21 octubre 2023 21:15
Digno de tener la Estrella Michelín que lo acredita. Pero más merecido tener dos estrellas.
16 octubre 2023 19:58
Espectacular menú diari, “Tradició”. Sobretot l’arrós i la carn. Extremadament deliciós.
Punt a destacar el sortit de pans.
05 febrero 2023 7:24
No tinc paraules per descriure la millor experiència culinària que he tingut fins ara.
Vam fer el menú Instrospectiva amb maridatge.
Increïble servei per part de tot l'equip. La sommelier ens va oferir una vins super especials explicats amb molta delicadesa i passió.
Els plats eren creacions úniques amb un disseny cuidat fins l'últim detall i amb show cooking a taula que feia que aquesta experiència fos encara més única i propera.
També amb producte de la terra i de proximitat.
Uns valors preciosos que serveixen amb amor i passió i un toc de proximitat familiar, que pel meu gust, dona encara molt més valor a aquesta feinada que fan. Un equip de 10 a un preu de 10.350€ Preu molt just per el que hem gaudit amb opció a maridatge que vam triar sens dubte i que acompanyava perfectament cada un dels plats. A més, molt complert i amb vins únics.

Moro de ganes de tornar a tastar l'altre menú que tinc molt clar que serà en breu.
Deixeu de tenir barcelonitis (us hi diu una pixapins) i baixeu a Ulldecona que us juro que val molt la pena aquesta experiència i el preu és increïblement just.

Enhorabona em vau emocionar, em vau enamorar.
Fins aviat
01 febrero 2023 8:50
La verdad que fue una esperiencia muy satisfactoria en todos los sentidos volveria a repetir sin duda de 10
29 enero 2023 15:40
Servei i menjar espectacular. Vam escollir el menú degustació Introspectiva, amb les últimes creacions de la casa i el vam gaudir moltíssim. Especial punt a favor pel xef Castell que ens va preparar alguns plats mentre ens explicava la preparació, mètode i procedència dels ingredients.
18 enero 2023 12:52
Fui hace unas semanas a celebrar mi aniversario y me lleve una grata sorpresa. Seguid así equipo!
10 enero 2023 6:43
Qualitat i preu.
A vegades en els indrets més inesperats et trobes amb sorpreses amb les quals no contaves. Aquesta és una d’aquelles ocasions, tot i que n’havíem sentit a parlar, vam aprofitar una estada per les terres de l’Ebre per fer-hi una visita. Vam fer la reserva amb força antelació i també vam ser puntuals a la cita. De les possibilitats que t’ofereixen, vam triar la més econòmica, potser no tant per una qüestió de preu, sinó per la quantitat de menjar. Un encert, ens van servir un menú molt equilibrat, perfectament coordinat en el servei. Productes frescos de proximitat, molt ben cuinats i presentats, tot això complementat amb un ampli assortiment de vins de totes les denominacions i per totes les butxaques. L'equilibri perfecte. Brutal la relació qualitat-preu. Si esteu o passeu per la zona, aquesta és una visita gastronòmica imperdible.
25 diciembre 2022 17:53
Les Moles un restaurante con Estrella Michelin donde realizan diferentes menús gastronòmicos. Tanto Jeroni como su esposa Carmen tienen un trato exquisito
22 diciembre 2022 1:09
Restaurante de estrella Michelín y bien merecido, buena atención y explicaciones sobre los platos, comida muy buena (menú degustación).

Muy recomendable.
16 diciembre 2022 8:18
Extraordinari restaurant. Menú tradició molt bo, diferent. Atenció de 10, sabors de 10, ambient tranquil. Qualitat-preu de 10 amb un menú d'aquest nivell per 43€ persona
03 diciembre 2022 9:35
Fantástica experiéncia, comida exquisíta en un lugar privilegiado, con jardines de plantas aromáticas, olivos y limoneros!
12 noviembre 2022 14:38
Magnífic! Realment un extraordinari dinar, tracta estupendo, decoració molt acollidora, un encert
09 noviembre 2022 16:49
Increïble. Vam fer el menú tradició i ens van conquistar. Menció especial a les croquetes de sobrassada, el plat de peix i el postre amb perejil.
Tracte de 10!
07 noviembre 2022 3:22
Cocina de autor. Buen producto y muy bien elaborado. Nosotros hemos probado el menú tradicional de 38€. 3 entrantes + pescado + arroz + carne + postre. Local acogedor de 2 plantas y dispone de zona ajardinada para eventos o cenas grupales. Sitio interesante
05 noviembre 2022 13:41
Un sitio agradable para eventos o para comer. Buen servicio, todo bien presentado y la comida esta buena, los camareros muy rápidos y atentos.
14 octubre 2022 3:51
Celebré allí mi boda y la verdad que muy bien. Se ajusta al precio de cada bolsillo ya que tú haces el menú con múltiples opciones. Un lugar bonito, íntimo y comodo. Pudimos celebrar la ceremonia allí mismo en una zona ajardinada muy agradable. Bien, me volvería a casar allí!?
26 septiembre 2022 12:30
Buen lugar i gran entorno, un poco por ponerle algún pero comida no muy en su punto, pero bueno era una boda.pero lo pasamos genial!
02 junio 2022 0:20
Lo de Les Moles es otra dimensión, otra liga. Increíble. Espectacular. La comida de degustación fue espectacular de buena, super bien resuelta, con contrastes entre salado y dulce, frío y caliente buenísimos. Muchísima calidad en el producto. Un chef muy amable, que salió a ver cómo íbamos. Se puede ver la elaboración de los platos a través de una ventana. El servicio excelente también. El pan casero especial también.
09 mayo 2022 9:00
La millor experiència gastronòmica que he viscut! Menú degustació dels millors plats de Les Moles, molt recomanable! Proposta original amb matèria prima de proximitat i de primera! Gamba vermella, tonyina balfegó, espardenyes, foie fresc, ostres del delta, gules, anguila.tot espectacular! I ecosostenibles, la majoria de productes de la terra provenien del seu hort propi inclòs el vi negre, espectacular!
05 mayo 2022 5:54
Fantástico. Sus platos son auténticas obras de arte.
El lugar es único. Excelente trato de todo su personal. Valió la pena realizar 160 kms para llegar hasta allí.
Gracias por deleitarnos con vuestros sabores.
22 abril 2022 21:34
Un lugar para disfrutar de los sentidos, excelente servicio, ambiente encantador muy cuidado.
Recomendable.
22 abril 2022 11:30
Ens ha encantat. La sommelier Sra. Carmen excel·lent. També el tracte del Sr. Jeroni i tot el servei. Menjar atípic que cal tastar. El caneló de sèpia i l'amanida genials. Tot molt bo. Tornarem. Un 10
18 febrero 2022 19:50
Repas resto gastronomique 1 au Michelin Plats exceptionnels, tant la qualité, l' originalité, et la présentation, et tarif plus que raisonnable
13 febrero 2022 12:03
Exelent! Una descoverta molt agradable. Vam fer el menú tradició i vam quedar encantats. Amb ganes de probar la resta de menus que proposen.
01 febrero 2022 8:02
Hem fet 'El camí que hem fet', ha estat com un resum de plats icònics, molt interessant. Hem disfrutat del menjar i del servei. Molt recomanable.
29 enero 2022 23:41
Vam provar el nou menú degustació "Introspectiva". Una bona experiència per gaudir noves textures i sabors. Plats d'escabetxats típics de la zona.
En Jeroni sempre et sorprèn per bé amb els seus plats.
Recomanable per divertir-se durant 3 hores llargues amb els 25 tastets del menú.
29 enero 2022 23:34
No sé que decir, sin palabras. Nos sorprendió y con creces. Un sitio que vale la pena probar. El servicio también super atentos.
04 enero 2022 4:22
Incroyable, découverte de saveurs et de savoir faire. Cadre exceptionnel avec un chef accessible qui vous accueil dès votre entrée dans le restaurant.
Équipe très professionnelle et très à l'écoute qui sait s'adapter malgré les barrières de la langue.
Explosion de saveurs, je recommande à 200% rapport qualité prix au top produits locaux. Merci à vous!
17 diciembre 2021 14:27
La nostra experiència a Les Moles ha estat excepcional.

Ens van regalar un menú Smartbox i vam decidir anar a conèixer la zona. La tria no hagués pogut estar millor!

A Les Moles hem gaudit d’un menú deliciós: per vista i per paladar. Hem escollit el vi negre de Les Moles i ens ha encantat (ens en hem endut un a casa per poder-lo tornar a gaudir aviat). També m’agradaria destacar lo increïblement bo que està el pa que elaboren ells, amb massa mare. Sobre els plats, la estima cap als ingredients de proximitat presents en tots ells, les bons combinacions, la cura en l’elaboració.

Ens hem trobat molt a gust al restaurant, amb un tracte molt amable i acollidor. Agraïm la visita del Jeroni. Felicitats per la feina tant ben feta!
08 diciembre 2021 14:57
Les meves companyes em van regalar un dinar amb elles al restaurant i he de dir que em va encantar, tot espectacular. 100% recomanable!
26 noviembre 2021 0:50
Probamos un menú de smartbox.
El personal muy atento y amable, pero la comida para mí excepto 2 platos que probamos que eran pasables el resto no merecen la pena, alguno llegó a ser hasta incomible. Para gustos colores pero no nos gustó nada. Le doy dos estrellas por la atención.
17 noviembre 2021 3:48
Molt bona Experiència Gastronòmica. Vam menjar el menú degustació "el camí que hem fet" i el resultat és òptim, amb una àmplia varietat de plats exquisits. Tracte molt amable i atent per part de tots els professionals.
Se'ns dubte una experiència per aconsellar i repetir!
09 noviembre 2021 16:36
La mejor ostra que he probado jamás fue en este restaurante, Les Moles. Una ostra traída directamente desde el delta del Ebro. Que maravilla. Nunca olvidaré la experiencia. Gracias.
24 octubre 2021 15:06
Comida excelente, menú lleno de creatividad y sensaciones. Gracias Jeroni, Carmen y a todo el equipo Les Moles. Un lugar donde volver siempre.
11 octubre 2021 11:04
Cuina d'avantguarda en dos menús llargs i un de diari més assequible. Celler molt ben assessorat per la sumiller (també amb vins amb el segell de Les Moles). El pa es fa al mateix restaurant i és meravellós. També tenen hort propi. Personal de sala professional. Espai addicional per a esdeveniments. Una meravella de la que gaudir pel sud de Catalunya. Amb el projecte "una estrella Michelin a casa" tens croquetes, canelons i ensaladilla del xef Jeroni als supermercats Condis.
05 octubre 2021 23:11
Un gran experiencia gastronómica, donde se unen calidad humana, atención, calidez en el trato y todo alrededor de una buena comida. El lugar es precioso. Todo adornado con una presentación de panes variados, hechos por ellos, con masa madre. El de aceitunas, bueníssimo y de nueces, increibles. Realmente han sido dos horas de disfrutar, incluso de una vajilla donde cada elemento a comer encaja de maravillas. Muchas gracias por el trato. Repetiremos y eso que ibámos por una caja regalo tipo smartbox!
01 octubre 2021 19:52
Una experiencia gastro/sensorial unica, no tengo suficientes palabras para describirosla, solo deciros que lo probeis en primera persona
21 septiembre 2021 1:47
Una experiència per recomanar a qualsevol amant de la bona taula. Nosaltres hem fet el menú "El camí que hem fet" i ens ha encantat
16 septiembre 2021 6:41
Fabuloso. El menú de 34 euros sencillamente excepcional.
Lo maridamos con unas cervezas artesanas de la zona que nos aconsejaron y fue un acierto. Buen producto y muy bien elaborado, la atención del servicio muy profesional, un 10. Al final con las bebidas, café, la cuenta no llegó a 50 euros por persona. No hace falta hipotecarse para comer bien en un restaurante de estrella Michelin.
05 septiembre 2021 15:59
Dels millors restaurants on poder tastar coses diferents, diferents textures, on els plats sorprenen per la seva originalitat. Ja hi hem anat varies vegades, i sempre sortim amb ganes de tornar-hi.
16 agosto 2021 19:51
La comida muy bien, el servicio muy bien. Pero que el chef que pase por todas las mesas incluso salga con los que están fumando fuera a hablar. Y a tu mesa pase por delante y no diga ni hola. Queda muy muy feo. No volveré. Volveré al Antic Molí donde siempre nos han tratado muy bien.
Cuando vea a la persona que me recomendó que lo probamos se lo diré.
Qué decepción.
02 noviembre 2020 4:25
Menú gastronómico espectacular. Uno de los mejores restaurantes en el que he estado. Sitio al que volver a probar otro menú gastronómico.
12 octubre 2020 20:35
Experiencia única, con un servicio perfecto y calidad excepcional. Volveremos sin ninguna duda!
03 octubre 2020 3:02
Nos lo hemos pasado muy bien. El menú degustación "El Camino Recorrido" nos ha impresionado, por sus sabores, por el equilibrio entre gran producto, presentaciones elegantes y, al mismo tiempo, divertidas.
21 septiembre 2019 13:28
Impressionant el menú camí recorregut, 25 tastos amb molt bon humor, qualitat de productes, i un repàs per la comarca, molt recomanable.
15 septiembre 2019 2:28
Hemos hecho un menú genial! Con amigos y familiares! Es un lugar estupendo! Deseando que tengan éxito y puedan estar ahí para volver!
06 septiembre 2019 0:42
Va ser un regal que ens vam fer, i la veritat és que és espectacular. La creativitat del xef no té límits. És una experiència gastronòmica extraordinària. Sabors potents que a vegades costa de acostumar-s'hi, de totes maneres però val la pena l'experiència. El menú de tast "El camí que hem fet" insuperable. Per repetir.
22 agosto 2019 16:01
El menu es espectacular. Presentación de los platos exquisita y la comida acorde a la buena reputación de este lugar. Toda una experiencia para los sentidos. Imprescindible la visita a este restaurante si estas cerca de este lugar. Muy recomendable.
29 julio 2019 13:29
Per segona vegada hem gaudit del menú "El camí que hem fet". Boníssim i molt divertit. 100% recomanable
27 julio 2019 1:09
Estuve en una boda, el servicio ordinario y tardo mucho, el trato mediano y a las 9 nos hecharon del local sacandonos a la terraza.
22 julio 2019 20:58
Cuina d'autor, sense complexos. El art convertit en plat. Un plaer. Gràcies Jeroni, sou uns craks. Gràcies Carme per contagiar-nos la yeva passió pel vi. Un cop més tornarem
22 julio 2019 7:05
Espectacular la comida, el servicio y el chef, recomiendo visitar este restaurante y vivir una experiencia de sabores
20 julio 2019 2:53
Comida, atención y ambiente inmejorables. Es un restaurante imprescindible con un chef brillante. Gracias por todo!
18 junio 2019 4:24
Cocina exquisita, trato profesional, detalles de alta cocina en un menú de precio popular. Estupenda opción en un contexto de tierras de olivos centenarios.
11 junio 2019 6:27
Restaurant à 1 étoile. Menu exécutif à 20€ composé d'un petit apéro, une entrée, un plat et un dessert + vin, eau et café. Excellent.
30 mayo 2019 19:51
Excelente cocina, el menú de degustación es una alegria para los sentidos. Atención acorde a la calidad del local con una estrella Michelin que empieza a quedarse corta y todo ello a un precio razonable para lo que ofrecen
29 mayo 2019 4:24
Es uno de los mejores sitios que tenemos cerca de casa.
El menú diario, servido con los mismos detalles y el mimo que si fuera carta. Detalles espectaculares cómo el carrito de panes recién hechos para que escojas y te lo cortan en el momento. Servicio impecable, no se puede pedir más.
20 mayo 2019 10:43
Vam menjar el menú de tast, El camí que hem fet. Consta d'uns petits 25 plats amb receptes molt originals i elaborades amb productes de la terra, podríem titular que res és el que sembla.
28 abril 2019 9:43
Increíbles elaboraciones, un servicio excelente. Calidad precio incomparable. Sin duda mi restaurante preferido!
15 abril 2019 20:57
Fantàstic en tots els aspectes. Bon tracte i servei, bon lloc, bon menjar. Tranquil•litat i exclusivitat en l'atenció durant tot el dinar. Amb el menú d'executiu vam quedar més que bé.
15 abril 2019 19:58
Mooooolt bé. Llastima de les presses del viatge, a tornar amb calma. I moltes vegades, espero. Felicitats!
12 abril 2019 19:17
Siempre espectacular pero este año, BRUTAL, felicidades a los siempre humildes (y grandes) Gironi, Carmen, Pau y a su exquisito equipo!
06 abril 2019 14:54
Hemos hecho menu de 1/2 dia muy bueno, muy buen precio.
Diferentes tipos de sabores y texturas. Lo q nos ha encantado el pan. Gran variedad, lo q se ha acabado pronto y luego no teniamos tantos para escoger.
Nos han aconsejado bien en los vinos, uno de la tierra.
Sitio muy acogedor, todo de piedra, muy tranquilo, diferentes salones. Todo muy bien decorado.
Servicio correcto.

Escribe una reseña



Calificación general: