19 diciembre 2023 2:21
Un buen trato , un buen sitio donde comprarle un regalo a vuestras parejas o familiares, FELIZ NAVIDAD
23 noviembre 2023 2:04
Molt bon tracte per part de totes les dependentes. Vaig trobar les arrecades ideals, amb la tanca que estava buscant tant de temps.
Volia unes arrecades en aro amb una tanca còmoda i per fi l’he trobat. Moltes gràcies!
Tornarem segur quan necessitem una altra peça!
21 julio 2023 15:23
Las chicas super mega atentas y simpáticas. Mucha variedad en joyería de oro, plata, acero.
07 junio 2023 2:24
Eh comprado unas dos veces, mi pareja también y todo lo que hemos comprado a salido malo o se ah roto. Desde luego que aquí no vuelvo.
26 mayo 2023 3:03
Buen sitio para comprar un regalito especial. La señora que me ha atendido es un encanto y se tomo su tiempo para ayudarme a elegir.
20 mayo 2023 1:55
Muy profesionales y calidad de servicio. They are very professional, service quality, friendly and honest people.
29 marzo 2023 4:17
Vaig visitar aquesta joieria fa poc i vaig quedar molt content amb la meva experiència. Els dependents van ser extremadament amables i atents, i em van ajudar amb tots els problemes que vaig tenir. La seva atenció va ser ràpida i eficaç, i em vaig sentir ben atès en tot moment. La qualitat dels seus productes és excel·lent i la seva varietat és impressionant. Et recomano que els visitis si estàs buscant una joieria amb un servei excepcional. Estic segur que quedaràs molt content amb la teva experiència.
27 febrero 2023 5:51
Molt bona experiència. Recomano aquesta joiera 100%. Ràpid, generós i amb unes joieres molt amables. Repetiria molts més cops
28 enero 2023 10:42
Gran joieria, un comerc de referencia a Igualada, i experiencia contrastada dintre de la rellotgeria i joieria. S, hi pot trobar una gran varietat de rellotges de les millors marques, tot tipus de joieria, i els dissenys customitzats que es vulguin, per fer regals de tot tipus.i en aquest tipus de compra, a part d, experiencia, hi he trobat amabilitat, tracte familiar, i bons consells! Amb aquests establiments, es per seguir tenint tota la confianca amb el comerc de tota la vida!
20 enero 2023 18:59
Me han hecho a mano el anillo que Yo quería, han captado exactamente lo que Yo quería y me han hecho a mano el anillo de oro y Diamantes que Yo quería. Trato excelente
Sin duda la mejor joyería de Igualada
18 enero 2023 0:42
Hola a tots, no recomano en cap sentit aquest establiment. Nosaltres vam encomanar un encàrrec molt especial confiant en la seva àmplia trajectòria i tot va anar molt malament. En un encàrrec de més de 500€ la pedra estava trencada, es veia un petit cop interior que en res s'acabaria de trencar. Primerament, ens ho van negar al reclamar, però vam tornar a la botiga ja convençuts, llavors es van fer càrrec. Ens van canviar la pedra per un altre, però aquest altre continuava tenint una marca que demostrava que no era pura, (espero que no es trenqui) però no vam voler discutir més. Pel que fa al disseny molt poc ergonòmic, es nota que no hi ha un estudi professional darrere. Molt decebuts.
05 enero 2023 19:16
Me lo solucianaron en un momento, necesitaba un regalo para el día siguiente, me aconsejaron muy buen un excelente trato y en 24 horas ya tenían en tienda el reloj que encargué
26 diciembre 2022 18:15
Visc a Igualada i sempre vaig a la joieria Llucià, m'atreviria a dir que es la millor d'igualada. T'ho donen tot al moment i les dependentes són encantadores. Vaig portar a restaurar un aro del meva avi i em van fer un disseny molt modern, sempre el porto.
15 noviembre 2022 13:36
Desagradable experiència ET FAN CREURÉ que t'han arreglat la joia i no li han fet res. Per recuperar la joia tens que pagar una reparació que NO S'HA FET "caríssima" en resum una estafa amb tots els sentits.
16 noviembre 2021 21:38
És nota el bagatge de molts anys, són uns professionals de les joies, amb articles molt exclusius.
19 octubre 2021 14:50
Joies fantàstiques, preus bonics. Propietaris molt professionals i coneixedors. Una joieria de referència d'Igualada.
23 abril 2019 2:36
Sin duda uno de los buques insignias de las joyerías de Igualada dónde se puede encontrar todo tipo de artículos tantos relojes anillos diademas placas y demás cosas de joyería. Trato muy amable y personalizadolo cual te da la tranquilidad a la hora de comprar ya que tenían en todo momento según los gustos que tú puedas tener. Relación calidad precio muy buena.

Escribe una reseña



Calificación general: