatge educatiu a Malta amb els alumnes de farmàcia de INS Baix Camp amb Learn English On Holiday (LEOH). La veritat una meravella. Una organització 10! Repetirem amb ells pròxim curs.
27 marzo 2023 2:49
L'organització, la rapidesa de gestió i el resultat de la experiencia ha estat molt favorable. Recomanable 100%
20 marzo 2023 16:18
Muy profesionales, encantados con su manera de tratarnos, tanto el colegio como la familia un 10! Gracias Damia
30 agosto 2022 21:34
Al campus de Dublin hi ha assistit la meva filla, que aquest estiu fa els 16 anys.
Per ella ha estat una experiència molt positiva, i diferent. No ha tingut temps d, avorrir-se, ja que la programació diària contenia tant activitats de classe com activitats lúdiques i culturals, realitzant excursions i sortides.
Ella s, ha sentit acollida i acompanyada en tot moment per la monitora del grup LEOH, i a nosaltres això ens ha donat moltíssima tranquilitat i confiança. Estem agraïts a LEOH per haver pogut aprofitar aquesta experiència educativa a l, extranger
27 agosto 2022 11:41
Ha sido una gran experiencia para mi hija ir a Irlanda con ustedes. El trato ha sido excelente, siempre informados y todo muy bien organizado. Sin duda, muy recomendable.
12 agosto 2022 3:26
Una experiencia totalmente recomendable. Un 10 tanto a la gestión como al monitoraje. Asesorados en todo momento de la estancia, lo que generó una tranquilidad y confianza para nosotros, la familia. Nuestra hija repetiría
09 agosto 2022 20:28
Experiencia genial con LEOH! Realicé la preparación y el examen de Pearson con ellos y todo perfecto. La titulacion es válida internacionalmente, exactamente igual como la de Cambridge o las escuelas oficiales de idiomas. Los profesores y la organización todo genial. Repetiría sin duda!
08 agosto 2022 19:39
Els alumnes de l'Institut vallenc Jaume Huguet hem pogut viatjar a París enguany amb Leoh Idiomes. Molt bon tracte, molt professionals, s'adapten al 100% a les necessitats del consumidor. Repetirem amb ells!
10 julio 2022 19:01
Enviamos a nuestra hija a realizar el año académico en Irlanda con LEOH y todo ha ido perfecto. El trato con el personal de LEOH, sobre todo con Damián exquisito. Nos acompañó durante todo el proceso previo, y nos encontró la mejor opción para que nuestra hija pudiera compaginar sus estudios con el deporte que practica.
Durante todo este año nos han ido dando respuesta a algún contratiempo que ha surgido pero siempre nos han dado solución y respuesta de forma rápida y eficaz.y lo más importante, nuestra hija ha estado feliz. Gracias por todo!
08 julio 2022 6:17
Vam viatjar a Edinburgh amb LEOH i tot va sortir rodó. L'escola va ser molt bona, les famílies i les cases ben buscades. Si sorgia qualsevol problema amb les famílies acollidores o a l'escola, es solucionaven molt ràpidament perquè teníem un representant de l'empresa amb nosaltres a la nostra disposició a cada moment.
La ciutat és increíble i anar amb LEOH va ser un encert! Espero repetir ben aviat!
07 julio 2022 2:05
Els alumnes de l'Institut Joan Puig i Ferreter, de La Selva del Camp, han pogut gaudir de dues estades lingüístiques organitzades per LEOH, una a Edimburgh i l'altra a Dublin. Les dues han suposat una experiència inoblidable, tant per ells com pel professorat acompanyant. El tracte rebut ha estat immillorable i l'atenció del Damià Ruiz, perfecta. Ja tenim ganes de repetir l'experiència el curs vinent.
07 agosto 2018 19:42
Una experiencia decepcionant! El Institut on va la meva filla els va contractar per el viatge de final de la eso cap a Londres, si be en la presentacio tot semblava routina coneguda, va resultar un'altra historia:
Hotel en barri periferic i perillos, hotel dolent amb 4 dutxes per a 80 nens, faltaven llits, alguna varen a dormir al terra! Els mateixos alumnes es varen donar compte que el guía de la empresa no es conexia la ciutat! No repetirem de ben segur.

Escribe una reseña



Calificación general: