13 septiembre 2023 19:52
És un centre on et sents acollit i a gust. Format per un equip de professionals propers, constantment actualitzats amb els tractaments que ofereixen i coordinats entre sí. Quina sort tenir aquest centre al Berguedà!
13 noviembre 2022 16:26
La Ruth ens ha ajudat molt amb el nostre fill. És una excel.lent professional i va connectar de seguida amb ell, a través de la pintura i l’art. Gràcies Ruth per fer-ho tan fàcil! I a tu, Anna, per tot el suport que ens has donat. Quines grans professionals que sou!
06 agosto 2022 22:11
Estem molt contents amb l'ajuda i acompanyament que ens va donar LIPSI un cop van diagnosticar a la nostra filla de dislèxia. Les hores invertides treballant aquest tema han donat bon resultat, ara com ara la nostra filla ha superat les PAU i començarà els estudis universitaris. Gràcies Anna per la teva ajuda, estem molt contents d'haver-nos posat en contacte amb tu.
31 diciembre 2021 3:15
Anem regularment en aquest espai, tant en sesión de logopèdia com en osteopatia, és així per què vam buscar les millors referencies regionals en aquestes especialitats i així és. Deixant a part que el meu fill va content a les cites on ha fet un gran vincle i que l' espai és agradable i cuida't al detall, el més important és el seguiment i la professionalitat que ens proporciona el personal de Lipsi.
22 marzo 2021 11:27
Vam notar que la Vinyet confonia un parell de lletres i a l'Ipsi van detectar que tenia dificultats en l'aprenentatge d'accés a la lectura. Hi havia certa lentitud i cometia errors que li comprometien la comprensió i el plaer per la lectura pel sobreesforç que li comportava. Ara ja té una lectura més fluida i pot afrontar millor el curs. Se sent més segura en ella mateixa quan llegeix en veu alta.
La metodologia de l'Ipsi és molt profitosa.
28 febrero 2021 2:34
Sóc mestra i gràcies a trobar una bona professional en el treball logopèdic i derivar-me a un gran equip de foniatria i otorrino la meva difícil lesió de cordes vocals ha estat superada amb èxit!
GRÀCIES ANNA!
14 febrero 2021 23:08
Lipsi m'ha ajudat a conectar amb els meus talents i fortaleses. Treballar la proactivitat i responsabilitat i organitzarme de forma autònoma i afectiva
29 junio 2020 17:34
Vàrem contactar amb Lipsis perquè a l'escola ens van comentar que el Max podia ser dislèxic. En tot moment Lipsis en va acompanyar i assessorar sobre quins passos seguir i després d'un any estem molt contents amb el resultat, el Max ha descobert el plaer per la lectura, ja que aquesta és molt més fluida, està molt més segur d'ell mateix a l'hora de llegir amb veu alta i fins i tot ha guanyat el premi de poesia de Sant Jordi, ;-) L'Anna és una gran professional que posa totes les eines que té a l'abat al servei dels seus pacients.

Escribe una reseña



Calificación general: