19 noviembre 2020 6:09
Mis hijos han estado encantados con las sesiones de logopeda y los padres hemos visto los resultados de su metodología de trabajo. Si alguien tienes dudas me puede preguntar, recomendable 100%.
05 octubre 2020 2:40
Hem tingut la Berta com a logopeda per al nostre fill i podem dir que hem quedat contentéssims. Una gran professional, molt amable i és va guanyar al nostre fill que volia continuar amb les sessions un cop acabades.
25 abril 2020 22:19
Me han facilitado mucho la gestión. He tenido a Berta como logopeda y la mejora del niño ha sido muy visible.
09 noviembre 2019 2:13
Portem més d'un curs escolar treballant junts. Tot i que l'ajuda està centrada en l'ortografia, les classes van més enllà, buscant fils conductors que puguin fer més atractiva la classe. L'Uri està feliç amb el Carles i seguirem treballant amb ell. I que vinguin a casa és un plus! Moltes gràcies!
22 octubre 2019 22:43
Avui la nostra filla Maria ha fet la darrera sessió amb la logopeda Laura Lopez. Amb poques sessions la Maria ha resolt la pronuncia de la “erre”. La Laura ha estat molt professional, afectuosa i implicada i la Maria ha gaudit molt de les sessions. En definitiva, súper recomanable. Tornarem a confiar en ella si alguna de les nostres filles te una necessitat en aquest àmbit sense dubtar-ho. Gràcies per tot!
29 septiembre 2019 15:40
Servicio profesional y muy práctico ya que la logopeda se adapta a los horarios de la familia y acude al domicilio. Tenemos a Míriam como logopeda y estamos encantados con la evolución que ha hecho mi hijo, a demás él la adora. Muy recomendable.
25 septiembre 2019 15:03
Han realizado durante años un tratamiento excepcional nuestro hijo de no hablar ninguna palabra ahora habla casi perfectamente. Aún en tratamiento con Logopedia a Domicilio y seguro estoy que Santiago este recuperado al 100%. Estamos muy agradecidos por lo profesional y tratamientos oportunos de manera impecable que han realizado a nuestro hijo
25 septiembre 2019 8:47
Hem estat un any fent sessions de logopèdia a domicili amb el Mario a Barcelona i n’estem molt contents. L’experiència ha estat molt bona, el meu fill ha anat aprenent a pronunciar la “l”, la “s” i la “erra” forta alhora que anava jugant i divertint-se. Voldria destacar la professionalitat, la bona relació qualitat/preu (en comparació amb experiències prèvies) i l'estalvi en temps i energia (tant el meu fill com jo hem agraït molt el no haver-nos de desplaçar).
25 mayo 2018 18:57
Centro desde donde se coordina la actividad de Logopedas que pasan consulta en el domicilio del paciente.

Escribe una reseña



Calificación general: