02 octubre 2023 2:01
Nos ha encatado el lugar. Hemos llevado a nuestra hija de los 6 meses a los 12. Se adaptó muy rápido e iba contenta a la guardería. Eli y Moni son un encanto y tratan muy bien a los niños. Además, nos mantenían informados diariamente de las actividades que hacían con fotos y vídeos.
07 septiembre 2023 8:10
La Ludosfera és el lloc perfecte si busqueu una escoleta amb atenció personalitzada per als vostres infants, on puguin conviure com una família amb nens més grans i més petits, on tinguin moltísima flexibilitat i sempre posin facilitats per tot, on ofereixen casal per tal de no haver de fer adaptacions a altres centres, on tenen sempre cura de tots els detalls i ho fan tot amb moltíssima il·lusió i on rebràn tot l'amor del món per part de la Moni i l'Ely. El nostre fill s'acomiada per anar a l'escola i només podem estar eternament agraïts.
02 septiembre 2023 12:05
El nostre fill ha estat a la Ludosfera dels 7 als 11 mesos. Des del moment de l'adaptació fins als casals d'estiu hem pogut veure cada dia com l'equip està format per grandíssimes professionals amb experiència, molta energia i un gran cor.

Vull destacar que sempre hem notat com el nostre fill era tractat amb tot l'amor que necessita un nadó: se li il·luminen els ulls quan veu l'Eli o la Moni pels matins: això dona una tranquil·litat impagable.

A nivell organitzatiu també estem molt contents: ens han donat molta flexibilitat; la comunicació sempre ha estat clara i respectuosa (fins i tot quan als pares se'ns oblidava alguna cosa!) ; i els preus són molt raonables.

L'espai està ben equipat i les educadores n'hi treuen molt partit amb les variades activitats que hi organitzen.

Moltes gràcies i una abraçada
20 agosto 2023 12:49
Volem escriure aquesta breu ressenya per agrair de tot cor la feina i l'espai que ha suposat la Ludosfera per la nostra filla. Va entrar amb 7 mesets recent complets i ha passat allí tot el curs 2022-23. Per nosaltres, com a pares "primerizos" se'ns feia una mica difícil, imaginem com la majoria dels pares amb aquesta curta edat dels nostres fills i filles, deixar a la petita en mans d'altra gent que no fóssim nosaltres, però amb persones com la Moni i l'Eli ha estat molt fàcil i tranquil. El seu tracte amb els infants i els cuidadors és proper, càlid i amorós. Volem ressaltar la seva immensa professionalitat i el seu projecte educatiu que ha estat molt estimulant i engrescador tant per la nostra filla com per nosaltres com a pares. Valorem molt positivament les facilitats, flexibilitat, professionalitat i humanitat que demostren cada dia fent de la Ludosfera un lloc amable i acollidor. Repetiríem amb els ulls tancats. La Ludosfera, amb l'Eli i la Moni, ja són família per sempre més, moltes gràcies! Sara i Xavi.
20 agosto 2023 5:00
Un enorme GRÀCIES per haver estat tan increïbles, per l'amor i la felicitat que heu donat a aquestes ànimes pures. Ha estat meravellós veure com la nostra filla ha crescut i après tant amb vosaltres. Ens seguim veient!
07 agosto 2023 18:44
Hem tingut els nostres dos fills a cura en aquest centre i ha estat genial! Tot molt ben organitzat, menjar casolà i atenció molt personalitzada. En comparació amb altres centres, pocs nens el que em va agradar enormement. Una gran família!
05 agosto 2023 23:52
La meva filla ha estat en aquest centre des dels 15 mesos fins als 26 aprox. He de dir que les educadores hi posen tota la passió i coneixements en cadascun dels alumnes. Els nens estan barrejats però al final de curs es van dividir en bebès i nens de dos anys, més o menys. La Mònica, l educadora dels grans pensava amb cura totes les activitats i la meva filla va aprendre molt, gràcies a això. Bé, també va aprendre quan estava amb els més petits!
02 agosto 2023 2:52
Mi hijo empezó con 5 meses allí y ahora tiene 22 meses. Adora a todo el equipo que ha conseguido que yodos los niños de diferentes edades esten en sintonia, se diviertan, partivopen en las actividades, coman y descansen bien. Es un lugar muy agradable, limpio y seguro.
Siempre que necesitamos estan
20 julio 2021 9:18
La Ludosfera és un lloc molt especial. Ja la teníem vista quan eren a la Riera de Sant Miquel. Però en canviar-se a Gràcia no vam dubtar un instant en inscriure el nostre petit. L'espai és molt nòrdic (obert, luminós) i ens va encantar la idea de que es pogués barrejar amb nenes i nens d'altres edats (va començar amb un any escàs i va aprendre molt dels més grans). La Laia, la Txell i la Mònica són espectaculars: carinyoses, atentes, respectuoses i molt bones educadores (tot i que els que hem d'educar als fills són els pares).
Després de 2 anys no podem fer res més que recomanar encaridament aquesta ludoteca. Estem contentíssims amb el tracte i l'evolució del nen. Podem confirmar que ha sigut molt i molt feliç allà (i això, com a pares, ens ha omplert de joia i d'agraïment envers elles). Ens sabrà molt de greu quan el nen comenci P3 i vagi a escola. Al menys sabem que el podem posar als casals que fan! Us trobarem a faltar molt!

Escribe una reseña



Calificación general: