18 febrero 2024 15:19
Actividad donde el alumnado se ha podido acercar a los perros i aprender más cosas sobre ellos. La Baldufa y la Menta son extraordinarias.
11 febrero 2024 5:45
Arrastraba fobia a los perros desde mi infancia. Gracias a Alexia y su equipo he podido superar mi miedo. Hemos realizado sesiones del terapia asistida con perros especializadas en la fobia. Me ha ayudado a conocer mis emociones, saber predecir a los perros y conocerlos! Gracias!
16 enero 2024 17:31
Hemos hecho dos sesiones con Judith, genial! Enseguida hemos puesto en práctica todo lo que nos ha enseñado y super buenos resultados! Estamos muy contentos, Zeus ha mejorado en lo que necesitábamos trabajar. El trato estupendo, cercano, directo y disponibles para cualquier duda o aclaración! Dinero bien invertido, muchas gracias chicas
06 noviembre 2023 11:39
Ens ha agradat molt, ens ho han explicat super bé i els gossets també super bé. És una bona activitat per nens i nenes petits
03 noviembre 2023 21:51
Ha sigut una experiència molt bonica on els nens i les nenes han après molt i els hi ha encantat!
23 octubre 2023 16:24
Avui hem gaudit del taller emocional a càrrec de Link a dogs a la nostra escola.
La Paté i la Mona ens han demostrat que els gossos també senten les emocions i les expressen a la seva manera, i com d'important és saber-les identificar per crear un vincle sa entre nosaltres!
Ha estat una experiència molt significativa pels infants, qui estan aprenent a expressar i identificar les seves pròpies emocions, (així com les dels iguals) per tal d'aprender a gestionar-les correctament. Estem segures que repetirem el més aviat possible.
Mil gràcies!
22 septiembre 2023 7:39
He tenido el gusto de trabajar con ellos en el centro de PC (parálisis cerebral) con adultos. El trabajo con ellos ha estado bien estructurado, con una colaboración interdiscplinar (psicóloga del centro) y juntos hemos conseguido mantener a nuestros usuarios en constante dedeseo de aprender y didfrutar de la comunicación con el perro. Sorprende ver reacciones en personas basales, el contacto con el animal. Pero todo ello es posible por los profesionales que hay detras de cada perrete! Es una terapia que aporta muchoa cosas buenas a todos los niveles.
01 junio 2023 8:38
Las educadoras muy atentas, los perritos muy buenos. Les encantó la sesión a los niños. Muy recomendable
05 mayo 2023 20:11
Molt bona activitat
Als nens i nenes de classe els hi agradat molt realitzar l'activitat amb els gossos
11 abril 2023 23:26
L'activitat s'ha fet a l'aula de l'escola i els gossos han estat molt tranquils. Les explicacions i materials utilitzats han estat adequ
ats a les característiques de l'edat i al temps d'atenció dels nens/es. Molt bona valoració.
31 marzo 2023 19:16
Vaig assistir a un dels seus tallers d'educació emocional perquè volia fer un treball sobre el tema. Em va encantar, la manera que tenen de fer el taller i la forma de fer partícips a tots els nens al taller. Fan una feina meravellosa i poc reconeguda.
29 marzo 2023 12:12
Molt bonica! Els alumnes han participat en tot. Les explicacions adequades a educació infantil.
22 febrero 2023 19:27
L'equip es va mostrar molt flexible i facilitador durant el procés de preparació dels tallers; es van adaptar ràpidament a un imprevist que nosaltres vam tenir.
El tracte de les professionals va ser molt amable i proper, i els gossos es van mantenir tranquils en tot moment.
Els nens i les nenes de l'escola van gaudir molt de l'experiència.
Moltes gràcies per la vostra feina!:)
21 febrero 2023 17:46
Una activitat molt interessant i divertida per treballar a l'escola. Ensenyar als alumnes a respectar i a cuidar els animals.

Escribe una reseña



Calificación general: