15 marzo 2022 12:42
L'Eduard i tot l'equip LinkBig són grans professionals. He adquirit un nivell de consciència i un impuls en el meu procés de transformació personal increïble. Totalment recomanable per a qualsevol procés psicològic/terapèutic personal ó professional que vulguis dur a terme.
15 marzo 2022 2:51
Eduard y su equipo son grandes profesionales y grandes personas, además hacen todo desde el amor y eso garantiza el éxito de sus acompañamientos tanto a nivel individual como grupal. Mi experiencia con ellos ha sido de mucho valor. ¡Felicidades equipo!
17 febrero 2022 13:38
Nos pasamos la vida escuchando la típica frasecita de. "Tienes que vivirlo para entenderlo" pero creo que ahora comprendo a que se referían, para mi, tener la experiencia Linkbig ha sido un antes y un después en mi vida, definiría lo vivido como; Enriquecedor, progresivo, corazón y mucha consciencia.
A día de hoy sigo viviendo cosas en mi día a día que me recuerdan lo aprendido, eso me permite seguir creciendo en muchos aspectos incluso después de la experiencia con este gran equipo, y hablo de equipo porque si tenéis la oportunidad de conocer a cada miembro de ese gran engranaje os llevareis increíbles vivencias y sobre todo espero que las sintáis desde el corazón

Sin duda recomiendo que os pongáis en sus hábiles manos o mejor dicho mentes, disfrutad de todo lo que os pueden aportar y animaros a retaros, porque de esas inquietudes surgen los mejores cambios.

PD: Tal y como empezó esta reseña. Tienes que vivirlo para entenderlo <3
01 febrero 2021 0:49
Eduard es todo corazón y un gran profesional. El mejor para acompañarte en tu proceso, estoy muy agradecida con él.
04 agosto 2020 5:38
Hay personas en este mundo, que nada más conocerlas, puedes sentir que tienen algo especial y Eduard es una de esas personas. Prueba a conocerlo y no te dejará indiferente.
Gracias por expandir nuestra mente y mostrarnos las herramientas para ser la mejor versión de nosotros mismos.
29 julio 2020 0:48
Fantàstica experiència amb l'Eduard! Tenia referències d'ell i sé que he encertat plenament. Ell fa que el camí sigui més senzill i amable. Li estaré eternament agraïda
07 marzo 2020 16:12
Ha sigut un plaer treballar amb tu, t'agraeixo cada moment i cada feina feta, la teva paciència i la teva determinació, ara veig el món d'una altre manera. Moltes gràcies.
07 enero 2020 14:00
Tracte molt proper i professionalitat immillorables. El millor equip per a ajudar-te a evolucionar personalment i a créixer professionalment. I un gran plaer haver-los conegut!
27 diciembre 2019 22:28
Ha estat la meva primera experiència en aquest tipus de formació i la veritat és que he quedat captivat pel bon tracte, professionalitat i bon fer de la Roser i l'Eduard. Grans persones!
27 diciembre 2019 19:33
Hola! Ho recomano a tothom, gent professional i amb un tracte exquisit:)
Una experiència molt recomenable m 'ha permès descobrir parts de mi que no coneixia i m' ha empoderat davant de nous reptes.
26 diciembre 2019 13:18
La veritat és que l'experiència amb l'equip de Linkbig ha estat molt enriquidora a nivell personal i professional. Ha sigut un procés de repte constant i gens fàcil en alguns moments. Posar-te a tu mateix en una zona desconeguda i desafiant que m'ha fet crèixer.
13 diciembre 2019 3:15
El gran secret de la Roser i l'Eduard és el seu encant. Des del primer moment són afables, atents i amb un tracte molt proper i humà. Estant amb ells tens la sensació d'estar parlant amb un bon amic, amb l'afegit que, al final, descobreixes aspectes de tu mateix que ni imaginaves que podries tenir. Acabant formant una petita part dins la teva ànima que t'ajuda a créixer com a persona.
06 diciembre 2019 8:05
La Roser m’ha obert les portes a l’autoconeixent. Juntes hem passat per muntanyes russes, camins pedregosos i he anat trobant respostes mica en mica. Ha estat la meva sherpa durant un llarg temps. Gràcies per existir!
30 noviembre 2019 13:54
Ningú com la Roser, per acompanyar-te, entendre’t i ajudar-te en aquest camí de l, autoconeixement, la superació d, un mateix i la nova visió de la vida (la meva mateixa, després d, un trauma molt dur que vaig passar).
Abans d, ella m, havia gastat fortunes en psicòlegs, terapeutes i mil especialistes més. (alguns d, ells només preocupats perquè fessis quantes més visites millor). I depenia totalment dels fàrmacs per poder aguantar el dia a dia. (no veia la llum al final del camí).
Gràcies per tot Roser! Mai podré agrair-te tot el qué has fet per mi! Per fi torno a somriure! Per fi torno a ser jo! ️
29 noviembre 2019 20:05
La Roser ens va fer sessions de coaching quan vam començar el nostre projecte empresarial. Va ser una experiència que no oblidarem! Ens va ajudar a enfocar el nostre projecte d'una manera molt més eficient i a treballar valorant molts factors que potser no haviem considerat abans. Les sessions eren molt interessants i la Roser encomana la seva passió i entusiasme! Moltes gràcies Roser;)
29 noviembre 2019 10:26
Una experiència molt enriquidora personal i professionalment parlant. L'objectiu del taller, que era cohesionar l'equip de treball, s'ha aconseguit plenament.
Els conductors del taller, la Roser i l'Eduard, són genials.

Escribe una reseña



Calificación general: