04 febrero 2023 4:21
Espectacular! El millor lloc per trobar la bicicleta dels teus somnis. Bicicletes fetes a mida, qualsevol complement que necessitis allà el tenen. Atenció personalitzada i molt professional.
13 octubre 2021 13:58
Grans profesionals. Ens han deixat probar la bici i ens han fet bon tracte. Molt recomanable!
07 octubre 2021 12:08
Mai no m'havia trobar res semblant. Decidit a comprar-los una bicicleta elèctrica de 4000 euros he fet tres viatges a la botiga per informar-me del preu, dates de lliurament.i mai no m'han contestat i m'han tractat com si no fos res. No vull ni pensar com tractaran la gent quan va a comprar coses de menys valor. IMPRESENTABLES.
21 septiembre 2021 9:25
El tracta rebut és meravellós i molt professional, de les millors botigues de ciclisme (per no dir la millor) que jo conec, i en conec unes quantes. La dedicació, confiança, i cordialitat, envers el client és excel·lent i extraordinària, a par i lògicament dels amplis coneixements dels articles que ells tenen. Estic molt satisfet per una seria de detalls que han tingut amb mi sense ser un gran client, d'aquí el meu agraïment, i naturalment ja m'han guanyat com a client, ni que hi hagi una certa distància entre ells i jo, miraré de seguir-hi comprant, ja sigui on line. Molt agraït per tot, molt recomanable que els visiteu.
04 octubre 2020 20:43
No soy usuario habitual de la tienda pero me ha hecho falta una pieza y me ha venido muy bien, ya que la tenían a muy buenos precios. De paso he dado una vuelta por la tienda, con mucho repertorio de bicis y accesorios, al más puro estilo Concept Store de Specialized. Si me hace falta cualquier otra cosa no dudaré en acercarme, incluso a recomendarla sin problema. Muchas gracias!
01 julio 2017 0:20
Bon dia a a tothom! Si voleu fer la Via Verda del Zafán o una part del seu recorregut us recomanem que us adreceu a l'Esplai Ciclista de Tortosa. Nosaltres (el Blai, el Jordi i jo, la Isabel) vam tenir la sort de contactar-hi i tot van ser facilitats per portar-nos a Horta i per fer l'assistència de les bicicletes quan vam tenir problemes (punxades o quan se'm va trencar un fre de la bici després de caure tontament).

Moltes gràcies al Joan per ser el nostre "Àngel de la Guarda " durant els tres dies de la ruta ciclista. Hi tornarem!

Blai, Jordi i Isabel
(10-12 d'abril de 2017)
28 junio 2017 1:58
Gran variedad de material, buen trato i asesoramiento personal, pero para mi gusto esta todo demasiado apelotonado todo ya que cuesta pasar por los pasillos sin tropezar y las música metal no creo que sea muy apropiada para una tienda

Escribe una reseña



Calificación general: