05 julio 2022 14:12
Ha estat una experiència de 10.
La Carme, demostra ser una bona professional.
El servei de entrega també, culplidòs i educats.
I els preus, millor que per internet.
Recomenat a tothom que vulgui qualitat, bon preu i bona atenció
18 mayo 2021 5:38
Voliem decorar l'habitació de la nostre filla, no era un espai gens fàcil i la ceritat, n'hem quedat molt contents. Molt bon tracta i molt bons professionals. Gracies
27 abril 2021 7:39
Molt bé. T'atenen de meravella i et van orientant perquè et lligui tot el que compres, si no trobes alguna cosa, te la busquen i de totes les mides. A més a més t'ho porten a casa i t'ho munten.
24 abril 2021 2:01
Un tracte professional, amb molt de coses per veure i triar, amb suport per proposar idees, Gràcies
09 octubre 2020 21:36
Mai més! Vam comprar els mobles de l'habitació pels peques. L'armari no era el que ens havien explicat. Van pendre mal les mesures de l'habitació i els mobles no hi entraven (armari i llitera anaven a la mateixa paret i un al costat de l'altre). Se'n tornen a endur els mobles. Retallen uns centímetres de la llitera per a que hi càpiguen com estava previst. Tampoc entrem i la solució és treure'm el sòcol i posar-me'l si es veia paret. Al final em destrossen el sòcol a trossos. Ara si en un temps canvio els mobles em quedo sense sòcol per reposar. A més, s'emporten una barra de metall que va sota la llitera de dalt. Truco varies vegades i no contesten. Resulta que han canviat d'adreça i ni avís, ni nota, ni cartell. Quan per fi els localitzo em diuen que la barra no és important, però que la tallaran si la vull. I tant que la vull.
A data d'avui, després de gairebé 4 anys estic a l'espera que em portin la barra tallada i recuperi el sòcol que em van dir el posarien però que els que van venir a montar els mobles no tenien ni idea de posar (de destrossar sí) i amb un armari que no era el que havien pactat.

Escribe una reseña



Calificación general: