22 enero 2023 22:50
Una estada genial. Una casa amb història i molta
personalitat. Còmoda i acollidora. Els amfitrions sempre atents a allò que poguèssim necessitar.
31 diciembre 2022 13:32
Una preciosa plena de història, una gent encantadora (Jaume i la seva germana) no vàrem tenir la ocasió de conèixer la mestressa. Per recomanar als que busquin cases autèntiques. Gràcies
13 diciembre 2022 10:53
La casa muy guay, había de todo, limpieza perfecta, la casa estaba muy cuidada, con una sala de billar estupenda. La única pega la habitación del comedor que subía todo el olor de la chimenea.
27 noviembre 2022 8:39
El paller espectacular, limpio, bien equipado, cómodo y los anfitriones, muy atentos y simpaticos. Volveremos seguro.
29 julio 2022 6:54
A mediados de Junio, estuvimos con unos amigos que vinieron de Granada y Almeria en casa Parramon. Una impresionante casa rural. Bien equipada y decorada con gusto.
El dueño nos enseñó su casa familiar del siglo XIII, y nos contó la historia de su familia. Interesante y muy recomendable
13 julio 2022 9:16
Una casa fantástica, rehabilitada con mucho gusto y con todas las comodidades.
Y los propietarios encantadores
23 mayo 2022 21:37
Em passat una nit, fent la Ruta del Cinque Llac, I la casa I els seus Propietaris en Jaume I la Georgina ens van atendrá de marevella, hi tornarem. Segur!
14 septiembre 2021 14:56
Magnífica casa, tot molt net i ben cuidada. Espai exterior molt agradable.
El propietari, Jaume, encantador i explica coses molt interessants sobre la zona i la seva història. Deixeu una estona lliure per parlar amb ell, paga la pena!
26 agosto 2021 14:35
La Casa Parramon està situada dins la vila closa de Peramea, en una casa del segle XV, declarada patrimoni cultural. Disposa de terrassa amb barbacoa i d'unes vistes fantàstiques al camp dels voltants.
La casa té 6 habitacions i té capacitat per a 14 persones. Inclou una zona d'estar amb TV de pantalla plana, cuina equipada i sauna. Hi ha WiFi gratuïta.
Peramea ofereix excursions molt assequibles des del mateix poble.
03 agosto 2021 1:11
Fantàstica casa restaurada, neta. Persones molt acollidores i de tracte excel.lent. Per tornar-hi segur.
10 mayo 2021 1:16
Fantàstica casa i poble. Lloc per tornar-hi, donar les gràcies als propietaris per tot, són genials!
15 febrero 2021 5:16
Molt bon lloc, en Jaume es encantador, et fa gaudir del lloc. El sopar massa abundant amb productes lactis
06 febrero 2021 11:57
Hi vam celebrar la castanyada i la veritat és que va ser un cap setmana únic. Apartament impecable, ben comunicat, ampli, còmode, ben equipat. A méd va coincidir amb la baixada de les eugues de la part alta. La família Parramon ens va permetre gaudir d'aquesta experiència de ben a aprop. Mil gràcies; us durem sempre al cor!
24 enero 2021 18:39
Una opció excel.lent, en tots els sentits. Hem estat un grup de 8 persones a la casa gran, que està restaurada amb un gust exquisit, perfectament equipada, amb espais molt amplis i netíssima. Gairebé cada habitació disposa de bany propi. A més, la terrassa, que té barbacoa, permet gaudir d'unes magnífiques vistes sobre el Pallars. L'esmorzar (que es paga a part, però igualment a bon preu) inclou productes típics elaborats al Pallars, de gran qualitat. Gràcies, Jaume, per la visita guiada als baixos de la casa i al poble i per encomanar-nos la teva passió pel patrimoni que conserveu amb tanta cura. Peramea és a tocar Gerri de la Sal, però s'hi accedeix per una carretera de 4 quilòmetres que permet disposar d'una tranquil.litat total quan arribes al cim. Ideal per visitar el Pallars Sobirà sense presses.
30 noviembre 2019 3:55
Milt bona la experiència. Casa molt ben cuidada i molt neta. S'està molt còmode. Entorn fantàstic.
25 octubre 2019 2:47
Hemos estado de maravilla, la casa es preciosa, no le falta detalle y los anfitriones unas personas encantadoras. Nos ayudaron y nos prooporcionaron información en todo momento.

Escribe una reseña



Calificación general: