05 agosto 2022 4:53
Es un lugar espectacular, lástima que el acceso es bastante deficitario la calzada deja mucho que desear
09 diciembre 2021 4:07
Ens hem sentit com a casa. La masia i el seu entorn són espais excepcionals. Cuiden tots els detalls i el sopar i esmorzar estava boníssim. 100x100 recomanable. Segur que tornarem!
05 octubre 2021 6:14
No us poso 5 estrelles perquè ho teníeu tot ple i no he pogut anar! Però me'n alegro molt per vosaltres i espero anar-hi en un altre moment!
03 octubre 2021 0:59
Quina troballa! Desconnexió a la vora ed casa! A vegades no cal anar molt lluny per trobar llocs molt molt xulos
07 septiembre 2021 9:44
Un paradís en mig del bosc! Els propietaris són super atents i agradables!
La piscina es molt curiosa i maca.
06 agosto 2021 12:44
Estuvimos 4 días de vacaciones con nuestros amigos y la verdad es que no nos quedamos allí para siempre porque había que volver a la vida real. En medio de la naturaleza, una masía magníficamente reformada, con una piscina chulísima desde las que tienes unas vistas fabulosas. Soy un poco recelosa de dar a conocer mis rincones favoritos, pero Èlia nos trató tan bien que se lo merece todo. ¡Ojalá volver pronto!
17 enero 2021 3:22
Gran experiència de desconnexió rural en família

Aquest espai és únic i inigualable. Llevar-se ben bé al mig de la natura, veure com despunta l'albada, un esmorzar d'allò més variat i saludable i un allotjament superconfortable. Ep.i eco-friendly! Vàrem coincidir amb els propietaris de l'allotjament, el Carles i l'Alina, una parella encantadora que ens varen explicar 1001 raconets de la zona on fer-hi petites escapades. El nostre fill de 8 anys va xalar de valent gaudint de la natura en plena essència. Casa rural totalment recomanable, un petit paradís enmig de la Catalunya Central, i amb unes vistes increïbles! Gràcies per la vostra acollida i calidesa, tornarem ben aviat, família!

Marc, Laura & Adrià
13 enero 2021 20:13
Fabulós. Lloc privilegiat de la Catalunya central.
Ubicació ideal: A prop de tot arreu i, a la vegada aïllat; perfecte per desconnectar. Entorn ideal per anar a caminar (el camí de Sant Jaume passa a prop) així com per fer rutes en BTT per camins o corriols.
L'allotjament és nou de trinca, acollidor, ampli i comfortable. Creat per ser ecològic, sostenible i respectuós amb el medi natural.
Repetirem segur.
01 enero 2021 23:25
Hi hem passat vetllades espectaculars. Natura i vistes privilegiades, a un pas de Vic i de Manresa. I l'allotjament impecable, construït tenint cura de tots els detalls. I ECOLÒGIC. Val la pena anar-hi!
25 diciembre 2020 11:06
Un espai privilegiat de tranquilitat, bon ambient i paissatges meravellosos. La familia que acull els visitants són molt bona gent i fan tot el possible per cuidar l’estada dels visitants. Absolutament recomenable!
18 septiembre 2020 10:24
Estupenda masía para turismo rural ecológico en medio de un entorno natural exuberante. Atención esmerada por parta de sus responsables. Trabajamos allí y nos han hecho sentir como si estuviéramos en nuestra casa.
02 febrero 2020 1:55
En mig de la natura un paradis de la tranquilitat amb les comoditats i Un tracte personal exquisit

Escribe una reseña



Calificación general: