12 enero 2023 16:44
El trato humano, la calidez y la profesionalidad, són los signos que caracterizan los servicios y el gran trabajo que realizan. Muy recomendable. Maite és una gran professional y su equipo muy competente. La Cuca es un personaje desde siempre integrado en el salón. Es la mascota del establecimiento.
28 diciembre 2022 6:38
Bona perruqueria i un bon servei per part del personal. Els preus no són gaire diferents d'altres del mateix gremi. Millor demanar hora.
18 agosto 2022 16:37
Bueno decir que los trabajadores que tiene tanto la chica extranjera con y el chico cubano espectacular, pero la señora catano deja mucho que desear en todos los aspectos, y más cuando acudió una clienta para pedirle la factura de una peluca y no se la quiso dar y encima se le puso chula, la pobre clienta mayor llorando y le contesto que la denunciaría y ella "Maite catano"tan déspota ni pena le dio que nunca le dio la factura, investigando la peluca, costaba supuestamente a ella 100 euros le cobro a la mujer 900€ si eso no es supuestamente estafar que baje dios y lo vea y la señora fue dos veces al salón por la hoja de reclamacion y a parte de hablar de todas las clientas mal y sus trabajadores malamente, forma espectáculo para que la gente vea que son los trabajadores y doy fe que es ella quien provoca! A parte ella como profesional no sabe ni hacer mechas ni corte ni keratinaect.debería retirarse! No os recomiendo poneros en sus manos y revisar los ticket! Un saludo que quien manda es el cliente que no se les olvide a estos empresarios de pacotilla, se le olvida a esta empresaria si es que se le puede llamar así o profesional que hablar mal de sus trabajadores y clientes o demás cosas privadas es violar la ley de pd! Ley de datos privados que se firma en contratos, pero peor son aquellas personas que se la creen todo lo que ella dice!
30 julio 2022 10:50
Excelente. Un gran lugar. Atención rápida, impecable. Un lugar muy bonito. Maite, una gran profesional. Yordan, mi debilidad. Muy creativo, excelente gusto a la hora de buscar qué es lo que más te favorece. Siempre es un gran acierto con ellos. Encantada.
31 marzo 2022 13:24
He tingut el plaer de coneixa a la Maite, i al seu equip. Puc dir que es una gran profesional, en tots els sentits. Tan en lo profesional com personal. Nomes tinc paraules d'agraïment. Em va fer un tall de cabell espectacular. Gracies per fer que em sentis guapa. No canvieu mai. El vostre exit es la vostra entitat. Ho recomano un 10.
11 diciembre 2021 8:02
Perruqueria amb un ambient molt agradable, un tracte exquisit i bons professionals. Clienta de fa anys i molt contenta, recomanable totalment
03 diciembre 2021 3:24
Gran profesional, conocedora de su trabajo, cercana, a la última de las tendencias.
Excelentes instalaciones y trato inmejorable con un trato exquisito.
Recomendable sin ninguna duda.
17 noviembre 2021 16:18
Experiència excepcional, el tracte i els serveis rebuts tan de tall com de tint en tot el que ens han fet inmillorable!
13 noviembre 2021 14:24
Soc clienta des de fa molts anys i sempre he tingut la mateixa percepció: professionalitat, naturalitat i molt de carinyo en l'atenció als seus clients. L'ambient és tan agradable que només acabar la sessió (color, allissat de keratina, rentat i marcat.) ja estàs desitjant tornar-hi! Com jo dic, és el meu moment ZEN, i el vull aprofitar al màxim.i això ho aconsegueix la Maite i els bons professionals de que s'envolta.
Mencionar també la secció d'oncoestètica on la clienta trobarà aquella tendresa, a l'hora que professionalitat, per atendre la seva imatge i donar-li la llum i la pau que necessita en el delicat moment en que es troba.
I què dir de la gosseta, la CUCA, el deliri dels més petits.aconseguir que una criatura inquieta i terratrèmol es deixi tallar els cabells amb un somriure amb la promesa de poder acariciar a la gosseta, no té preu!
Sens dubte, recomenable 100%. Aneu i disfruteu del vostre moment de desconnexió!
12 noviembre 2021 9:09
Perruqueria amb molt bons professionals! Tracte immillorable amb els clients. He anat en moltes ocasions a tallar-me el cabell i les mans de Maite són màgia. Vaig anar per fer-me un recollit per una boda i preciós!
Molt recomanat.
12 noviembre 2021 5:05
Molt professional amb productes de qualitat. Molt bon tracte amb les clientes i ambient agradable.
09 noviembre 2021 17:29
Atención personalizada de 10, profesionalidad y buenos consejos y buenos productos. Maite tiene una perrita super educada y cariñosa, tiene su espacio en el despacho y no está por la pelu si no la llamas. Un amor. Gracias Maite y equipo
09 noviembre 2021 12:25
Trato excelente, son muy Profesionales, atentos y serviciales, siempre a la última en todo detalle.

Muy importante, cumplen al 100% las medidas prevención Covid (limpieza, desinfección, utensilios, distancia social, aforo local) … el cliente se siente seguro en todo momento, cuidado y mimado. RECOMENDABLE 100%.
20 octubre 2021 9:27
Grandes profesionales, con un exquisito trato hacía el cliente. Amplio salón de diseño, con todas las comodidades. Recomendable 100% y con un protocolo anti-covid muy cuidado. Al frente, Maite Cotano, con muchos años de experiencia en el sector, liderando a un gran equipo. Destacar también la presencia de Cuca, un Shih Tzu, una perrita adorable, que da un toque especial a esta gran peluqueria, de las mejores, por no decir la mejor de Reus y comarca.
15 octubre 2021 19:18
Anar a Maite Cotano Estilistes és un èxit assegurat! Sempre entro guapa i surto fantàstica! Gràcies Maite!
13 octubre 2021 17:02
La meva peluquera de tota la vida! Recentment hi he anat dues vegades perquè tenia dos casaments, he demanat pentinats molt diferents, i en els dos casos, després de tot el dia de celebració, he arribat a casa amb el cabell com si acabés de sortir de la peluqueria.
13 octubre 2021 5:49
La Maite és una gran persona i una gran professional, té un gran cor i sempre mira pel benestar de les seves clientes. Et sents com a casa.
12 octubre 2021 20:50
MOLT Bona estilista, de 10! I com a persona també de 10, es preocupa un 200% del benestar de les seves clientes en tot moment i circumstàncies. La seva gosseta la Cuca un amor, com ella
09 octubre 2021 9:11
Me gusta mucho el trabajo que hacen estos profesionales Mayte es muy atenta con su clientela siempre te ofrece algo como agua. Infusiones etec. Son muy limpios, y tiene una perrita que se llama Cuca que es súper simpática cuando llegó viene a saludarme. Les mando un beso
07 octubre 2021 15:54
Profesionals excel·lents i amb el millor tracte humà al client. Les instal·lacions són precioses i el preu ajustat al servei que ofereixen.
06 octubre 2021 19:45
Excel.lent professional. Tracte molt personalitzat. Tot l’equip està molt pendent de fer-me sentir súper bé. La Maite es brutal tallant cabells i els productes de molta qualitat. Sempre que he necessitat canvis radicals o he tingut problemes amb els meus cabells he confiat amb ella. Sens dubte, una experiencia per recomanar!
03 octubre 2021 18:42
La dueña es algo especial. El ambiente q se respira en la peluquería es algo tirante. Tienen a un perro por allí por la peluquería…
27 enero 2021 4:20
Un espai de perruquería i estètica de amb molts anys de prestigi i experiència a Reus. Tracte proper i professional. Sens dubte, un lloc on deixar-te assessorar i cuidar amb els millors productes.
11 enero 2021 6:49
Caliu, Professionalitat i Qualitat. Les treballadores encantadores, i la Maite.una crack! GRÀCIES!
23 diciembre 2020 11:13
Peluqueria especializada en pelucas y estètica oncològica. Trato muy humano que ayuda a sobrellevar con optimismo la situacion.
03 junio 2020 21:24
Els poso 4 estrelles perquè les vegades que m'han atès el tracte ha sigut excel.lent i els consells molt útils pel que fa a la cura i prevenció del cabell així com tota la vessant estilística.
02 octubre 2019 12:17
Mi peluquería a partir de hoy. Es una estilista genial, el trato impecable, el resultado impresionante, Gracias Sara y Maite
07 julio 2019 4:39
Maite, es una gran profesional, y una mujer muy trabajadora. El coste del servicio no se puede discutir, un buen cuidado del pelo y un buen corte, esto se paga. Continua así!
02 febrero 2019 15:49
Bona perruqueria i un bon servei per part del personal. Els preus no són gaire diferents d'altres del mateix gremi.
24 enero 2019 5:15
Es la quarta vez que voy y siempre me acierta el estilo que me gusta. El trato es espectacular. Productos de calidad y excelentes profesionales. La recomiendo al 100%. Vale cada euro que pagas.me encanta!
11 octubre 2018 19:21
Para mi una estafa en pura regla, no se la recomiendo a nadie, le pongo una estrella porque no queda otra, pero no merece ninguna.
04 junio 2018 10:38
Una peluquería amplia, moderna y limpia. Excelente la atención de todas las chicas, es un sitio donde te hacen sentir muy cómodo. El trabajo muy bien hecho y con gusto.
22 diciembre 2017 5:54
Lo recomiendo totalmente, muy profesionales, el trato estupendo, he ido a cortarme el pelo para donarlo y la experiencia ha sido extraordinaria.
Muchas gracias. Sandra
20 junio 2017 15:46
Tracte de 10, persones molt humanes que saben com fer-te sentir bé, en un moment delicat de la meva vida.
09 junio 2017 16:11
Els poso 4 estrelles perquè les vegades que m'han atès el tracte ha sigut excel.lent i els consells molt útils pel que fa a la cura i prevenció del cabell així com tota la vessant estilística. 4 estrelles perquè vull que continuin com ara i al mateix temps superant-se dia a dia. Buscant la 5ena estrella.
M'encanten les opinions crítiques que no destructives i difamatòries com les que escriu l'Elian. Per cert, es veu d'una hora lluny que és un perfil més fals que un duro sevillano. No sé qui hi ha al darrera però ha aconseguit l'efecte totalment contrari. Les mentides a la xarxa s'enganxen més ràpid que a un coix.
Qui vulgui anar a Maite Cotano que hi vagi. Si li agrada que repeteixi. Si no doncs allò de "Busque, compare. ".

Escribe una reseña



Calificación general: