17 abril 2024 11:45
Ja fa un temps que el meu fill va deixar el Saltiró però encara és ara que ens demana veure els vídeos de quan hi anava. Nosaltres en tenim un record excepcional, no és fàcil deixar un nadó de 6 mesos però des del primer moment ens vam sentir segurs i acompnyants per totes les professionals que hi treballen.
Un gran grup de professionals que es preocupen pel benestar dels infants i per acompanyar-los en aquestes primeres etapes tant importants.
15 abril 2024 4:25
La nostra experiència no va ser gens bona: educadores rígides, d'una altra època, poc respectuoses amb el temps i la singularitat de cada nen. No hi ha cap procés d'adaptació on les famílies puguem acompanyar als infants gradualment i són intransigents en qüestions tan minses com demanar que el nostre nadó no dugués sabates dins de l'aula! (per posar un petit exemple de moltíssims.). Només els interessa fer milers de fotos i sobreexposar amb dubtosa ètica als infants a xarxes, per fer clients i vendre fum. Els vam patir un curs i prou, i ara estem a una altra llar on se'ns acull de debó i el nostre fill va molt més feliç.
15 noviembre 2023 21:05
Mi experiencia en el Saltiró fue la mejor, es sin duda una guarderia con excelentes personas e instalaciones, que ademas de cuidar a mi hijo le enseñaron y acompañaron en todos los procesos, sus actividades tanto dentro como fuera del aula fueron geniales, en todo momento senti que mi hijo estaba en las mejores manos.
17 octubre 2023 1:17
Super buena guardería hay una energía increible, l@s profes super involucrados. no sólo los cuidan ( como en otras guarderías que había probado antes) sino que les enseñan tienen un programa precioso educativo y de salidas y además se NOTA MUCHO que los quieren estoy encantada de como tratan a mi niño. Desde las profes, directora hasta la cocinera. Entras por las mañanas y huele fenomenal a comida casera. Otra cosa que me encanta es la aplicación que tienen en todo momento se lo que hace lo que come o lo que duerme Mateo.estoy encantada está llar es espectacular 100x100 recomendable
10 agosto 2023 15:14
Super buena guardería para educar a tus hijos. Hacen un montón de actividades diversas y culturales. Profesoras con experiencia y muy buen trato. Mis dos hijos siempre han ido encantados. 100% rwcomendable.
07 agosto 2023 7:22
Fa uns mesos que vam decidir confiar en la Llar d’Infants Saltiró perquè ens acompanyessin en el creixement (a tots els nivells) del nostre tresor més estimat. No és fàcil fer aquesta elecció i a dia d’avui, a les portes d’acabar aquesta etapa, estem segurs que no vam poder escollir millor.
Gràcies per mimar-nos tant, per ensenyar-nos tantes coses i per fer que tinguem un record tan bonic d’aquest temps al vostre costat.
El Max us estima molt, i això és la mostra més evident del vostre èxit.
28 julio 2023 9:20
Ara que això ja s'acava, només podem agraïr a tot l'equip del Saltiró l'acompanyament que ens han fet aquesta anys. Hi ha tanta passió, formació i dedicació en tot el que fan, es converteixen en una prolongació de les nostres llars, i es que allà ens sentim como si fós casa nostra. Primer amb el nostre fill, i ara no hem dubtat de repetir amb la petita. Van tan contents, son tan feliços allà. Que ara només tenim la pena de marxar.
Sempre recomanarem aquesta llar d'infants, les millors mans (acollidores i molt experimentades) on deixar els nostres fills.
Encara amb la il.lusió d'anar a l'escola dels grans, sempre us trobarem a faltar, però como dieu, per la Rambla ja ens veurem!
06 mayo 2023 12:11
Les nostres dues filles han passat pel Saltiró i sens dubte, és una gran tranquil·litat saber que estan en les millors mans. L'equip de mestres és molt nombrós, i el tracte que reben els infants és professional però alhora carinyós, respectuós i empàtic. Fan moltes activitats per divertir, educar i motivar als petits. És una segona casa pels infants.
15 abril 2023 11:13
Gran equipo profesional+humano muy preparado y motivado. Mi niño pide ir a clase cada mañana porque se lo pasa genial. Y hacen muchísimas actividades, tanto dentro como fuera del centro. Ah! Y las instalaciones están diseñadas para niños y sus necesidades, como si lo hubieran hecho ellos mismos.

Y porqué no decirlo, me lo pasé genial haciendo de dimoni pelut en la obra de Els Pastorets
11 marzo 2023 17:39
Estem molt contents. La nostra filla des de el primer dia, va feliç i veiem com s'estima a les seves mestres. Qualsevol etapa d’un nen es important, però teníem certa por, per allò de ser la primera vegada que sortiria de casa a un entorn desconegut, i d’ençà que vam començar a interactuar amb la llar i amb les mestres i com des de el primer dia els tracten com a personetes. Ens fa una mica de pena que aquest sigui l’últim any.
Merci a totes les mestres del Saltirò!
10 febrero 2023 21:56
És una llar on hi ha molt bon ambient i les coses que es treballen amb els infants, que son moltes, sempre tenen un motiu. Res es fa perquè sí. La recomano del tot!
09 enero 2023 5:08
El Saltiró és la "LLAR D'INFANTS DEL CENTRE DE L'HOSPI". I ho poso així en majúscules perquè quedi clar i explicat! Per mi la millor llar del món, sobretot pel seu equip i la vocació i alegria amb que ho fan tot.
06 enero 2023 14:13
Fa 30 anys que els meus fills van anar a aquesta escola i encara en tinc un bon record. La manera en què ho fan tot i cuiden dels infants és excel.lent. Una escola petiteta i arrelada al barri que guarda la nostra cultura i tradicions. La millor elecció que vam poder fer quan els meus fills eren petits.
25 octubre 2022 20:41
Estamos muy contentos de haber elegido Saltiró para Lucas y nos da una pena tremenda que haya terminado esta etapa. Ha estado tan bien y nosotros con la tranquilidad de dejar a nuestro hijo en las mejores manos. Todas las actividades, seguimiento del peque, relación familia- escuela, todo estupendo. Muchas gracias por hacer feliz a nuestro hijo os recordaremos siempre!?
08 julio 2022 11:43
Ens va costar pendre la decisio de portar la nena a una guarde pero vem fer una tria hi sens dubte la que mes ens va agradar per molts motius va ser el Saltiró, quan vem entrar per primera vegada uff va ser emocionant com ho tenien tot decorat es notava per tot arreu l'amor i dedicacio que possen.
Estem super contents de veure a la nostre filla, la Elisenda, anar contenta cada dia, els videos, fotos que ens van enviant.una cara de feliçitat que reflexa lo be que s'ho passa, es nota que allà està agust i es troba cuidada.
Cada una de les eduadores i educadors son extraordinaris, son una pasada. La deixem cada matí amb molta tranquilitat i confiança,
la recomano amb la mà el cor.
04 julio 2022 8:18
Nunca tuvimos dudas en elegir esta guardería para llevar a nuestra hija,
, estamos muy contentos en todos los aspectos, la dedicación que tienen para todo es increíble, cada uno de sus integrantes cumple un papel excepcional, GRACIAS! La recomiendo a todos los papis que buscan un lugar donde dejar sin preocupaciones a sus peques, aprenderán tantas cosas que os dejarán boca abierta.
24 abril 2022 3:45
Molt recomanable. La meva filla va ser molt feliç en aquesta llar d'infants. Realitzen moltes activitats per estimular els infants.
Per mi va ser com una familia més.
16 abril 2022 9:29
Que contentos estamos, dejar a nuestra pequeña en la guardería y que le reciban con mucho amor y ella se quede contenta nos alegra mucho más contentos no podemos estar?
11 abril 2022 6:56
Vam portar a la Judit (18anys) i la Clàudia (15anys) al Saltiró des-de que tenien 10 mesos, i va ser la millor decisió que van pendre! Tot el que envolta la llar i per sobre les seves educadores son excepcionals. És totalment recomanable i molt professionals!
09 marzo 2022 12:36
Formen un equip fantàstic. Sense dubte repetiriem. Els valors que traslladen als infants son una base fantàstica que els ajudarà moltissim. Estem molt agraïts!
21 febrero 2022 21:46
El nostre fill va fer els seus primers aprenentatges aquí i estem molt contents. Encara conservem moltes amistats i els professors son un encant amb els pares i fills. Molt recomanable i molt professional.
06 febrero 2022 20:26
Ja fa uns anys que el nostre fill, el Martí, va venir al Saltiró. Però sempre que passem per davant de l'escola recordem tot el que hi va viure (i tot el que hi vam viure a través d'ell i a través de les activitats participatives) i ens omplim d'emoció. El millor dels nostres encerts va ser escollir el Saltiró. Molts records a totes i a tots, i especialment a la Mari Carme.
19 julio 2021 20:40
Ara fa dos anys que la gran va sortir del saltiró i ara portem les dues cada matí a la petita que va super contenta i feliç i he de dir que quan vam escollir el saltiró no vam buscar cap més, des del primer moment ens va agradar el seu projecte, les instal·lacions (sempre nétes), la cuina de la Juani, tot, Les nostres filles sempre han anat contentes i amb il·lusió, la gran encara recorda els contes de la Rut, la caseta de fusta, el super vaixell de la classe dels vaixells, les colònies a la granja escola (aquest any no ha pogut fer i les recorda amb molta il·lusió), ens queda un any per acabar de disfrutar de la família del saltiró. Seguiu així ho esteu fent genial!
11 julio 2021 23:42
Vaig tenir la sort de que la meva mare ens portés a les meves dos germanes i a mí de petites a la escola antiga, la que hi había en el mateix lloc abans d'aquesta.
Una escola amb unes portes enooormes i una entrada amb bancs de pedra.plena de fusta barnissada, racons de color vermell i quadrets, el gran vaixell, també de fusta, amb tobogán que ara està a la classe dels "Vaixells". Així la recordo.
La meva familia va estar ta contenta que en el meu pensament va quedar la idea de portar els meus futurs fills si visqués a L'Hospitalet.
Doncs així ha sigut, els meus fills hi han estat a l'escola, ells feliços i nosaltres molt més!
És més que una escola, és una familia dedicada als nens i nenes, a fer-los crèixer amb carinyo i alegria, amb autonomia i llibertat.i sobretot amb molts contes i petons!
La dedicació de l'equip sencer és meravellosa, sempre imaginant coses diferents per emocionar i ensenyar amb creativitat als petits!
Per sempre agraïts!
06 julio 2021 4:40
De petit vaig ser alumne del Saltiró, i bé, direu, fa massa anys com per recordar res, però. Sí, si que recordo: l'escalf, els olors, la sensació d'estar protegit i al mateix temps lliure. Grans records i sensacions del Saltiró!
25 junio 2021 9:16
Com a tieta no puc estar més orgullosa de que les meves nebodes hagin vingut al Saltiró. Va ser una època molt maca i la vaig viure intensament amb elles, ja que jo era qui les duia i les recollia a l'escola. Veure el què feien a través de les xarxes, el que m'explicaven els seus pares i, sobretot, el contentes que hi anaven, va robar-me el cor.
17 mayo 2021 15:26
En un bon lloc del centre, amb unes instal·lacions modernes, amb un equip fabulós i una història de molts anys: Parlem del Saltiró!
26 abril 2021 0:19
El Saltiró és un referent pel que fa a la cura dels més petits de la casa. Ja fa molts anys que treballa, amb el seu excel·lent equip, en la creativitat i motivació dels infants. La gran complicitat entre tots —nens, mestres i pares— marca la diferència amb altres llars que he conegut. Animo a qui estigui interessat a visitar-la i veure per ell mateix les virtuts del seu projecte pedagògic.
24 abril 2021 21:52
Una llar d'infants on els nens i nenes no troben límits en el seu procés creatiu. Les mestres són un referent responsable i afectiu per a tots els infants que tenen la sort de formar part d'aquest projecte educatiu.
22 abril 2021 16:21
Es la millor elecció que hem pogut fer, una llar d’infants acollidora, respectuosa amb els ritmes de cada infant, amb cuina pròpia, un projecte pedagògic incomparable i uns professionals impressionants.
Personalment, des del primer minut ens hem sentit part de la família de Saltirons i Saltirones i els nostres fills han vingut sempre molt contents a la llar. Només com a exemple, el gran ja fa un parell d’anys que no hi ve, però encara té molt present el Lila, les poca-soltades del carnestoltes, el país de la fosca, la granja escola, etc. I com a pares apreciem els valors i eines adquirides per el seu desenvolupament que sempre durà dins i que esperem que mai oblidi.
Us estimem tiets i tietes saltirones!
14 abril 2021 9:18
Impressionant com estan tirant endavant malgrat les dificultats que aquesta pandèmia genera i el poc suport institucional que reben aquest tipus de centres concertats.
Han comunicat molt bé amb les famílies, estan sent molt prudents amb els costos i no han baixat la qualitat ans el contrari.
De les experiències dels nens i nenes, només heu de veure el web i els resultats que mostren que només son una petita mostra de tot el que fan.
Sou collonuts!
26 marzo 2021 10:39
Vaig tenir contacte amb la llar d’infants Saltiró ara fa 5 anys per desenvolupar-hi el meu treball de final de màster en prevenció de riscs laborals.
I algú podria pensar que això no té cap interès per a uns pares que busquen on dipositar el seu més gran tresor cada matí.

Doncs hi té MOLTA relació: vaig haver de fer un informe exhaustiu sobre les condicions de seguretat i d’higiene, del centre, entre moltes altres coses; vaig comprovar les baranes i els extintors, també que el terra no rellisqués, la qualitat de l’aire, la neteja de la cuina, els lavabos: com una patena. Tot impecable i a punt per a grans i petits. I el control documental: tots els papers en regla.

I mentre feia la meva feina m’anava imbuint d’aquell ambient màgic i d’aquella calidesa acollidora i hospitalària que tots volem per a la nostra mainada. I amb una atenció exquisida a l’arrelament a la nostra cultura.

No hi vaig arribar a temps perquè els meus ja eren adolescents, però si algun dia tinc nets, proposaré que els hi portin. Sense cap mena de dubte.
25 marzo 2021 14:57
Estic molt contenta d'haver portat el meu fill al Saltiró. Tenen una gran experiència amb la cura d'infants complementada amb un molt bon projecte pedagògic. Excel·lents instal·lacions, cuina pròpia i, el més important: el meu fill hi va molt content.
13 marzo 2021 20:55
La millor experiència pels nostres dos fills. Els nens i nenes es fan grans i aprenen en un ambient familiar, ple d'activitats i aventures.
Com trobarem a faltar la castanyera, el carnestoltes, el drac, la granja escola i els dinars de la Juani quan el petit comenci p3.

Escribe una reseña



Calificación general: