12 febrero 2024 14:42
LLar d'infants familiar y con un personal increible. Estamos muy contentas de haber elegido Els Xumets para nuestra hija.Desde el minuto 0 se han volcado en ella, en su adaptación y en su evolución.Hay muy buena comunicación y tienes mucha flexibilidad para todo lo que necesites.Estamos encantadas con todo el personal.Son todas unas chicas encantadoras.
02 enero 2024 5:58
Una guarderia muy familiar y cercana. Hemos tenido a los dos niños, 5 años en total y siempre nos lo han puesto muy fácil desde los Xumets!
26 agosto 2023 10:06
Sólo puedo felicitar y agradecer al gran equipo que sois, los 5 meses que ha estado mi hija ha sido muy feliz, autónoma y ha experimentado con todo tipo de actividades de las cuales ha salido muy reforzada, en esta pequeña escuela los niños/as tienen nombres y se les respeta en todo momento sus tempos con cariño y vocación
25 mayo 2023 15:50
Es la millor llar d’infants del poble nou.
Molt familiar.
La Beth anava molt contenta. Va aprendre moltes coses i cada una de totes les professores que hi ha són carinyoses bones i súper professionals.

Les nits a la guarde eran súper emocionants per a la Beth.

La recomano al 100%

Gràcies a totes
12 abril 2023 9:42
En resposta a Bel gomez: primerament, dir-li que les families afectades, tambe som del barri de tota la vida.
Voste, esta prejutjant uns fets que desconeix.
Que a la propietaria li convingui relatar una historia no vol dir que sigui certa. La certesa es troba en els informes de professionals imparcials, que son les uniques opinions amb validesa. La resta son especulacions innecessàries.
Per acabar, li recordem que els drets del infants prevalen a la reputacio d'un negoci.
16 marzo 2023 19:26
Estic súper contenta!
Es com una gran familia, les mestres son com “les tietes i cosines”, et sents a casa!
26 febrero 2023 4:05
Hem portat al nostre fill i hem quedat molt contents, l'han tractat super be, tenen bons horaris. Molt agraïts de l'Enia i tot l'equip
14 octubre 2022 7:14
Bones profesionales i qualificades.
Conec a la direcció de fa anys, i té molta experiencia.
Si et pares a la porta un matí, veureu el tracte carinyos que donen als nensi nenes.
El que no està bé, es que perquè un pare hagi tigut algún problema amb la direcció, no amb l educació del seu fill, ni amb el trate amb les mestres, faci que els seus amics escriguin resenyes negatives.
Esteu jugant amb el prestigi d uns professionals.
08 septiembre 2022 18:28
Estamos muy contentos con la experiencia en Els Xumets. Lástima que nuestro peque solo haya ido un año, porque se nos ha pasado muy rápido. Valoramos muy positivamente la accesibilidad, cercanía y cariño de todo el personal, que nos han hecho sentir que formamos parte de una gran familia. Las instalaciones son muy correctas, muy céntrico en Poblenou. Comunicación centro-familia muy fluida. Relación calidad-precio muy buena. Lo mejor ha sido ver lo contento y motivado que ha estado nuestro peque a lo largo del año y todos sus progresos. Muy recomendable. Us trobarem a faltar!
01 septiembre 2022 15:34
100% recomendada, mis 3 hijas han asistido a la Xumets desde los 5 meses hasta los 3.5 años y les estoy eternamente agradecida por el excelente trato y cariño con el que cuidan a mis peques, los horarios son super flexibles, la comida es casera y saludable pero lo que destaca sobre todo es que cuidan de los niños como si fueran sus propios hijos.
Muchas gracias chicas!
20 julio 2022 17:46
Sembla mentida que aquest negoci x guanyar punts es vagin inventant contes falses i així enganyin a les famílies que vulguin apuntar-se.
No recomano aquesta llar d’infants per res del món!
19 junio 2022 6:46
Per mi la millor llar d'infants del barri. Totes les educadores de 10, molt carinyoses i respectuoses amb els petits. Amb un programa pedagògic al darrere molt potent i maco, però sempre des de el joc. La nostra filla estima moltíssim a la seva educadora dels dos últims anys, la Ilenia, i nosaltres sempre l'hem deixat molt tranquils sabent que estaria molt ben cuidada i atesa. Com a plus, tenen cuina pròpia i compren al mercat molt del menjar, la meva filla sempre deia que estava tot molt bó!
05 junio 2022 7:42
Fantastico. Un gran equipo de profesionales entregadas al cuidado de los peques. Muy recomendable. Muchas actividades y un trato exquisito con los más pequeños de la casa
28 mayo 2022 9:09
100% recomenable, Nosaltres portem el nostre nen desde els 6 mesos i estem encantats.
Tot l'equip docent es encantador i sempre esta atent a tot.
Les activitats son genials i fan participar a les families.
Veure al meu fill feliç es el millor per Nosaltres.
13 mayo 2022 9:54
El més important quan confies els teus bebés a una escola bressol es saber que els teus fills estaran com si fossin a casa, amb persones que els estimin, els cuidin, els alimentin i proporcionin tot el que tu els hi donaries.

Saber que la meva filla esta als xumets cuidada com a casa fa que estigui tranquila, cada matí va feliç a l'escola, quan veu a la Ile, la Imma o la Vane els hi dona abraçades i petons, i quan vaig a buscar-la sempre trobo un ambient tranquil i acollidor.això demostra l'amor que reb cada dia per part de les grans professionals que formen part de l'escola.

Sempre estan renovant el material educatiu, cada dia fan una activitat diferent que desperta la curiositat, psicomotricitat, l'aprenentatge de colors, formes, diferents textures, olors.sempre estàn fent coses noves. Tenen moltes joguines i contes amb els que disfruten.

El menjar el fa allà mateix una cuinera, tenen un menú molt equilibrat, en el que les verdures i la fruita no falten mai, el dia que hi ha sopa per dinar em quedaria jo també! (Quina oloreta.)

La meva filla petita va desde els 8 mesos i en tot moment m'he sentit acompanyada en l'evolució de la petita, va ser la Imma que ens va animar a treure el panyal per explemple, ja la veia preparada i gràcies a ella i els seus consells tot va anar rodat.

Gracies per tot noies, us donaria 10 estrelles si pugués. Sou les millors.
08 mayo 2022 2:12
La mejor guarderia de poblenou.
Muy familiar, estamos encantados con todo el equipo.
Muy recomendable

encantados

0os encata
01 mayo 2022 9:27
Un espacio seguro, con materiales didácticos y divertidos. El personal entregado a su trabajo, que demuestra su pasión y profesionalidad en cada actividad que realizan.

Mi sobrina siempre sale contenta
26 abril 2022 22:05
M’agradaria esmentar varis espectes referents a aquesta ‘guarderia’ i NO escola bressol. La coneixem bastant perquè som del barri i les meves nenes varen estar un sol curs.
Aquesta guarderia no es el que era abans.
Han cambiat tot el personal, les noies i noi que hi havien abans eren una passada, gent jove, amb ganes, amb actitud, ara pel poc que sé i m’han dit hi han unes cuantes antigues i els demes nous.
No recomano aquesta guarderia pel fet de que quan anava a buscar a les nenes, sempre hi havien 2 profesores cridant als nens de males maneres, en concret encara continuen allà. Son les dues morenes.
El tracte es nefast, poder aquestes persones s’haurien de dedicar a un altre ofici perquè està clar que treballar amb nens es vocacional i aquesta feina no està feta per a elles.
Tambè, moltes vegades ens trobàvem situacions incòmodes com que no respecten les necessitats bàsiques dels nens en quant a menjar, la noia morena els obligava a menjar, mes d’un cop l’havia vist com forçava als nens a menjar. Lamentable!
Poc profesional, poc vocacional, poc ètic!
Se m’oblidava esmentar que les professores a part de cridaneres amb els bebés, son poc humanes, estan desmotivades i els crits que fan es senten desde el carrer!
Lamentable
15 abril 2022 13:01
La reseña:

Antes de que conteste la directora que no ha tenido ningún niño mío en la guarde, ya contesto yo: no ha ido no, pero mi sobrino si. Y tengo que decir que pongo una estrella porque no puedo poner un cero. Instalaciones, antiguas, peligrosas, juguetes rotos, desorden, todo obsoleto. Profesoras: siempre con el móvil en la mano, desmotivadas, gritan a los bebés y niños, siempre sentadas. Te entregan a los niños como pordioseros, llenos de mocos, sucios.muy mal. Esto no es una crítica destructiva, al revés quiero ayudar a los padres que estén dudando si llevar a sus hijos allí, que no lo hagan, ojalá hubiéramos sabido muchas cosas antes de apuntar al niño. Y a ver si así se ponen las pilas e invierten en recursos y vocación.
01 abril 2022 3:24
Lamentable el trato que dan a las criaturas!
Someten a los niños a la obediencia a traves del miedo. A las familias que valoran el bienestar emocional de sus pequeños, no los lleven a este lugar!
28 marzo 2022 0:36
Falta total de empatia hacia los bebes. Sin vocacion, ni interes en las necesidades de los pequeños. Sin duda, la peor opcion del barrio.
24 marzo 2022 13:25
El nostre peke va des de els 5 mesos sens dubte la millor del barri. Tot el personal molt atent carinyós amb els infants.
Se li nota la cara de felicitat quan les veu.
Teníem molts dubtes quan el vem inscriure però, ara sabem que va ser la millor desició
11 marzo 2022 12:33
Encantada, nos costó hacer el cambio de guardería y nos decidimos por ellos. Fueron súper atentas me encanta porque puedes entrar en cualquier momento y ver a los peques como a las profesoras cómo interactúan. Siempre me ponen al día de sus cambios, han echo muchos cambios y recomendamos a las chicas! Lo dice todo cuando vez al peque como las quieres!
Seguir así!

Escribe una reseña



Calificación general: