26 junio 2023 16:24
Vam portar al nostre Bufi, "el abuelo" que amb tota l, estima i carinyo que te l'Encarna per tots els gossos va estar super ben cuidat. Era gran i tenia dificultat per moures molt en Bufi i li agraim de tot cor que ens el cuidés i sols tenim paraules d'agraïment. Es un lloc ideal, espai, piscina, i sobretot l'estima i cuidados de l'Encarna. Malauradament el nostre Bufi està al cel dels gossets i si mai en tornem a tenir un, segur que el portariem de nou a les Oliveres. Gràcies Encarna i una abraçada de part nostra, Les Bufis.
18 mayo 2023 18:58
Estas navidades he dejado a mi perra allí y estamos encantados. Ella lo ha pasado en grande pq le encanta jugar con otros perros y allí tenía mucho espacio para correr. Y nosotros hemos estado muy tranquilos pq Encarna la supervisaba y cuidaba estupendamente y nos reportaba cómo iban las cosas! Sin duda, repetiremos!
02 mayo 2023 15:58
Hace un tiempo que dejamos a nuestro bretón con ellos. Sólo ver que cuando vas a recogerlo, no quiere marchar.es señal de que está agusto, disfruta y lo cuidan bien. No es la típica residencia de jaulas, por lo que te vas infinitamente más tranquilo. Lo recomiendo
19 abril 2023 0:42
L'Encarna es un sol, es la segona mama dels gossos.una pasada de bona gent i molt bona cuidadora de les mascotes. Moltes gracies per cuidar tambe del Dog.m'ha dit el Dog que et trova molt a faltar a tu i els seus amics gosets.
Ets fantástica Encarna. Molts petons
12 marzo 2023 2:56
Bon dia, en referencia al teu missatge, no tinc cap record de que hagi enviat cap comentari cap a vosaltres, ja que no puc tenir cap opinió dels vostres serveis, pero si interès en el que podeu fer per un proper futur. Segurament deu ser una confusió. El que si he fet, es mirar la vostra web per tenir mes informació pel nostre gos.
Gracies
21 enero 2023 23:23
Molt contents amb l'estada dels nostres gossets el cap de setmana passat. L'Encarna és encantadora i mima els gossos com si fossin d'ella. El lloc molt bonic i Montserrat molt a prop. Recomanem 100%. Gràcies Encarna.
18 diciembre 2022 18:52
L'Encarna és un encant. Hem deixat els dos gossos un d'ells amb problemes d'adaptació i ha estat molt feliç amb ella. Han estat millor que a casa. Quan ho tornem a necessitar repetirem. Gràcies!
01 diciembre 2022 1:24
Un lugar encantador.un trato por parte de Encarna formidable.los espacios para nuestros perros genial.me falta llevarlo pero el primer contacto genial
13 agosto 2022 16:48
Muy buena ubicación, trato y cuidado excepcional con las mascotas. Deje a mi 5 días, Rock contento y yo muy tranquila por dejarlo al cuidado de Encarna, les transmite mucho cariño y por supuesto por su cuidado y dedicación.
04 julio 2022 6:06
Hoy hemos recogido a KIko y Kala después de cuatro días de estancia. Se lo han pasado bomba. En la piscina, jugando con otros perros, corriendo.
Es una residencia ideal para los perros, en plena naturaleza y un grandioso jardín con piscina. Encarna es una mujer encantadora, muy cariñosa con los perretes, siempre pendiente de que estén bien y nos ha tenido informados a diario mediante videos, fotos y comentarios. Kala le ha cogido un cariño tremendo.
Gracias Encarna y hasta la próxima.
18 noviembre 2021 10:31
És un ressort espectacular on els meus gossos passen sempre les vacances. Disposa de diversos espais on troben el que necessiten, ja sigui tranquil·litat, diversió, Estan supervisats les 24h i penjen contínuament vídeos en les xarxes socials perquè en puguis fer el seguiment. També gaudeixen de piscina i bosc privat. El tracte és molt familiar i dormen dins de casa amb la mestressa. Només té una pega! Quan els vas a buscar ja no volen tornar
13 agosto 2021 0:39
Fuimos para verlo y Encarna nos atendió genial. Fue salir de alli y reservar para nuestro perro para verano, creo que se lo pasara genial alli, como estar en casa pero con piscina
20 julio 2021 15:26
Best place to send your dog on vacation! The space is amazing and the owner is the best dog sitter! On hot summer days, the dogs can jump into the big pool to cool down. The garden is huge and the dogs have a lot of space to run around.

Escribe una reseña



Calificación general: