25 agosto 2023 5:00
Inmillorable el tracte rebut i explicacions tant per la Susanna en el moment de la reserva com de la Carmina a qui vam coneixer en persona
L'estada a l'apartament va ser perfecte, no hi va haver cap inconvenient, ens vam trobar com a casa sens dubte tornarem.
19 septiembre 2022 8:14
Maravillosa acogida de Carmina y Susanna.
Todas las facilidades en la llegada y en la estancia.
El apartamento divino y súper limpio.
Gracias a las dos, volveremos.
12 septiembre 2019 1:38
Una experiència molt maca en un apartament impecable, tranquil i amb unes vistes increïbles al convent i la muntanya de Santa Barbara. La terrassa és espectacular i n'hem gaudit molt a la tarda-vespre. La casa és una passada, restaurada amb molta cura i la situació és ideal per visitar el casc àntic del poble. L'entorn i els paisatges de la zona ens han encantat! La Susanna i la Carmina ens van rebre molt bé.
Tornarem!
15 julio 2019 18:41
Hi vam estar molt a gust i tranquils, recomano els apartaments amb vistes als ports per més trankilitat i si no vols veïns el del segon pis. Pk ens van tocar uns veïns poc respectuosos. Vam estar ben atesos i l'apartament estava molt bé la terrassa molt gran. Per descarregar es pot entrar pel pati de sota. Hi ha ascensor per moure's amb comoditat.
A l'apartament hi teníem dues habitacions amb la opció del sofà llit que si s'utilitza són 30€ extres.
Tenen banyera de bebé i cuna de viatge ideal per no portar trastos!
Al costat de l'apartament hi tenen un bar k per prendre unes cerveses i picar algo esta molt be el recamano!
03 mayo 2019 1:24
L'apartament era bonic, ampli i molt cèntric. Una mica fosc però tot l'edifici és un antiga casa pairal esplèndida. El que menys ens ha agradat és el tracte de la senyora que porta la casa (l'Àngels), ja que en tot moment es va mostrat molt poc disposada a ajudar-nos i a atendre'ns quan teniem algun dubte. Es va mostrar sempre "borde" i ens qüestionava quan no anava la calefacció o no s'engegava algo. El dia que vam marxar vam haver d'esperar-la a ella perquè no li anava bé venir a les 10 del matí a recollir-nos les claus. Toma ya. En fi, si no fos per això, segur que repetiriem.
31 octubre 2018 13:42
Un sitio increíble para ir en familia, un apartamento del tamaño de un piso pequeño, con cocina comedor y salón, además del baño, y en mi nuestro caso dos habitaciones: una con cama de matrimonio y otra con dos camas. Espacio más que de sobras, para hacer lo que quieras. Mi única queja es que para mi gusto las camas eran un poco duras.
06 diciembre 2017 18:34
Molt recomanable, tan en ubicació, com en neteja, serveis i sobre tot les vistes són precioses. Àngels, molt atenta i discreta en tot moment, ha estat disponible per qualsevol cosa que necessitésim.
Per posar alguna pega, els que donen a la plaça St. Salvador hi ha soroll al vespre, però ja se sap, estan al centre del poble.
Recomano agafar els que donen als ports, vistes magnífiques i menys soroll.
03 diciembre 2017 12:36
Estuvimos durante un fin de semana. La estancia fue muy agradable. Los apartamentos son espectaculares
30 octubre 2017 6:52
Paraje inigualable. Lo portales sin duda es un muy buen lugar para conectar con la naturaleza y en los apartamentos está todo perfecto.
27 septiembre 2017 14:27
Apartamentos de lujo en el bonito pueblo de lahorta de sant joan.equipados con todos lo necesario y más para pasar una agradable estancia. Bonita decoración y distribución en todos los apartamentos. A destacar la buena coordinación de susana en los tamites del alquiler y la amabilidad y profesionalidad de angels en atenderte, LO, PORTALET ES CASA MEVA A LA HORTA! 10/10

Escribe una reseña



Calificación general: