28 noviembre 2023 3:16
Me encanta el reloj que compré recientemente en Joyería Barcelona. Me preocupaba que las compras dentro de la UE estuvieran plagadas de problemas. Sin embargo, llegó muy rápido y estaba muy bien empaquetado.
31 agosto 2023 2:53
Compré un collar para el cumpleaños de mi esposa. Quiero comprar una joya especial de Barcelona y visité varias joyerías.
Por fin puedo encontrar aquí un muy buen Barcelona marcado sin cuello.
Muchas gracias.
21 mayo 2023 15:28
Botiga de confiança.
El millor l’equip huma que te! I el segon millor els seus productes exclusius, tots amb un toc diferencial. Les joies de les seves propies col•leccions m’encanten! I com tenen taller propi, poden crear dissenys personals. Botigues aixi en queden poques…
29 abril 2021 18:24
Un lugar gratamente diferente donde se toman el tiempo para escuchar tus necesidades y te sugieren de una manera profesional, amable y sobre todo muy cercana todas las posiblidades. He tenido una experencia de compra fantástica, gracias a un equipo competente y muy agradable. Volveré sin duda alguna y lo recomiendo para comprar regalos para ocasiones especiales.
22 febrero 2021 23:20
My daughter is so very happy with her new super beautiful watch and it even came nicely wrapped as a present, we loved it! Very good and personal service as well!
12 diciembre 2019 19:14
Sense dubte, la millor joieria de Barcelona. Joies molt originals i molt còmodes. La meva pulsera preferida és d'allà. El tracte és personalitzat i molt proper. Està al barri de Gràcia, molt cèntric!
14 noviembre 2019 11:46
NOSALTRES HEM ADQUIRIT DIFERENTS PECES, (ARRECADES, PENJOLL, POLSERA PETITA I GROSA DE LA COL. LECCIO PANOT I UN ALTRE PENJOLL D'UNA ALTRA COL·LECCIO I ENS HEM TROBAT QUE LES DUES POLSERES I ELS DOS PENJOLLS S'HAN TRENCAT DIVERSES VEGADES, EN CONCRET LA ZONA DEL PENJOLL QUE TÉ LA TANCA. DUES VEGADES HEM ANAT A QUE ENS HO ARREGLESSIN I ENS HA TORNAT A PASSAR I AQUESTA ÚLTIMA VEGADA LA SENYORA ENS HA DIT QUE JA NO HO ARREGLARIA MÉS, PERQUE TÉ UN COST. ESTEM MOLT DECEBUTS, PERQUE NO FA NI UN ANY QUE HEM COMENÇAT A COMPRAR AQUESTES PECES, LA DARRERA COMPRA VA SER EL 22 DE MAIG I NO ENS SEMBLA NORMAL QUE NO ES FACIN CÀRREC. L'ULTIM COP ES VA TORNAR A TRENCAR ALS DOS DIES DE RECOLLIR LA PEÇA DE LA JOIERIA. UNA ALTRA VEGADA EL MATEIX PROBLEMA AMB EL CORDÓ DE SIL. LICONA DELS PENJOLLS. DEUEN TENIR ALGÚN PROBLEMA DE FABRICACIÓ AMB ELS CORDONS DE SIL. LICONA, (MATERIAL EN TEORIA MOLT RESISTENT), TOT I QUE TAMBÉ ENS VA PASSAR AMB LA POLSERA PETITA DE CUIR.
LES PECES DE PLATA, PER AIXÓ SÓN MOLT BONIQUES.
LLÀSTIMA QUE NO TINGUIN UN BON SERVEI POST VENDA TOT I QUE ELS DOS FILLS SÓN MOLT I MOLT AMABLES.
14 agosto 2018 11:02
Excellent service and beautifull jewellery.you can order from other countries without a problem!
13 agosto 2018 4:48
Joyería con un trato personalizado excepcional. Te aconsejan y muestran producto según tus gustos y presupuesto. Con joyas únicas de diseño exclusivo. Es imposible ir y no llevarte nada!
02 julio 2018 5:30
Excelente trato y muy profesionales. Pedí un reloj y al llegarme a casa no me quedaba bien de tamaño. Me mostraron todas las opciones disponibles y sin ningun problema accedieron a cambiarmelo por otro modelo abonandome la diferencia. Muy contento.
13 abril 2018 17:55
El canvi de vidre d'origen d'un rellotge va tardar 1.5 mesos enlloc de la setmana i mitja prevista, degut a un problema amb el distribuidor.

Poca o nul.la comunicació durant aquest temps; vaig haver de trucar 5 cops. Tot i el retràs i el fet que ho vàrem acceptar sense massa queixes, i que varem aprofitar per adquirir una corretja i canvi de pila, no varen tenir ni la deferència de fer un petit descompte simbòlic.

Tracte amable a la botiga en persona, però descuidat en general, i poc accord amb el que s'espera a tenor del producte que s'hi ven.
05 abril 2018 19:16
La recomano, botiga familiar a Gràcia amb joies molt diferents i tracte exquisit. Fan les seves pròpies col.leccions, difícil de trobar avui en dia!

Escribe una reseña



Calificación general: