15 octubre 2022 0:11
Ens ha agradat molt. Està en una zona molt tranquila, la casa que hem agafat nosaltres és ideal per a 4 persones. Molt neta, ben equipada i un jardí preciós. Ideal per desconnectar. Servei amb tovalloles, llençols, estris de cuina i neteja, també un regal de benvinguda. Recomanable al 100%
26 julio 2021 10:52
Hi hem passat el pont de Sant Joan en família. Ha sigut una experiència fantàstica. La casa és molt àmplia, ben equipada, neta i comfortable. Sempre hi ha hagut molt bona comunicació amb el Manel i la Gemma, disposats a ajudar en tot moment i que ens han donat molt bons consells per gaudir de la zona. Lloc perfecte per desconectar i gaudir de la natura. Moltes gràcies per la vostra atenció!
07 marzo 2021 12:49
Vam passar 3 nits amb les parelles. El paratge es preciós i la casa esta perfectament equipada. Van ser dies molt i molt freds tot i aixi la casa sempre estava perfecte de temperatura. L'aigua calenta i abundant. Llits comodes. Tot net. Mesures covid de 10. En Manel és un home molt agradable i ens va fer sentir com a casa. Tornarem segur. Gracies
30 noviembre 2020 23:26
Netedat, molt ordenat tot, confortable, i molt bon tracte dels propietaris. Hi hem anat a la tardor, l'entorn preciós. Excursions per la vall, i al Pui Tabaca.
18 octubre 2020 1:18
Han refaccionado una casa rural con muy buen gusto. Relación calidad precio excelente. Repetiremos
10 marzo 2020 13:04
El dueño muy amable. La casa espaciosa, limpia y acogedora. Muy buenos condiciones. Volveremos seguro.
30 agosto 2019 14:28
We have spent five days in this incredible valley of the Pyrenees and I must say I couldn't have been more comfortable in such a clean and cozy house. Thanks both, Manel and Gemma for your welcoming presence!
17 agosto 2019 17:43
Hem estat tant be.no faltaba res! Fins nous ens varen deixar.la casa es una preciositat i el poble i paissatge una meravella. Aillada de la temperatura perwue es de pedra, decoracio preciosa, no puc possar ni una cosa en contra Tornarem!
Antonia, Nani i Manuel de Vilanova i la Geltrú
11 febrero 2019 11:33
Casa rural muy acojedora, perfecta para un retiro en pareja o con amigos. La cobertura dentro de la casa es muy baja o nula pero lo soluciona el wifi asi que por lo menos tendras conexion a internet. Si sales de la casa la cobertura que te encontraras es de vodafone, movistar y yoigo. El paisaje es espectacular ya sea con o sin nieve.
12 octubre 2018 16:32
Casa rural dividida en tres apartaments molt complerta. Situada en una ubicació privilegiada al parc natural de l'alt Pirineu. Molt bona relació qualitat-preu. Molt recomanable. A l'estiu encara fa fresqueta
05 enero 2018 5:28
Un lugar muy acogedor al igual que los propietarios. Sitio excelente para descansar, hacer deporte y estar rodeado de naturaleza
23 diciembre 2017 11:07
Tot perfecte! La casa, l'acollida i l'entorn. Amb un jardí tancat perfecte per als més petits. Genial!
25 septiembre 2017 21:07
Hemos estado 10 días en agosto y ha sido maravilloso. Estuvimos en la casa 1 y en la 3.
No les falta de nada. Son espaciosas y el jardín es perfecto para los niños.
Gemma i Manel son muy atentos y agradables, siempre dispuestos a hacer que la estancia sea insuperable y lo han conseguido. En los alrededores de Lladros hay muchas senderos para hacer con niños y alta montaña para los más atrevidos. Un lugar paradisíaco y una gente maravillosa.
Volveremos sin dudarlo.

Escribe una reseña



Calificación general: