30 noviembre 2023 14:57
Visitar la botiga és un plaer per la disposició dels materials i la gran quantitat de "tresors" que hi tenen si t'agrada el món del dibuix. Però necessito dir que l'atenció és desagradable, em sap greu perquè jo hi vaig amb ilusió per descobrir i comprar nous materials i és més, trio anar-hi, enlloc de comprar-los per internet per afavorir el comerç local i familiar, però sembla que els molesti quan els demano assessorament i et fan sentir com si ja ho haguessis de conèixer tot. Segur que en el fons són bona gent però no tenen el tracte que espero quan vaig a comprar nous materials, que a més valen molts diners, se'm fa desagradable, m'agradaria un assessorament més pacient i amigable. Nose si tornaré, la veritat.
29 mayo 2023 8:41
A veces si no andas por las calles y vas siempre en coche no ves lo que hay alrededor, y eso nos pasó a mí y a mi hija, vimos esta librería ya que tanto ella como yo somos aficionados a la pintura, lectura y escritura, nos sorprendió el gran surtido de material que tiene de todas las clases para pintar y dibujar, el local en si es amplio y dividido en secciones una para cada menester, nos gustó, las encargadas muy amables en todo momento, volveremos.
18 enero 2023 19:37
M'encanta aquest establiment! Disposen de tot allò que es pugui necessitar de papereria amb productes de qualitat i tambè novedosos i originals per a fer regals. A destacar la gran experiència i professionalitat de l'empresa i la seva atenció.
27 marzo 2022 5:13
Tienda de toda la vida y el mismo trato al cliente. Perfecto¡!
Creo es el unico comercio en la ciudad tan completo en su oferta.
25 febrero 2022 6:30
Soc client de quasi tota la vida. Sempre he trobat lo que necesitava. Lo mateix en papereria, material tecnic de dibuix, pintures, colors, llibres, regals de qualitat. I les dues germanes son molt bones profesionals. Numero 1 en Lleida.
08 mayo 2021 8:15
Una atención excelente, gran variedad de libros, artículos de papeleria y artes gráficas. Amplia oferta en objetos de regalo de calidad.
16 noviembre 2020 10:11
Un espai preciós, amb productes de moltíssima qualitat i persones que coneixen molt bé el seu ofici. Atencions, amabilitat i eficiència.
20 diciembre 2019 17:32
Deseando que la bruja que atiende, se jubile y desaparezca para siempre. Es increible que alguien con tan mala leche esté de cara al publico. Lástima por que el lugar merece la pena.
18 septiembre 2019 9:13
Piscines agradables, a més tenen algo curiós i que em va agradar, un Racó kn poder agafar contes, revistes llibres i quan acabes tornar-los
25 junio 2019 18:38
Un lloc fantàstic on trobar tot el que necessites pel cole, oficina, taller d, artista i regals. Un tracte excel.lent i gran professionalitat.
07 abril 2019 1:41
Un lloc per gaudir de la lectura i pels amants de les arts, per comprar els estris per pintar i aprendre les tècniques dels diferents tipus de pintura
14 febrero 2019 3:58
Lo escribo en catalán, para que nadie piense que la mala experIencia ha sido por tema idiomática, en todo momento se habló catalán en el local:
Han de millorar molt el tracte, ens han tractat de pena. La primera vegada en la meva vida que faig un comentari d'un lloc. Vam comprar per error uns colors, pensant que valien 9'95€ pel cartell que hi havia, com no diuen quant costa i cobren directament a la visa, no mirem el tiquet al moment (no som desconfiats), sortim del local, el mirem per casualitat y era més del que pensàvem, tornem a entrar (estàvem al costat de la porta), anem a la zona dels colors i tornem a mirar, ens donem compta que era un altre pack de 36 i demanem (sempre amablement) que si el podem canviar, ja que ens havíem equivocat de referència i pensàvem que eren els de 9'95€ i els dos tenien la mateixa quantitat de colors i marca, ens diuen que no tornen els diners (molts llocs ho fan, és comprensible), però clar, els diem que ho acabem de comprar fa 1 minut i ens diu que per que no hem mirat el tiquet, els dic que l'hem mirat només sortir i ens diuen que hi ha un cartell que diu que si és surts ja no és por tornar, per flipar. Li diem que ni l'hem tocat, està sense obrir, precintat! I ens diu que és pot abonyigar i no se que més. Li ensenyem que està perfecte (ha passat uns minuts que hem sortit, mirat el tiquet i entrar), a partir d'aquí ja.discussió, lògicament el meu cabreig, no m'havia passat mai a la vida això, a sobre con a resposta a dir nosaltres que estem flipant, que quina política és aquesta, ens responen que sóm mals clients, quan em sigut amables tota la estona i no ens em queixat de res ni els hem molestat (anàvem mirant pel nostre compte). En fi, al final jo els he dit que no em barallaria per 10€ i la meva parella ho ha canviat per uns altres i un boli per arribar a l'import.
El pitjor tracte de tota la meva vida i no se ni si és legal el que han fet, però no li recomanaria a ningú anar s aquest lloc, no se la cadena o l'altre local, però aquí mai.
19 enero 2019 19:03
És una llibreria molt gran, toquen molts productes tots de qualitat, el personal són molt amables, atents i entesos amb la matèria
05 noviembre 2018 15:49
Pésima atención, es una lástima porque el surtido de productos de arte parece ser bueno, pero si no se pueden ver con tranquilidad difícil comprar. Yo no volveré a entrar.
07 octubre 2017 0:07
La dependenta ha estat molt antipàtica i estirada, convida a marxar, et fa sentir molt incòmode

Escribe una reseña



Calificación general: