15 febrero 2021 7:37
Cliente de otras compras las cual quede muy contento, pero esta vez no ha sido así. Se mantiene su calidad en diseño y asesoramiento pero un caos en el montaje. Me hacen los muebles más pequeños sin ni si quiera comentarme nada, los muebles mal cuadrados, medidas no las solicitadas y ni si quiera una llamada para ver el resultado, aunque avisará de las incidencias. Ni volveré ni lo recomendaría.
05 noviembre 2020 10:29
Buena tienda.muebles productos de calidad a precios.competitivos. Grandes profesionales en el diseño y adaptacion de los productos ofertados. Saben terminar muy bien su trabajo
13 marzo 2020 8:38
Molt recomanable. T'ajuden a dibuixar el que et calgui. Diferents opcions de preu. Molt bon tracte. Acabat fantàstic.
28 enero 2020 20:23
Lamentable atenció al client. Vam comprar un bressol, un armari i una calaixera per a la nostra filla. Quan van venir a instal·lar els mobles, els operaris semblava que tinguessin mantega a les mans: tot eren cops i coses caient per terra. El resultat és que ens van ratllar el marc d'un quadre, ens van aixecar la pintura (d'una habitació que feia una setmana que s'havia pintat), ens van fer saltar una part del sòcol, van deixar la part superior de l'armari mal montada (torta), la part interior tota bruta amb taques negres (per no rentar-se les mans abans de tocar un moble blanc) i no ens van deixar el bressol a la posició necessària per un recién nascut. Vaig anar a queixar-me, mostrant les fotos i em van enviar de nou a l'operari per a que resolgués lo del bressol. Va venir i, de nou, va tacar el bressol de greix per manipular-lo amb les mans brutes i va tacar les cortines noves de l'habitació de la nena. Em va començar a dir que el bressol només tenia una posició (en té tres) insistint, dient-me fins i tot que "la seva feina no és discutir". Al final, quan li vaig preguntar que llavors per a què éren els forats de les altres alçades em va dir "que pensava que els cargols éren dels que són per a bressols d'una sola alçada". Em va demanar què més estava malament però veient la manera brusca i bruta que té de treballar li vaig dir que no volia que toqués res més de l'habitació. Vaig trucar a la botiga i em van dir que la persona que m'atenia no hi seria en tot el dia ni el següent "pq l'operaven". Per casualitat, la mateixa tarda vaig passar per davant de la botiga i la persona a la que operaven estava treballant. Vaig entrar i li vaig dir tot el que havia passat. Em va justificar que "és normal que els mobles és taquin al muntar-los" i que "clar, ell li diu una cosa i jo una altra". Em va dir un "tens raó" i amb això ja es va rentar les mans. Em sembla lamentable que es dubti d'aquesta manera de la paraula d'un client. El que menys necessito és haver d'estar trucant i acudint a una botiga per a que les coses que haurien d'haver fet bé d'un inici és resolguin. Definitivament mai més tornaré a comprar a aquesta botiga i no penso recomanar-la a ningú. Adjunto fotografies de tasques mal fetes i desperfectes ocasionats.
20 julio 2017 8:16
Excel.lent! Han complert tot el pactat, les dates, el preu, i els muntadors un 10! Molt bé!
07 julio 2017 6:13
Bon lloc per a moblar la teva llar. Personal atent, molt professional i amb bones idees. T'ajudaran a trobar la millor solució.

Escribe una reseña



Calificación general: