16 abril 2023 0:28
Cozy, comfortable and pet-friendly! Friendly staff, modern facilities and well-located. Highly recommended
03 enero 2023 15:29
Un dels millors coworks que he estat. Bon rotllo entre tots, espaiós, amb zones per treballar, reunions, descansar e inclús entreteniment per poder relacionar-se entre els altres companys de sala. Sens dubte fico 5 estrelles perquè no en puc ficar més.
19 diciembre 2022 12:08
Coworking Lleida es un bon lloc per a dur a terme els teus projectes i treballs, espai net amb bons serveis i companyia. 10/10
04 abril 2022 7:34
Sense cap mena de dubte, el millor cowork de Lleida! Ubicació perfecta al centre de la ciutat, recursos tecnològics per facilitar-te la vida, espaiós, cómode.i amb cuina equipada! En les diferents sales, decorades amb molt de gust, tot està cuidat al detall per aconseguir una atmòsfera de treball ideal. I el millor són els coworkers, que fan que l'ambient que s'hi respira sigui fantàstic! Un 10!
01 diciembre 2021 16:51
La ubicació és ideal, cèntrica i amb accesos fàcils. L'ambient de les sales és perfecta per a treballar i per a reunions. El responsable del co-work està atent a les necessitats i als detalls de forma personal.
10 abril 2020 16:12
El coworking ideal: combinación perfecta entre tranquilidad y buen rollo. Después de trabajar en varios espacios de coworking más grandes y oficinas compartidas más baratas, pero que no me daban tantas facilidades. Lleida Cowork ofrece un servicio profesional que me permite concentrarme en trabajar. Impresión y fotocopiadora incluida, buena conexión wifi, limpieza, espacios de reunión para encuentros más formales, recepción de paquetes. Es un lugar ideal para trabajar y hacer reuniones de trabajo.
01 abril 2020 15:26
Un cowork acollidor on es treballa molt agust, bon wifi, neteja i bon ambient. La sala de reunions perfecta per reunions formals amb clients. El millor coworking de Lleida!
10 marzo 2020 23:59
Lleida Cowork és un lloc ideal per treballar tranquil i treure feina. Tens tot l'equipament necessari per treballar. La persona que gestiona el co-working sempre està atent que no et falti de res. A més a més, és un gran lloc per conèixer gent nova i trobar idees noves.
18 diciembre 2019 6:41
La sala meeting room de Lleida Cowork es un espai agradable per reunir-se amb clients a la zona alta de Lleida. Sala de reunions tranquila i equipada amb aigua, cafès, infusions i pantalla per a presentacions. Totalment recomanable!
26 octubre 2019 17:14
Lugar perfecto para poner en marcha cualquier tipo de proyecto. Sitio afable, con todos los servicios y siempre con alguien dispuesto a ayudarte. Tienes tu espacio, sala de reuniones, cocina con nevera y microondas, cafes e infusiones. Todo incluido a buen precio.
15 octubre 2019 9:26
Lloguem la sala de reunions una vegada al mes i la veritat és que no hi falta de res, bona connexió wifi, sala de snacks amb cafè, té, fruita.i al centre de Lleida. Estem encantats!
14 octubre 2019 16:10
Se respira un aire muy agradable con professionales de diferentes origenes con unas instalaciones muy completas, recientemente han ampliado el espacio añadiendo cabinas para hacer videollamadas y una nueva sala de reuniones privada para las reuniones con mis clientes
23 agosto 2019 11:10
Espacio Perfecto para trabajos rodeado de profesionales muy comodo y buen ambiente, tienen los detalles que tendrías en tu propia casa pero con la ventaja de tener compañeros a los que consultar.
10 mayo 2019 17:30
Excellent coworking space. The working area is clean, functional and with natural light. Ideal for boosting your productivity. There is a kitchen and chill out area where you can get free tea, coffee or fresh fruit. It also has a play area that is great for having a break, I specially love this one! Everything is very well-designed and with a purpose. Another advantage of this coworking is its location, right in the city center where you can find lots of restaurants and shops. And the best thing of all is that it is packed with awesome people!
05 mayo 2019 16:01
Excellent coworking space, very close to the Old Town of Lleida.

Easy, 24 hour access, a friendly environment and comfortable furniture and kitchen area.

Very close to restaurants, a supermarket, and healthy eating options, as well as a stones throw away from an awesome cafe.

Very reasonably priced, especially considering how comfortable it is and how blindly fast the internet speeds are!

Highly recommended!
06 abril 2019 7:46
Un ambient immillorable al centre de Lleida. El coworking inclou cafè, fruita, infusions.t’hi trobes com a casa!
01 abril 2019 13:02
Llevo un tiempo en este coworking y he de decir que es el mejor en el que he estado:). El ambiente de trabajo es excelente y trabajas junto a unos profesionales fantasticos: D.

Escribe una reseña



Calificación general: