18 junio 2023 4:15
El moble de la tele va arribar errori. ñ amb calaix quan jo l havia demanat amb tapa d obertura frontal a més a més, Jo vaig demanat un moble per anar penjat i em va arribar un moble amb potes. Van arrancar les potes i em van penjat aquell moble amb els forata que van quedar de l arráncame t de les potes. El van penjar amb 4 tornillos i el moble m ha caigut atës que no estava preparat per anar penjat amb 4 tornillos. El resultat es que em va trencar la falange del dit gris del peu.
No s han dogmat no a disculpar se, no a canviar me el moble ni a indemnizar me de cap manera.
No hi compreu!
26 julio 2022 10:44
Lo mejor en calidad precio que se puede encontrar en la zona.
Trato y servicio excelentes. Nos hicieron la cocina y el comedor y se nota a simple vista la calidad.

Olga muy atenta y nos aconsejó muy bien, sabía perfectamente, antes incluso que nosotros, lo que queríamos!

Servicio y montaje rápido y eficaz.

Volveremos para montar la habitación de los peques
15 agosto 2021 13:34
Ho recomano 100%! Atenció immillorable, uns mobles espectaculars, d’alta qualitat i sempre acompanyats de bons consells alhora d’organitzar i decorar els espais.
06 julio 2021 16:48
Bon tracte y venedors simpàtics, recomanable 100x100, a demés habitacions molt xules i tornarem
28 junio 2020 13:38
Aconsello NO comprar mobles en aquesta botiga. El preu és molt car per la qualitat que són els mobles en si. El muntatge dels mobles ha estat nefast. La majoria d'armaris no tanquen bé. Ha estat una decepció molt gran. Si voleu comprar mobles a mida us recomano que NO sigui a Mobles Bessó, tindreu una decepció.
24 mayo 2020 3:50
Excel·lent! Vaig comprar els mobles de l’habitació i m’encanten! El servei molt obert, professional i disposat a trobar el teu estil. Et donen bons consells sobre com organitzar l’espai i com decorar-lo. Sincerament, molt recomanable!
21 octubre 2017 15:00
Aconsejo esta empresa. Hemos apreciado la amabilidad y las indicaciones sobre la decoracion que van de par con los muebles que hemos necesitado. Servicio técnico profesional y esmerado.
Indicar los horarios en la pagina web seria muy util.
Javier Pastor

Escribe una reseña



Calificación general: