30 abril 2023 19:15
L’escoleta ha estat i segueix sent casa, família, abraçades, complicitat i amistat. Vaig conèixer el projecte per casualitat, i no vaig dubtar a portar-hi la meva filla primer i després el meu fill. Van estar a l’Escoleta des dels 4 mesos i mig fins que van començar infantil. La recomando, perquè estar a l’escoleta és com estar a casa. Tan de bo més projectes com aquest, centrat en els infants, en els seus ritmes, les seves necessitats, on l’infant és al centre. Hem après i crescut acompanyats. Quina millor manera, sinó.
16 enero 2023 4:28
Ens ha encantat el tracte rebut i el tipus d’educació que li donaràn a la nostra filla. Tot personalitzat, adaptat a cada etapa i amb un projecte educatiu molt encertat. El que més ens agrada és la ratio baixa que tenen. Excel.lent tot. Gràcies Anna per la confiança que ens has donat!
15 enero 2023 15:28
Vaig portar la meva filla desde els 18 mesos fins començar P3, eduquen i acompanyen desde el respecte i l'amor, sempre el costat de les famílies i els infants i no només en la etapa que estas amb elles sino per sempre.
Tornaría a triar-les amb els ulls tencats.
29 diciembre 2022 7:22
Vam portar la nostra filla des del 6 mesos fins tot just començar P3. Ens ha acompanyat i orientat en els diferents processos d’aquesta etapa que per nosaltres era nova i n’estem totalment convençuts que la nostra filla va estar ben cuidada, amb l’atenció que nosaltres esperàvem i en un espai totalment adequat. Sense dubte el recomanaria.
16 diciembre 2022 6:31
La meva filla hi va anar i no se m'acut lloc millor per la criança de la canalla. Molt recomenable i un ambient molt maco i familiar.
30 noviembre 2022 17:37
Estem encantats! Vam portar el nostre fill durant un curs i va ser una experiència molt bona per les dues parts, tant pel nen, que sempre sortia molt content de tot el que havien fet, com per nosaltres. El tracte amb totes les treballadores és immillorable! Encara ara sento nostàlgia d'aquella època! No dubtarem gens, en el cas d'un segon fill, a repetir!

Escribe una reseña



Calificación general: