04 diciembre 2023 15:30
Restaurante enclavado entre manzanos, chopos y una bonita pradera. El local está muy cuidado y con mucha luz natural.
La comida es buena, el servicio también. El menú diario cuesta 20€. El fin de semana solo hay carta.
29 octubre 2023 17:40
Experiència super agradable y buena comida el ambiente es relajante y el lugar de en sueño, volveremos a ir pronto
28 octubre 2023 4:35
Molt bon lloc pero celebracions familiars, varem fer menú els dies de feste tenem un menú de 36 i un altre de 40 els dos están be molt correctes qualitat preu está en un paratge entre pomeres i es veu el Castell de Montgri
11 octubre 2023 16:28
Molt bona experiència! El menjar i el servei de 10. Lloc MOLT RECOMENABLE!
Tornarem sense cap dubte!
Mio gràcies!
28 septiembre 2023 20:43
Un restaurante entre los huertos de manzanos de alta gama.
Puede parecer caro para la media de la zona en relación a las raciones presentadas, pero la calidad es más que adecuada al precio.
Definitivamente prueba el rojo de la casa.
Aconsejado
08 septiembre 2023 23:25
Comida con amigos. Entrecot, y el tataki de atún buena presentacion y muy bueno muy el, servicio muy amables, espacio muy agradable con distancia entre las mesas, el postre muy bueno, vale la pena ir y reservar
07 septiembre 2023 12:47
Lloc acollidor entre camps de pomes. Menjar bo i servei excel.lent, un 10 la noia jove que ens ha atès, atenta i molt amable.

Calamars a l’andalusa, croquetes de Rocafort i cargols i les zamburiñas, tot boníssim. Les verdures a la brasa amb romesco poca quantitat, es podrien estirar més, i la cassoleta de patates ous i oli de tòfona bona també. Les postres, el púding molt ben elaborat, el pastís de formatge deliciós i el gelat correcte.

Després de gastar-te 120€ per un dinar de 3 persones què mínim que convidar a un xarrup no? Doncs si el vols en aquest restaurant l’has de pagar, se’n diu ser ranci i per això no tornarem, són petits detalls que diuen molt. I de llocs que es mengi com aquí amb aquest preu en aquest indret n’hi ha molts i, a més, et conviden a un xarrup.
27 agosto 2023 13:00
Lloc molt tranquil, amb bon menjar i bon servei. Cambrers molt simpàtics. Recomenable tant la carn com el peix.
24 agosto 2023 5:03
Escondido detrás de los huertos de manzanas y peras. Lugar ocupado. Servicio suave, a veces demasiado suave. Los turistas están aquí a las 8 pm, muchos holandeses, nosotros los menos ruidosos
30 enero 2022 13:53
Un paraje idílico y el restaurante muy buena relación calidad/precio.
El personal muy amable y con todas las medidas COVID. Repetiremos sin duda
27 enero 2022 15:39
Bon preu del menú diari i qualitat bonissima. L'alioli brutal.
Han pujat el preu, però es segueix menjant molt bé
22 enero 2022 17:49
Menú de 17€ molt correcte. Servei atent i professional. Alguns plats justegen. D'altres, són excel·lents. Ara bé, dues boles de gelat de xocolata per 5,50€ és un abús.
09 enero 2022 21:35
Al ben mig de pomeres i horts. Servei molt curós i agradable, productes molt bons i molt bé presentats.
29 diciembre 2021 4:46
Lloc molt bonic, enmig de camps de pomes. Tot el personal molt amable. La relació qualitat-preu és correcta.
10 diciembre 2021 14:58
Restaurant amb una bona extensió de jardí. Té pàrquing propi. Restaurant amb dos zones d'exterior i una interior envidriada. Molt agradable tot. Les taules estan suficientment separades per no molestar-nos entre comensals. Cal reservar. No tenen menú. Tenen opcions per nens. Menjar molt bo. Servei molt correcte. Molt encantats! Tornarem.
01 diciembre 2021 19:37
El mejor sitio que he ido en mucho tiempo. El pato fue exquisito! Muy buen servicio, precioso lugar y buenos precios. Volveremos pronto! Sitio ideal para celebrar comuniones, cumpleaños, boda, etc.porque dispone de amplio jardín y el lugar es acogedor.
18 noviembre 2021 22:18
Cadre vraiment très agréable. Au milieu des jardins de légumes et des pommeraies.cet établissement est accueillant et lumineux.c'est un endroit où l'on se sent bien. Les gens sont sympathiques. La cuisine est bonne et bien présentée. Nous Y avons passé un bon moment.
28 octubre 2021 6:49
El local és molt bonic envoltat de Natura. Personal molt amable i atent.
Qualitat / Pre correcte. Primers molt Bons. L'amanida de formatge de cabra molt original i els pus estrellats tambè. Els calamars ben cuinats.
Ens van invitar al pa perque vam comentar amb el servei que estava molt dur i que no es podía menjar.
El tiramissu dolent, no me'l vaig poder acabar. El café no estava Ben compactat i no es notava el gust del mascarpone.
24 octubre 2021 19:39
Un lloc molt agradable, en un espai idilic rodejat de camps, bosc i arbres fruiters. Ampli aparcament gratuït i ampli espai exterior perquè els nens puguin corre. S, agraeix espai entre taules que fa que tinguis sensació amplitud i de no tenir els de la taula del costat a sobre i no haver de sentir les converses alienes. Bona relacio qualitat-preu. Àmplia carta amb diversos plats per nens. Els plats infantils són molt complerts, un plat és suficient. Els plats molt bons tant en producte com en cuinat. Les racions no són molt abundants per tant tranquilament pots fer dos plats i postres sense quedar tip. El servei tambe molt professional, agradable i eficient. Molt recomanable anar-hi i tornar-hi.
24 octubre 2021 17:05
Lugar tranquilo con encanto rodeado de manzanos, personal muy amable, cena exquisita y postres buenísimos. Buen lugar si van con niñ@s.
Volveremos
24 octubre 2021 4:35
Un lloc ideal amb grans espais per sopar amb família o grup d'amics. Molt bon menjar. Ho recomano.
13 octubre 2021 14:54
Es la primera vez que escribo una reseña. Pero esta vez lo merece este restaurante por el enfado y mal rato que nos han hecho pasar. Nuestra primera vez y la última. No puedo describir con palabras como nos sentimos la familia tras pasar un mal trago en que todo el personal, e incluso se han atrevido a indicarme cómo tenía que educar a mis hijos, se quejaban por el ruido de mis niños cuando se han portado genial con sus juguetes y sin molestar a nadie porque estábamos en un comedor con capacidad aproximada de 40 personas (10 mesas) y sólo habían ocupadas 3 mesas cuando llegamos y sólo una mesa cuando ya nos llamaron la atención el personal. Le pregunté a la mesa de al lado si habían molestado mis niños que tenía claro que no y evidentemente la respuesta de esta mesa de 6 personas nos dijeron que en absoluto. Por lo que entiendo que a los que molestaban era a la encargada y a los camareros. Tengo claro que a este restaurante no se puede venir con niños que no son bien recibidos.
12 octubre 2021 12:37
Ubicació ideal. Menjar qualitat preu molt bona. Sobretot demanar productes de l'horta. Gust de les fruites i verdures de veritat.
10 octubre 2021 16:54
Excelente todo. El lugar es para llegar en coche pero vale mucho la pena ya que está rodeado de naturaleza. Tienes para comer tanto dentro como fuera, el servicio es de primera. He pedido el gazpacho y estaba delicioso! Luego pedí unos ravioli de Ceps y también estaban riquísimos. La tarta de poma un excelente cierre. Recomiendo totalmente pasar un día por este lugar, obviamente al ser escondidillo y no haber mucha opción cerca, reservar antes o llamar.
07 octubre 2021 23:05
Molt recomenable, es menja molt bé preu reonable i el servei es molt agradable, tornarem segurissim
06 octubre 2021 1:49
Buen servicio. Lugar muy bonito. Buena relación calidad precio.
Mucho sitio para jugar los niños.
03 octubre 2021 6:47
Lugar excelente. Comida de calidad. Excelente servicio. Terraza y jardín muy agradable. Familiar.
01 octubre 2021 23:32
A nosaltres no ens ha agradat, veniem per tant bones crítiques, i ça veritat no ens ha fet el pes. Els 6 plats que hem provat a tota la taula justets (excepte el cruixent de patata), de postre hem demanat El recuit i no era recuit era cuatllada (envasada). Per 17 euros de menú trobes opcions més bones. I el servei ha estat massa lent (falta personal).
15 septiembre 2021 9:26
El menú entre semana de 17€ es más que correcto. (Veo que ha subido 1€ respecto hace un mes)
Quizás las raciones son algo escasas, especialmente el salpicón de pulpo.
La ensalada de aguacate y mango tiene poco aguacate y menos mango.
Pedimos el “arròs a la cassola” y estaba muy bueno y con cantidad.
El servicio joven y amable.
El entorno es precioso, cómodo y aunque en el exterior algo caluroso en pleno julio, es perfecto para una comida relajante.
Lugar muy recomendable para celebraciones. Volveremos para probar la carta completa.
Tienen bebida de avena para los cafés.
14 septiembre 2021 18:50
Ensalada oxidada pan con jamon frio mejillones no abiertos, croquetas no esponjosa i porterminar calamars sin limpiar espina i duros
10 septiembre 2021 5:22
Un lloc preciós, els cambrers molt atents i simpàtics, i el menja molt bo. Els raviolis els recomano!
04 septiembre 2021 8:55
Endroit sympa, cuisine goûteuse mais je ne trouve pas normal qu'on soit obligé de payer très cher pour bien manger.
Surtout qu'il ny pas de cout de transport, les fruits et légumes étant à profusion dans les champs de la propriété.
03 septiembre 2021 18:57
1 étoile et encore si on avait pu mettre 0 je l'aurais fait.
Un service horrible avec des gens pas aimables, les plats pas du tout cuits, calamars non lavés et vidés, purée mouseline, des crevettes décongelées pas bonnes du tout.et à l'apéro obligé de réclamer quelque chose à grignoter, on nous apporte à contre coeur des olives en boîte pas bonnes qu'on nous a tout de même facturé 3€.
Je déconseille vivement
05 abril 2020 18:30
Un gran lloc on dinar i disfrutar amb amics! L amplaçament és ideal i el menjar molt bo! El personal molt disposat a fer-ho be i molt atent amb tot!
28 marzo 2020 1:40
Nice restaurant, away from the noise, with lots of space, children friendly. It has an extense, simple menu, and reasonable price
05 febrero 2020 21:27
Lloc molt agradable, acollidor i tranquil. El servei molt correcte, el menjar espectacular i el preu amb la qualitat q et presenten el producte correcte, es troba a faltar q amb la categoria del menjar no hi hagi estovalles i tovallons de roba. Per repetir clarament.
03 febrero 2020 4:48
El seu entorn és espectacular i el menjar molt bo. Ideal per anar amb amics i familia. Millor reservar el dia abans.
21 enero 2020 2:55
Molt bona calitat del menjar i espai espectacular amb un descampat devant per a que els nens juguin
10 enero 2020 16:38
És un lloc molt agradable. El menjar estava molt bo i el servei un encant. De dia les vistes han de ser extraordinàries però nosaltres hi hem anat a sopar.
Ah! I en el meu rànquing particular i friki de les patates fregides, un 10! Només per com les fan ja val la pena!
22 diciembre 2019 11:43
Reatairant ubicat em un lloc privilegiat. Prop del Ter i davant del castell de Montgrí.
Ample i amb lloc exterior ideal x anar amb colla i amb nens. Servei super atent. Menjar correcte i amb plats originals i poc habituals (mongetes amb tripa de bacallà) entre d altres. Bona bodega encara que limitada.
Menú setmanal de 13,50€ molt correcte.
Bona opció. Millor reservar.
06 octubre 2019 12:34
El lloc és preciós i el tracte també. Ideal per anar-hi a l'estiu i amb nens. Tenen canviador, trones i molt espai perquè els nens puguin jugar sense trànsit ni perill. El menjar molt bo. Segur que repetirem!
17 septiembre 2019 0:17
M'encanta! Sempre que podem hi anem! Sí que al principi les racions eren més esplèndides, però han anat millorant la carta i els plans. Autèntic! I l'ubicació és molt maca!
09 septiembre 2019 12:56
Com sempre i ja fa uns quants anys.molt recomanable tant pel que fa al menjar com al entorn on es troba. Llàstima que fa un parell d'anys van decidir treure el menú de migdia (només el mes d'agost)
02 septiembre 2019 3:44
Buena experiencia! Fuimos con peques y después de comer pudieron correr por el jardín. Repetiremos seguro. Las vistas son magníficas en medio de manzanos.
27 enero 2019 20:39
Restaurante a buen precio menu dias laborales 13,50€, calidad muy buena y bastante donde elegir. Parking amplio y vistas impresionantes de la montaña y campo. Terraza exterior
27 noviembre 2018 20:41
Llegamos sin reserva y nos atendieron muy bien, la comida espectacular, espacio entre mesas que dan mucha comodidad y sitio muy recomendable para ir con niños por el espacio verde. Volveremos y lo recomendaremos

Escribe una reseña



Calificación general: