26 noviembre 2021 9:34
He estado 4 años seguidos llevando a mis dos hijos y la pena es que no dure más esta etapa! No pude elegir mejor, mis hijos ADORAN a las profes y nosotros los padres igual!
13 noviembre 2021 1:56
Imagiaros si tienen años de experiencia, que yo fui a Mafalda cuando era pequeña y en cuanto he tenido a mi hija no he dudado en llevarla a ella también. Ha estado en Mafalda casi 3 años y no puedo estar más contenta de lo bien que ha estado mi hija allí. El equipo es profesional y está totalmente cualificado, además de el trato humano que tienen, son todas un amor. Mi hija ha empezado la escuela infantil este curso y el cambio ha sido muy fácil para ella ya que en Mafalda ha aprendido muchas cosas que ahora le están sirviendo en su nueva escuela. Todavía me pregunta por sus profesoras de Mafalda porque las quiere infinitamente y sinceramente, a que madre no le emociona eso? Eso es señal que, sinceramente, en Mafalda hacen un muy buen trabajo. Siempre ha estado muy bien atendida y si necesitaba cualquier cosa podía hablar con las responsables y me ayudaban en todo. Recomiendo Mafalda al 100% y con los ojos cerrados gracias por tanto!
01 noviembre 2021 18:17
Molt bona llar! Les noies estupendes, agradables, carinyoses i molt professionals amb els nens. Una llar molt neta i molt ordenada. Un tracte proper i empàtic. Repetiria mil vegades!
31 octubre 2021 11:52
Enveja. Han acabat fent q molts pares ens quedem sense la nostres fills on volguem. Amb denúncies sense solta ni volta cap a altres centres. No penso portar a les.meves nenes en un lloc com aquest.
29 octubre 2021 3:58
Excel·lent treball de totes les noies que treballen, els nens no poden estar en millors mans, sens dubte els tornaria a portar a aquesta llar d'infants.
13 octubre 2021 14:39
Llar d'infants amb un equip de professionals inmillorable. Vaig portar els meus dos fills desde els 4 mesos i no puc estar més satisfeta. Els nens encantats i nosaltres com a pares molt i molt tranquils de saber que estaven en les millors mans.
Sense cap dubte la millor opció per els meus fills.
Equip! Us trobem molt a faltar.
06 julio 2021 22:15
Dejan que desear en la atención a los niños, al cuidado de chicas con poca experiencia. Muchos niños para poco personal. Poca visibilidad de tus hijos al no poder entrar. Mal sistema metodológico y educativo. Mala atención, etiquetan a los niños, según su forma de ser, como mister callado, mister vergüenza etc, y se pasan con los precios del material y cuota, un abuso.
22 mayo 2021 1:29
Fa molts anys que es dediquen a l'educació infantil. És un lloc encantador, ampli i lluminós, amb un gran pati ple de joguines. Fan moltíssimes activitats, i el tracte és molt proper i familiar. El personal és excel·lent, és nota que estimen els nens.
06 junio 2020 1:19
No puc estar en més desacord amb tu Sara B. Em dóna la sensació de que has tingut un problema personal. És una empresa molt seria amb gent totalment titulada i amb molts anys d'experiència. El teu comentari és voler fer mal per no res. Abans de parlar malament assessorat del que dius. Jo no puc estar més contenta de Mafalda i d'haver tingut un tracte excepcional amb tot l'equip. I això de que s'atiqueta als nens no se d'on ho has tret perquè és totalment fals. Animo a tothom a que porti els seus fills a Mafalda, ja qué es el millor lloc on poden anar.

Escribe una reseña



Calificación general: