02 abril 2023 13:03
Lugar ideal para ir a buscar leña para la estufa y chimenea, y que os recomiendo ir entre semana, pues encontrareis menos gente y haréis menos espera para pesar el coche, cargar, volver a pesar y pagar…
04 diciembre 2022 1:06
Buen sitio para comprar leñas y el trato es magnífico. Debería poner una indicación orientativa más clara en la carretera
01 febrero 2022 11:36
Pesen el teu cotxe, tu fiques la lenya que vols al maleter, et tornen a pesar i pagues. Bé de preu. SI vols, ambé te la porten a casa.
10 agosto 2021 9:52
Lloc a evitar. Són bastant bordes, per començar. Vaig demanar assessorament per veure quina llenya portar perquè no es tinc ni idea i em van dir que hi havia una llenya que es consumia ràpid i l'altra que trigava més, i era verda. Em va semblar millor agafar la que trigava més perquè pensava que em duraria. El cas és que ens va vendre llenya verda que no sabíem que no només has d' esperar mesos fins que es pot fer servir sinó que sembla ser que pot arribar fins i tot a ser perillosa. No hi ha manera de que cremi perquè està humida però va passar i no ens van avisar, tot i que hi havia molta de molts tipus.

A més a més, és molt difícil d' arribar. No t' ajuden a fer res i t'has de refiar del preu que et diuen, perquè no veus enlloc el pes. Casi mai poso una estrella però aquest cop ho tinc clar, si pregunto és perquè no en sé i que m' assessorin.
23 julio 2021 9:19
Muy buen trato, buena leña y buenos precios. Calidad y variedad de leña. El camino no está demasiado indicado, al menos yo, me pasaba de largo. Has de pesar el coche antes y después de coger la leña. No es tan complicado como se ha comentado en otras opiniones. Moltes gràcies! Tornaré!
12 julio 2021 18:39
Bona llenya a preu més que asequible. Bon assessorament i amabilitat. Pesen el cotxe, carregues la llenya tu mateix i pagues: ràpid i a 0.16€/kg la llenya d'alzina i roure seca. Accés fácil amb vehicle. Molt recomenable.
25 agosto 2020 15:00
Força bé. Entres amb el cotxe, passes per la bàscula i desprès es un self-service: tens un munt de llenya i tu mateix t'agafes el que vols. Carregues el cotxe, tornes a passar per la bàscula, pagues (15 cèntims el quilo) i cap a casa.
Preu econòmic i el tracte agradable.
Es un self-service, això vol dir que t'embrutaràs les mans, la roba i el cotxe (Jo porto una lona de plàstic pel cotxe)
14 agosto 2020 1:26
Bon tracte i servei estil rural. Sense pijadas, càrregues pagues i marxes a preu rural. O eso o a la benzinera a pagar per 3
24 julio 2020 2:56
Muy buen trato!
Excelente leña y excelentes personas. De lo mejor que hay ahora mismo en el mercado.
Un saludo
19 julio 2020 12:03
Molt maleducats per telèfon. Un cop allà no recorden l'encàrrec, la cua molt desorganitzada i no t'ajuden a l'hora d'encabir la llenya en feixos per entrar al cotxe. Molt estret, pel que entrar i sortir és desesperant. Gens recomanable.

Escribe una reseña



Calificación general: