09 febrero 2021 4:24
Es un d'aquells llocs que et penses que ja han desaparegut. Local que "amagatzema"llibres de segona ma de totes les èpoques uns mes nous, altres mes vells i altres destrossats. En mig de tot el desgavell pots trobar dibuixos, pintures antics mapes, cartes, tot allò que en un dia va tenir valor sentimental per algú i que un cop desaparegut el seu propietari tenen la sort d'anar a parar a la Llibreria amagada, on els apassionats dels llibres gaudim remenant durant hores i trobant petites joies de tant en tant.
El lloc te pols, gats i altres incomoditats però no us deixeu emportar per la primera visió. Entreu, remeneu i disfruteu i si no sabeu realment que voleu pregunteu al seu propietari que us aconsellarà per on podeu remenar per trobar allò que busqueu.
Un lloc imprescindible pels romàntics enamorats dels llibres com jo.
30 enero 2021 12:05
De esas librerías que ya no existen, donde te perderías el día entero buscando y encontrando auténticas joyas.
31 diciembre 2020 2:30
Una librería escondida, como dice el nombre. Esta llena de libros, revistas, posters, etc.muy antiguos, una delicia para cualquier coleccionista o apasionado de los libros. El dueño conoce a la perfección todo lo que tiene y además es una grandísima persona. Hay muchos gatos por todos los lados, súper bien educados!
Está de camino al monasterio y es una parada ideal para encontrar algo único.

Escribe una reseña



Calificación general: