21 mayo 2023 17:26
Molt bon ambient amb un bon equilibri de dedicació a la música de forma seria i lúdica alhora. És un plaer veure que els meus fills gaudeixen de la música.
Gràcies!
09 mayo 2023 9:44
Meravellosa escola i docents i personal d'atenció. Gran equip. Ambient familiar però rigorós i lúdic alhora
06 mayo 2023 6:47
Une école où il fait bon d'apprendre, quelque soit son âge, et où l'enseignement de la musique prend de multiples formes et ne s'arrête pas à l'apprentissage d'un instrument. L'école nous invite régulièrement à assister à des concerts, concours internationaux et sait motiver les élèves. Le conservatoire n'est pas loin mais cette petite école un peu désuète et familiale nous aura charmés dès le commencement.
29 abril 2023 2:05
Una escola de música oberta i acollidora, amb múltiples propostes d’activitats relacionades amb la música, tant dins com fora de l’escola
18 abril 2023 2:05
Dedicación absoluta para enseñar y acercar a los niños a la cultura musical. Enseñanza cercana y profesional.
08 abril 2023 21:04
Ja són 9 anys amb l’escola, plens de bons moments. Qualitat, rigorositat i amor per la música els caracteritzen, amb un equip humà immillorable.
08 abril 2023 0:27
Aquesta escola té una oferta formativa de primera tant per nens, joves i adults. Els cursos inclouen dinamisme i varietat, des de l'aprenentatge de l'instrument mateix com al llenguatge musical, les cambres, les classes col•lectives amb el Director de l'Escola, audicions, concerts de Nadal, etc. També fan sortides a l'Auditori, col•laboren amb el Maria Canals, fan colònies de música a l'estiu. Una experiència enriquidora i, sobre tot, funcional en quant als estudis de música necessaris.
A més els professors i professores tenen un gran nivell i això deixa veure que cuiden la professionalitat.
16 marzo 2023 2:26
Una escuela donde aprender es bueno, tengas la edad que tengas, y donde la enseñanza de la música adopta múltiples formas y no se limita al aprendizaje de un instrumento. La escuela nos invita periódicamente a asistir a conciertos y concursos internacionales y sabe cómo motivar a los estudiantes. El conservatorio no está lejos pero esta pequeña escuela familiar, algo anticuada y familiar, nos habrá encantado desde el primer momento.

Escribe una reseña



Calificación general: